Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hocam sanırım ultraviyole ışınları ile yapıyor havadaki bakterileri öldürme gibi bir şey le bunu açınca airmagic düğmesinden tık diye bir ses geliyor aklıma başka bişi gelmediFresh fonksiyonu nedir? Kapalı sistemde taze havayı bize nasıl verecek bilen var mı? Firma tarafında video vs bulunmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6543
Vay arkadaş bunu da çekip atmışım.Merhaba,
Adem Bey zamanında şöyle bir video paylaşmış.
Aşağıda yer alan videoyu da izlerseniz fikir verecektir diye düşünüyorum.
Ben kullanıyorum ama yani öyle bir temizleme beklentim yok. Sadece görmediğimiz bir şeyin gerçekten var olabileceğine dair, nasılsa elektrik de tüketmiyor diye açık bırakıyorum.Fresh fonksiyonu nedir? Kapalı sistemde taze havayı bize nasıl verecek bilen var mı? Firma tarafında video vs bulunmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 6543
Abi benim olefini de Çam işareti çıkıyordu mesela kumandada o özelliğe basıncaÇam kokulu klima vay be![]()
Kesinlikle yok.Bu kimyasal çam kokusunun sağlığımıza zararı var mı acaba? İyonlar + lar - ler.
Ben denemek için ozonlu su yapıp içmiştim, hakikaten o tad fark edilebiliyorOzon gazı damacana sularınada basılır.
Kapağı açıp ilk içişte, tat duyusu hassas olanlar fazla ozon basıldıysa su farklı der.
(gereksiz bilgilerden birşey ekleyeyim, dedim)
Bu kısım bana yine bir satış politikası gibi geliyor zira ozon depolanabilen bir şey değil.Ozonla zenginleştirilmiş yazıyor şişelerdeBu nasıl zenginleşme.
Ben denemek için ozonlu su yapıp içmiştim, hakikaten o tad fark edilebiliyor
Bir ara şu ozon makinesini de söküp NASIL ÇALIŞIR diye kısa bir video yapıp atayım bari![]()
?Bu kısım bana yine bir satış politikası gibi geliyor zira ozon depolanabilen bir şey değil.
Yoksa ozon suyu diye raflarda şişe şişe satarlardı
Şöyle söyleyeyim. Bir bardak suyu kontorllü şekilde ozonladık, 2 dakika içerisinde içtin içtin, o bir ozonlu su, içmedin o artık bir bardak su![]()
Zenginleştirme falan değil, suya plastik kokusu sinmezin su taze kalsın ağzı açılana kadar diye yapılıyor.Bu kısım bana yine bir satış politikası gibi geliyor zira ozon depolanabilen bir şey değil.
Şöyle söyleyeyim. Bir bardak suyu kontorllü şekilde ozonladık, 2 dakika içerisinde içtin içtin, o bir ozonlu su, içmedin o artık bir bardak su![]()
Ozon konmasının nedeni içinde yosun gibi etkenler oluşmaması için.Ozonla zenginleştirilmiş yazıyor şişelerdeBu nasıl zenginleşme.
Aynı durum havuzlarda da geçerlidir. Filtre edilmiş suya, boru içine ozonu verirsiniz. Misler gibi dezenfekte edilmiş suyunuz olur. Havuzun besleme ağzına kadar mis gibi suyunuz hala gelir. Ancak ozon doğada kararsız bir gaz olduğundan (O3, O2'ye döneceğinden) puf diye havaya karışacağı için, havuzunuzun hiçbir yerinde artık ozon kalmayacaktır. Suyun teorik döngü süresi de (havuza göre değişmekle beraber) 4-6 saat olacağından, havuzunuz aslında hiçbir zaman dezenfekte edilememiş olacak.Bu kısım bana yine bir satış politikası gibi geliyor zira ozon depolanabilen bir şey değil.
Ya bak şu Ülkede böyle gençler harcanıyor ya en çok ona üzülüyorum.Aynı durum havuzlarda da geçerlidir. Filtre edilmiş suya, boru içine ozonu verirsiniz. Misler gibi dezenfekte edilmiş suyunuz olur. Havuzun besleme ağzına kadar mis gibi suyunuz hala gelir. Ancak ozon doğada kararsız bir gaz olduğundan (O3, O2'ye döneceğinden) puf diye havaya karışacağı için, havuzunuzun hiçbir yerinde artık ozon kalmayacaktır. Suyun teorik döngü süresi de (havuza göre değişmekle beraber) 4-6 saat olacağından, havuzunuz aslında hiçbir zaman dezenfekte edilememiş olacak.
Kısacası "Kardeş biz sadece ozonla temizliyoruz havuzu" diyen birini görürseniz koşarak kaçın ve o havuza girmeyin![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.