Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65 İNÇ TV TAVSİYESİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

HasanSeven06

Meraklı
Meraklı
Bütçe
MAX.15-16 BİN
Marka Model Bilgisi
.
Merhaba,minimum 65 inç tv tavsiyesine ihtiyacım var.Bütçem max.14-16 bin.Şuanki piyasaya göre çok kısıtlı bi bütçe biliyorum yeni evlendim ve tv yi film,dizi,yotube için alıcaz.Kısaca görüntü ve ses kalitesi önemli bizim için.Tv teknolojisinden hiç anlamıyorum ama biraz kendimce araştırma yaptım.Bi mağazaya vestelin 65ua9630 tv sine bakmaya gittim ve ordaki satıcı bana sunnynin SN65FMN240 modelinin webos olmasından dolayı ses kalitesinin çok iyi olduğunu ve bütün parçaları donanımı anakartı va lg ye ait vestelden daha iyi olduğunu anlatıp kafamı karıştırıp yolladı beni.Adem abinin FMN240 ı inceleme yazısını okuduğumda lg yle paneli hariç alakası olmadığını ve satış elemanının bi haber olduğu kanaatine vardım.Hiç anlamadığım için araştırmaktan ve arada kalmaktan bunalıma girmek üzereyim :) Sizden ricam maximum 16 bine kadar Görüntü ve ses kalitesi güzel olan dediğim gibi izleme amacımı belirttim izleme mesafem de 3 metreden olur tahminimce yani illa IPS panel olsun diye bi isteğim yok ama araştırdığım kadarıyla Va panel çapraz bakış acısından kötü bi görüntü verdiği icin tercihim IPS olur siz daha iyi bilirsiniz tabiki.Uzun bi soru ve rica oldu simdiden çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.

Sunny ve üretimlerinden nefes almadan kaçın. Satıcılar real time palavra sıkabiliyorlar. Vestel 65UA9090'ı inceleyin derim.

Aynı şekilde ve bütçe ile bende arıyorum.
Vestel 65q9900 Teknosa da 16500 ...

Ses sistemi jbl ekranı qled (ips olanı dava iyi ama maalesef şansımıza) Android olmaması dışında bir sorun yok bence. Üzerinde Vestel in kendi linux tabanlı işletim sitemi var. Fena değil ama her istediğiniz şeyi bulamıyorsunuz...

9700 olanı ise Android ama daha pahalı. Ve ses sistemi Jbl değil.

Farklı önerilere de açığım.

Aynı şekilde ve bütçe ile bende arıyorum.
Vestel 65q9900 Teknosa da 16500 ...

Ses sistemi jbl ekranı qled (ips olanı dava iyi ama maalesef şansımıza) Android olmaması dışında bir sorun yok bence. Üzerinde Vestel in kendi linux tabanlı işletim sitemi var. Fena değil ama her istediğiniz şeyi bulamıyorsunuz...

9700 olanı ise Android ama daha pahalı. Ve ses sistemi Jbl değil.

Farklı önerilere de açığım

Sunny ve üretimlerinden nefes almadan kaçın. Satıcılar real time palavra sıkabiliyorlar. Vestel 65UA9090'ı inceleyin derim.

Murat abi tavsiyen için çok teşekkür ederim.Kendimce diğer arkadaşımızında cevabını dikkate alıp fiyatlarıyla beraber 5 adet tv den oluşan bi liste yaptım.

Vestel 65UA9090 16.450
Vestel 65QA9700 17.650
Vetsel 65Q9900 17.000
Vestel 65UG9630 15.100
Vestel 65UA9520 17.000

Dediğim gibi abi bu konuda hiç bilgi sahibi değilim.Adem abiye de ulaşmaya çalıştım ama mümkün olmadı senin fikrin de çok değerli benim için.Tekrar belirtiyim abi film,dizi,yotube izlemek için alıcaz gündüz ve gece de kullanım olucaktır ve yaklaşık 3 metreden izlenicek bunları bilmek isteyeceğinden ötürü açıklıyorum abi.Ses ve görüntü kalitesi çok önemli bizim için.Listede de seninde önerdiğin tv var zaten şu daha iyi dediğin varsa veya listeden hariç şu da var hiç kurcalama bunu al dersen alıp geçicem abi.Qled mi daha iyi olur bizim için led mi bilmiyorum.Tek bildiğim Qledlerin parlak ve yapmacık olduğu birde söylenti mi bilmiyorum çabuk bozuluyo deniyo.Oledler iyi biliyorum ama çok pahalılar.Dediğim gibi birazda sana bırakıyorum.Yardımcı olursan gerçekten çok sevnirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.

