Afiyet şeker olsun tüm dostlara maalesef bu konular hep böyle olmuştur ben uydu işlerine girdigimden beri yaklasik30 kusur senedir hep böyle biri ayrılıp gitmek istediğinde ya bir kötüleme ya engelleme olur,olmaz laflar aslında her ne yasanmissa güzel dostlukla agzimizi bozmadan ayrilinmasi ileride belki hiç ummadığın bir zamanda birliktelik olduğunda bu gönül kırıklıkları ne olacak taraflar nasıl birbiriyle yüzyüze bakacak bizler siyasetciler gibi olamayız ne forumlar açıldı,kapandı nekadar güzel dostluklar vardı kimisi yaşlandı bıraktı kimisi,de bu konulardan dolayı hepayriliklar oldu bazısı,da yurutemedi geri dönüşler oldu dedim ya konu hep burdan kaynaklaniyor benim yabancı forumlarda uyeliklerim var ama oralarda bu tür şeylere rastlamadım ama bizde bizim tr,de hep bir çıkar kavgasi bu işler bence gönül işi çıkar gözetmeden yapmak lazim benim kurucu üyeliğini yaptığım forum turkvod forum inan hiç bir kuruş menfaatsiz yürütüyorum ama forum sahibi karakuş daha önce turkvod uygulamasının sahipleriyle birlikte çalışıyormuş ama aynı sizdeki problem ne diyeceğimi bilemiyorum Allah hepinizin yolunu hayırlı eylesin inşallah kirmadan,kırılmadan,üzmeden,uzulmeden güzel dostluklarla ayrılın inşallah saygılar,sevgilerimle.