Denedim. Çok ilginç ama zeytin yağında ip gibi atıyor. Sprey olmuyor.Abi camsil kabı kullan ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Denedim. Çok ilginç ama zeytin yağında ip gibi atıyor. Sprey olmuyor.Abi camsil kabı kullan ?
Dün bir adet Philips ve bir adet de Schaffer Air Fryer inceleme şansım oldu tam da istediğim gibi birisi sıfır diğeri ise kullanılmış üründü.
Philips konusunda geçen gün @Tesla ustamın yolladığı bazı görüntüler vardı şaştım kaldım. Hatta içerik olarak üretip yayınlamayı düşünüyorum zira ustamın bana paylaştığı görüntüler ile benim komisyonda Philips air Fryer ürübde gördüklerim bire bir aynı sorundu.
Air Fryer ürünleri kullanım koşulları dışında kullandığınızda yağ sıçraması ve yapışması neticesi koku duman kaçınılmaz olmakla birlikte, her şeyi harfi harfine uygun kullansanız dahi yağ buharının zaman içerisinde oluşturacağı katman nedeniyle bu ürünleri belli zamanlarda bakım ve temizliğie vermek zorunda kalacağınızı lütfen unutmayınız.
@Tesla ustacım ne dersin bir derleme yapıp insanları görüntülü olarak uyaralım mı bu konuda?
Su ve karbonat ile temizlik tamam, yapılabilir kesinlikle. Ama bakım için birilerine vermek istemeyenler nasıl evde söküp temizlik yapabilir bunu da öğrenmesek mi? Ustalardan korkan bir kesim var ?Ürünü alacak arkadaşlar yağ sıçratmaz tel almalarıda önerilir en azından rezistans, fan ve fan yatağı yağlanma sürecini uzatabilir.
![]()
MOOKİT HOME Philips Airfryer Xxl YaÄ Sıçratmaz Tel Paslanmaz Ãelik MH06450740 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MOOKİT HOME Philips Airfryer Xxl YaÄ Sıçratmaz Tel Paslanmaz Ãelik MH06450740 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
@Adem Helvacı bu konuda bir video gelirmi?Su ve karbonat ile temizlik tamam, yapılabilir kesinlikle. Ama bakım için birilerine vermek istemeyenler nasıl evde söküp temizlik yapabilir bunu da öğrenmesek mi? Ustalardan korkan bir kesim var ?
Ben evdekini söker bir video yaparım. Ama sıkıntı olursa hanım kesin döver beni.@Adem Helvacı bu konuda bir video gelirmi?
Evet bu konu ile ilgili de vatandaşı uyaralım.Air frayer kullanıcıları kullanımdan sonra bir kaseye su koyup ve 1 çay kaşığı karbonat katıp yüksek ısıda 30dk çalıştırdıktan sonra cihazı ters yatırmadan bez ile temizlik yaparlarsa bu süreç biraz daha uzar düşüncesindeyim . SOSYAL MEDYADA GÖSTERİLEN CİHAZI TERS ÇEVİRİP KİMYASAL UYGULAMAK HEM CİHAZIN SIVI TEMASI KAYNAKLI ARIZALANMASINA HEMDE KİMYASALIN SU İLE İYİCE DURULANMADAN KULLANIMDA YİYECEĞE SİRAYET ETME DURUMU MEVCUT
Olmuyormuş.) @TeslaDenedim. Çok ilginç ama zeytin yağında ip gibi atıyor. Sprey olmuyor.
Büyük ihtimal yağın monekül yapısı farklı. Püstür e gibi atmıyor. Sanırım yağ basınç çok istiyor.Cam sil fısfısı olmuyormu ?
zaz je veux. türklere Fransızcayı sevdiren şarkı ?Onvo OVFRY06 test amacı ile inceleriz ofisine ulaşır ulaşmaz el koydum ?
Mustafa Gökçe( Onvo Yetkili Servis Direktörü.) Isparta da yapılan yetkili servis toplantısında, yollayacağını söylemişti. Açıkçası denemek istediğim ürünler içerisinde robot süpürge den sonra geliyordu.
İlk denemeyi patates kızartması ile yaptım.15 dakikada patates kızartma bir kaşık yağ ile yapılmasına rağmen oldukca iyiydi. Yağlı kağıt kullandım, temizlemesi kolay oldu. Vıdeo yu aşağıda paylaşıyorum. Elimden geldiğince sizlere denemeleri ve de tarifleri ile vıdeoları mı paylaşmaya calısacağım.
Onvo OVFRY06 Air Fryer testi başladı
bence cihaz kalite ve özellik olarak meşhur arkadaşı philips ürünlerinden daha cazip duruyor. yorumunuzu bekliyoruz yelda hanım ?Onvo OVFRY06 test amacı ile inceleriz ofisine ulaşır ulaşmaz el koydum ?
Mustafa Gökçe( Onvo Yetkili Servis Direktörü.) Isparta da yapılan yetkili servis toplantısında, yollayacağını söylemişti. Açıkçası denemek istediğim ürünler içerisinde robot süpürge den sonra geliyordu.
İlk denemeyi patates kızartması ile yaptım.15 dakikada patates kızartma bir kaşık yağ ile yapılmasına rağmen oldukca iyiydi. Yağlı kağıt kullandım, temizlemesi kolay oldu. Vıdeo yu aşağıda paylaşıyorum. Elimden geldiğince sizlere denemeleri ve de tarifleri ile vıdeoları mı paylaşmaya calısacağım.
Onvo OVFRY06 Air Fryer testi başladı
Philips incelemedim ,Adem inceleme yapmıştı.Ancak kalite çıtalarının aynı olmadığını düşünüyorum.bence cihaz kalite ve özellik olarak meşhur arkadaşı philips ürünlerinden daha cazip duruyor. yorumunuzu bekliyoruz yelda hanım ?
ya hocam ben bu ürünleri düşünüyorum da arkadaşım bu ısıyı fanla vermiyor mu. e bu yağ olur buhar olur içi pislenir bunun adeta içine işler. söylediğimde diyorlar ki philips efendi düşünmüş. çok düşünmüş belliDün bir adet Philips ve bir adet de Schaffer Air Fryer inceleme şansım oldu tam da istediğim gibi birisi sıfır diğeri ise kullanılmış üründü.
Philips konusunda geçen gün @Tesla ustamın yolladığı bazı görüntüler vardı şaştım kaldım. Hatta içerik olarak üretip yayınlamayı düşünüyorum zira ustamın bana paylaştığı görüntüler ile benim komisyonda Philips air Fryer ürübde gördüklerim bire bir aynı sorundu.
Air Fryer ürünleri kullanım koşulları dışında kullandığınızda yağ sıçraması ve yapışması neticesi koku duman kaçınılmaz olmakla birlikte, her şeyi harfi harfine uygun kullansanız dahi yağ buharının zaman içerisinde oluşturacağı katman nedeniyle bu ürünleri belli zamanlarda bakım ve temizliğie vermek zorunda kalacağınızı lütfen unutmayınız.
@Tesla ustacım ne dersin bir derleme yapıp insanları görüntülü olarak uyaralım mı bu konuda?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.