Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Sohbet Sohbet (GENEL)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tesla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ooo ustalar siz geç kaldınız ben gece için sordum çayı :cay;):byeama siz o saate rüyada idiniz herhalde İlteriş kardeşim de dahil olmuş ne güzel hepinize sevgiler,saygılar iyi çalışmalar
Akşam yemeğinin üstüne mi diyorsun. ?
Birkaç günlüğüne ofise geldim. Neler yapıyorsunuz, nasılsınız bir bakayım dedim. :giggle: Teşekkür ederim Osman emmim. Saygı da sevgi de bizden. :cak:cay

565. Üye olarak yeni forumumuza hoşgeldim. Tavsiye Forumu'ndan Murat ben. (Rizeli olan :D) Çok uzun zamandır forumlarda gezmiyodum. Tavsiye Forumuna girdiğimde baktım yeni bir yapılanma olmuş dedim buraya geleyim. Yeni forumumuz hayırlı olsun.

565. Üye olarak yeni forumumuza hoşgeldim. Tavsiye Forumu'ndan Murat ben. (Rizeli olan :D) Çok uzun zamandır forumlarda gezmiyodum. Tavsiye Forumuna girdiğimde baktım yeni bir yapılanma olmuş dedim buraya geleyim. Yeni forumumuz hayırlı olsun.
Hoşgeldin geç oldu ama çay ikram edelim :cay

Hoşgeldin Sevgili Murat; Senin vesilenle Rahmetliyi de görmüş olduk bak. ? :cay

Akşam yemeğinin üstüne mi diyorsun. ?
Birkaç günlüğüne ofise geldim. Neler yapıyorsunuz, nasılsınız bir bakayım dedim. :giggle: Teşekkür ederim Osman emmim. Saygı da sevgi de bizden. :cak:cay
ohoo ilteriş sen benim yazdığım saate bakmamışsın gece 02 biz yemekten sonra bi demlik içiyoruz 00,dan sonra,da ikinci demlik:cay:cay:cay;):bye:ok
bak şimdi saat 02,50 neyse ama tavsiye forumda olanlara üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum dostlukların bu şekilde bitmesini istemezdim her iki taraf içinde hakkında hayırlısı olsun ?

ohoo ilteriş sen benim yazdığım saate bakmamışsın gece 02 biz yemekten sonra bi demlik içiyoruz 00,dan sonra,da ikinci demlik:cay:cay:cay;):bye:ok
bak şimdi saat 02,50 neyse ama tavsiye forumda olanlara üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum dostlukların bu şekilde bitmesini istemezdim her iki taraf içinde hakkında hayırlısı olsun ?
Bakmamışım emmi ? gel o zaman bir sabah çayı içelim. ?

Maalesef olabildiğince ılımlı kaldık ancak arkadaşlar ısrarla bunu başka bir noktaya taşıdı. Son olarak video ile bir cevap vereceğiz bizim için konu kapanacak.

Bakmamışım emmi ? gel o zaman bir sabah çayı içelim. ?

Maalesef olabildiğince ılımlı kaldık ancak arkadaşlar ısrarla bunu başka bir noktaya taşıdı. Son olarak video ile bir cevap vereceğiz bizim için konu kapanacak.
Afiyet şeker olsun tüm dostlara maalesef bu konular hep böyle olmuştur ben uydu işlerine girdigimden beri yaklasik30 kusur senedir hep böyle biri ayrılıp gitmek istediğinde ya bir kötüleme ya engelleme olur,olmaz laflar aslında her ne yasanmissa güzel dostlukla agzimizi bozmadan ayrilinmasi ileride belki hiç ummadığın bir zamanda birliktelik olduğunda bu gönül kırıklıkları ne olacak taraflar nasıl birbiriyle yüzyüze bakacak bizler siyasetciler gibi olamayız ne forumlar açıldı,kapandı nekadar güzel dostluklar vardı kimisi yaşlandı bıraktı kimisi,de bu konulardan dolayı hepayriliklar oldu bazısı,da yurutemedi geri dönüşler oldu dedim ya konu hep burdan kaynaklaniyor benim yabancı forumlarda uyeliklerim var ama oralarda bu tür şeylere rastlamadım ama bizde bizim tr,de hep bir çıkar kavgasi bu işler bence gönül işi çıkar gözetmeden yapmak lazim benim kurucu üyeliğini yaptığım forum turkvod forum inan hiç bir kuruş menfaatsiz yürütüyorum ama forum sahibi karakuş daha önce turkvod uygulamasının sahipleriyle birlikte çalışıyormuş ama aynı sizdeki problem ne diyeceğimi bilemiyorum Allah hepinizin yolunu hayırlı eylesin inşallah kirmadan,kırılmadan,üzmeden,uzulmeden güzel dostluklarla ayrılın inşallah saygılar,sevgilerimle.