Murat abi tavsiyen için çok teşekkür ederim.Kendimce diğer arkadaşımızında cevabını dikkate alıp fiyatlarıyla beraber 5 adet tv den oluşan bi liste yaptım.

Vestel 65UA9090 16.450
Vestel 65QA9700 17.650
Vetsel 65Q9900 17.000
Vestel 65UG9630 15.100
Vestel 65UA9520 17.000

Dediğim gibi abi bu konuda hiç bilgi sahibi değilim.Adem abiye de ulaşmaya çalıştım ama mümkün olmadı senin fikrin de çok değerli benim için.Tekrar belirtiyim abi film,dizi,yotube izlemek için alıcaz gündüz ve gece de kullanım olucaktır ve yaklaşık 3 metreden izlenicek bunları bilmek isteyeceğinden ötürü açıklıyorum abi.Ses ve görüntü kalitesi çok önemli bizim için.Listede de seninde önerdiğin tv var zaten şu daha iyi dediğin varsa veya listeden hariç şu da var hiç kurcalama bunu al dersen alıp geçicem abi.Qled mi daha iyi olur bizim için led mi bilmiyorum.Tek bildiğim Qledlerin parlak ve yapmacık olduğu birde söylenti mi bilmiyorum çabuk bozuluyo deniyo_Oledler iyi biliyorum ama çok pahalılar.Dediğim gibi birazda sana bırakıyorum.Yardımcı olursan gerçekten çok sevnirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.
Ufak bi yazım hatası olmuş,emojinin bulunduğu yerde *deniyor.Oledler* şeklinde olucaktı kusura bakma abi.

Bu arada kendim de araştırdığım için şöyle bir konu dikkatimi çekti, son bir hafta içinde 10+ kişi TV sormuş.
@Murat ALA ve @Adem Helvacı @Vesteloji özellikle sizin şu üç beş ürün ilk seçenek olur yada kendimiz alacak olsak şu sırayla alırdık gibi bir sıralama yapmanız mümkün müdür.

Ben özellikle QLED/QNED ürünlere yoğunlaştım. Aşağıda özellikle vestel modelleri ilgimi çekiyor.
Regal 65R854UQ/65R854UQR 15kTL
Toshiba 65QL5D63DT 16.8kTL (QLED/
Vestel 65Q9900 17kTL (QLED/VestelSmart/12W JBL Ses)
Vestel 65QA9700 17,6kTL (QLED/Android/12W Ses)

Örneğin ağırlıklı 65" arayanlar aşağıda.

Vestel 65q9900 İçin hangi seri numaralı modelleri hangi panel içeriyor bilen var mıdır?

3 panel var sanıyorum. İnceleriz forumda 2 farklı IPS var.
birisi IPS LG ve 8 çof
diğer boe adm IPS ve 12 cof

Vesteloji ise va da var gibi bahsediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

12.30 da hangi modelin ips olduğunu söylüyor

@Fikoloji üstad nasıl becerdiğimi bende bilmiyorum :) ama kusuruma bakmayın istemeden olmuş.

Bu arada 2 arkadaş aldık bu cihazdan ben şanslıydım bana LG Panel çıktı, arkadaşa ise HKC panel :( . BOE çıksa daha iyiydi ama LG 'de gayet net ve güzel, alacak arkadaşlara genel olarak tavsiye ederim. Hala piyasada 22 24 arası bulunuyor Görüntü muazzam, Sesler zateb JBL, kalitesini konuşturuyor.

@Fikoloji üstad nasıl becerdiğimi bende bilmiyorum :) ama kusuruma bakmayın istemeden olmuş.

Bu arada 2 arkadaş aldık bu cihazdan ben şanslıydım bana LG Panel çıktı, arkadaşa ise HKC panel :( . BOE çıksa daha iyiydi ama LG 'de gayet net ve güzel, alacak arkadaşlara genel olarak tavsiye ederim. Hala piyasada 22 24 arası bulunuyor Görüntü muazzam, Sesler zateb JBL, kalitesini konuşturuyor.
Hayırlısı olsun ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri