Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Adem Helvacı beyin youtube kanalındaki videoları izleyip daha da kafası karışanlardanım.
Öncelikle aradığım televizyon için kriterler :
Genellikle Maç, film ve dizi için kullanacağız. -Netflix, IPTV, beinconnect vb. üzerinden- (Eşimle daha çok aksiyon filmlerini sevdiğimizi belirtmek isterim. Harekete ayak uydurması lazım.)
3-3.5 metre uzaklıktan izleyeceğiz. Ayrıca Direkt karşıdan izleyeceğiz genel anlamda ufak oda olduğu için. (Sanırım VA paneller buna daha uygun oluyor.)
Açılı ve az da olsa güneş yansıyabilir. -Genellikle akşamları izliyoruz televizyonu o yüzden bu da pek önemli değil.-
Karasal yayın izlemiyoruz o yüzden uydu özelliği hiç önemli değil.
Android olmasa da olur, TV için Bütçeyi düşük tutup 4k destekli TV Box, veya stick alabilirim.
Marka takıntım da yok, -servisi iyi ve yeterli olduğu sürece-
Bütçem; 10.000 ve 16.000 TL arası.
50 veya 55" Televizyon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle aradığım televizyon için kriterler :
Genellikle Maç, film ve dizi için kullanacağız. -Netflix, IPTV, beinconnect vb. üzerinden- (Eşimle daha çok aksiyon filmlerini sevdiğimizi belirtmek isterim. Harekete ayak uydurması lazım.)
3-3.5 metre uzaklıktan izleyeceğiz. Ayrıca Direkt karşıdan izleyeceğiz genel anlamda ufak oda olduğu için. (Sanırım VA paneller buna daha uygun oluyor.)
Açılı ve az da olsa güneş yansıyabilir. -Genellikle akşamları izliyoruz televizyonu o yüzden bu da pek önemli değil.-
Karasal yayın izlemiyoruz o yüzden uydu özelliği hiç önemli değil.
Android olmasa da olur, TV için Bütçeyi düşük tutup 4k destekli TV Box, veya stick alabilirim.
Marka takıntım da yok, -servisi iyi ve yeterli olduğu sürece-
Bütçem; 10.000 ve 16.000 TL arası.
50 veya 55" Televizyon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.