Afiyet şeker olsun tüm dostlara maalesef bu konular hep böyle olmuştur ben uydu işlerine girdigimden beri yaklasik30 kusur senedir hep böyle biri ayrılıp gitmek istediğinde ya bir kötüleme ya engelleme olur,olmaz laflar aslında her ne yasanmissa güzel dostlukla agzimizi bozmadan ayrilinmasi ileride belki hiç ummadığın bir zamanda birliktelik olduğunda bu gönül kırıklıkları ne olacak taraflar nasıl birbiriyle yüzyüze bakacak bizler siyasetciler gibi olamayız ne forumlar açıldı,kapandı nekadar güzel dostluklar vardı kimisi yaşlandı bıraktı kimisi,de bu konulardan dolayı hepayriliklar oldu bazısı,da yurutemedi geri dönüşler oldu dedim ya konu hep burdan kaynaklaniyor benim yabancı forumlarda uyeliklerim var ama oralarda bu tür şeylere rastlamadım ama bizde bizim tr,de hep bir çıkar kavgasi bu işler bence gönül işi çıkar gözetmeden yapmak lazim benim kurucu üyeliğini yaptığım forum turkvod forum inan hiç bir kuruş menfaatsiz yürütüyorum ama forum sahibi karakuş daha önce turkvod uygulamasının sahipleriyle birlikte çalışıyormuş ama aynı sizdeki problem ne diyeceğimi bilemiyorum Allah hepinizin yolunu hayırlı eylesin inşallah kirmadan,kırılmadan,üzmeden,uzulmeden güzel dostluklarla ayrılın inşallah saygılar,sevgilerimle.
Teşekkür ederim :)
Bizim açımızdan olay belliydi, videoda da belirttik, düzenlemesi bitince paylaşıp link vereceğiz. Keşke böyle olmasaydı, biz bu noktaya çekmedik, çekmek de istemedik. Ama ısrarla arkamızdan atıp tutuyorlar, iftira atanlar var ve göz yumuluyor. Cevap vermemiz gerekiyor ki biz de cevap verdik sadece. Bundan sonrası onun tercihi aslında.

Birazdan sayenizde çok daha iyi olacağım
Abi videoya başlangıç zamanı Hitler döneminden bu yana geldiği için konu biraz uzun sürdü :D

Videoyu ikiye böldük. İki ayrı pc de işliyoruz.

Kes biç hızlandır vs derken bütün kesilip biçilmiş halleri ile dahi 1,5 saat.

Benim taraf şu an programda işleniyor bitti sayılır, İlteriş halen kesip biçiyor ve ekran görüntülerini ekliyor. O da bitince mecburen onun da işleme süresi beklenecek, sonra bunlar birleştirilecek, sonra çıktısı alınıp Youtube da yükleme yapılacak yani bizim işimiz bitse dahi (ki bitecek) Youtube bunu yüklemesi ve yüklemesinden ziyade sen de biliyorsun ki işlemesi çok uzun sürecek.

Yani biz işimizi bitirdik ancak yayına öyle birkaç saatte girmesini bekleme bence.

Bugün bir de misafirimiz gelince ofise, aıkçası 1,5 saat dolayında da kendisi ile ilgilendik.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri