- Bütçe
- MAX.15-16 BİN
- Marka Model Bilgisi
- .
Merhaba,minimum 65 inç tv tavsiyesine ihtiyacım var.Bütçem max.14-16 bin.Şuanki piyasaya göre çok kısıtlı bi bütçe biliyorum yeni evlendim ve tv yi film,dizi,yotube için alıcaz.Kısaca görüntü ve ses kalitesi önemli bizim için.Tv teknolojisinden hiç anlamıyorum ama biraz kendimce araştırma yaptım.Bi mağazaya vestelin 65ua9630 tv sine bakmaya gittim ve ordaki satıcı bana sunnynin SN65FMN240 modelinin webos olmasından dolayı ses kalitesinin çok iyi olduğunu ve bütün parçaları donanımı anakartı va lg ye ait vestelden daha iyi olduğunu anlatıp kafamı karıştırıp yolladı beni.Adem abinin FMN240 ı inceleme yazısını okuduğumda lg yle paneli hariç alakası olmadığını ve satış elemanının bi haber olduğu kanaatine vardım.Hiç anlamadığım için araştırmaktan ve arada kalmaktan bunalıma girmek üzereyim
Sizden ricam maximum 16 bine kadar Görüntü ve ses kalitesi güzel olan dediğim gibi izleme amacımı belirttim izleme mesafem de 3 metreden olur tahminimce yani illa IPS panel olsun diye bi isteğim yok ama araştırdığım kadarıyla Va panel çapraz bakış acısından kötü bi görüntü verdiği icin tercihim IPS olur siz daha iyi bilirsiniz tabiki.Uzun bi soru ve rica oldu simdiden çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.