Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea Extreme save fresh (taze hava) fonksiyonu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pitbull
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Pitbull

İnce Eleyen
Kadim Üye
Fresh fonksiyonu nedir? Kapalı sistemde taze havayı bize nasıl verecek bilen var mı? Firma tarafında video vs bulunmuyor.

IMG_20230805_235104.jpg

Fresh fonksiyonu nedir? Kapalı sistemde taze havayı bize nasıl verecek bilen var mı? Firma tarafında video vs bulunmuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 6543
hocam sanırım ultraviyole ışınları ile yapıyor havadaki bakterileri öldürme gibi bir şey le bunu açınca airmagic düğmesinden tık diye bir ses geliyor aklıma başka bişi gelmedi :alala

Merhaba,

Adem Bey zamanında şöyle bir video paylaşmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Aşağıda yer alan videoyu da izlerseniz fikir verecektir diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Merhaba,

Adem Bey zamanında şöyle bir video paylaşmış.

Aşağıda yer alan videoyu da izlerseniz fikir verecektir diye düşünüyorum.

Vay arkadaş bunu da çekip atmışım.
Geçenlerde bir konuda fotosunu paylaşmak için bu parçayı aradım aradım ama nereye koydum bulamadım. Videosunu çektiğimi bilseydim onu eklerdim :kiskis

Ekli dosyayı görüntüle 6543
Ben kullanıyorum ama yani öyle bir temizleme beklentim yok. Sadece görmediğimiz bir şeyin gerçekten var olabileceğine dair, nasılsa elektrik de tüketmiyor diye açık bırakıyorum.

Benim her şeyi ölçebilme isteğim hep buradan gelir. Aptal yerine konmak kimsenin hoşuna gitmez malum, anlatılan şeyin mantıkla bağdaşıp bağdaşmadığını hep ispat etmek istemişimdir.

Eski elektronikçiler KASKAT delinmesi sonrası ortaya çıkan elektrik atlamasını bilirler. O elektriğin kokusudur bu aslında ve çok minimalize edilmiş halidir.

Yani ortaya bi rşeyler sunulduğu kısmı gerçek ona lafım yok, sadece bahsi geçen havadaki pozitif iyonların hafif olması nedeniyle yükselmesi ve negatif iyonların ağır olması nedeniyle yere çökmesi ilkesinden hareketle, pozitif iyonların negatif iyonlara yapışıp negatifin ağarılığı ile yere çöküp daha kaliteli bir hava sunduğu iddiası var

Yani bir kızılötesi, gece görüş gibi bir kamera olsa bunları gösterebilecek, ne güzel olurdu :D

Benim Chrome hesabımda nedense instagram içerikleri açılmıyor o nedenle edge tarayıcıdan bakıp cevapladım, burada da test hesabı açıkmış :ok

Ozon gazı damacana sularınada basılır.

Kapağı açıp ilk içişte, tat duyusu hassas olanlar fazla ozon basıldıysa su farklı der.

(gereksiz bilgilerden birşey ekleyeyim, dedim :) )
Ben denemek için ozonlu su yapıp içmiştim, hakikaten o tad fark edilebiliyor :D
Bir ara şu ozon makinesini de söküp NASIL ÇALIŞIR diye kısa bir video yapıp atayım bari :kiskis

Ozonla zenginleştirilmiş yazıyor şişelerde :) Bu nasıl zenginleşme.
Bu kısım bana yine bir satış politikası gibi geliyor zira ozon depolanabilen bir şey değil.
Yoksa ozon suyu diye raflarda şişe şişe satarlardı :kiskis
Şöyle söyleyeyim. Bir bardak suyu kontorllü şekilde ozonladık, 2 dakika içerisinde içtin içtin, o bir ozonlu su, içmedin o artık bir bardak su :kop

Ben denemek için ozonlu su yapıp içmiştim, hakikaten o tad fark edilebiliyor :D
Bir ara şu ozon makinesini de söküp NASIL ÇALIŞIR diye kısa bir video yapıp atayım bari :kiskis

Bu kısım bana yine bir satış politikası gibi geliyor zira ozon depolanabilen bir şey değil.
Şöyle söyleyeyim. Bir bardak suyu kontorllü şekilde ozonladık, 2 dakika içerisinde içtin içtin, o bir ozonlu su, içmedin o artık bir bardak su :kop
?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-27-10-32-39-63_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-07-27-10-32-39-63_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 10
Zenginleştirme falan değil, suya plastik kokusu sinmezin su taze kalsın ağzı açılana kadar diye yapılıyor.

Ozonla zenginleştirilmiş hava ile oksijenleme işlemine tabi tutulmuştur tarzı bir şey yazar, bu durumda zenginleşen su değil hava oluyor. ??

Ozonla zenginleştirilmiş yazıyor şişelerde :) Bu nasıl zenginleşme.
Ozon konmasının nedeni içinde yosun gibi etkenler oluşmaması için.

Çoğu sular filtreden geçse bile açık hava depolamalarda rengi değişiyor.

Bahar aylarında kar eriğikleri yüzeyde pınarın içine karışıyor. O vakit ozon oranını arttırıyorlar.

90larda mesela bir su kooperatifi 2 sene boyunca dış ortamda 4 mevsim ozonlu, ozonsuz kapalı PET şişede tutulup, laborutuvara gönderdiklerinde bir fark çıkmamıştı.

Rakip firmada bir tanesinde aynı rafta bakkaldan alınan üründe bulunuyordu. 6 aydan sonra yeşillenmeye başladı.

abiler merhaba öncelikle adem abi çok tşk edeyiyoum bizlere bu fırsatı tanıdığın için
bir sorum olacak üstatlara eger cevaplarsanız çok memnun olurum MİDEA XTREM SAVE LITE 12 + MİDEA XTREM SAVE 12 MİDEA XTREM serisinde kaç model var acaba ve farkları nedir veya fiyat olarak farkları varmıdır şimdiden tşk ederim cevaplarınız için

Aynı durum havuzlarda da geçerlidir. Filtre edilmiş suya, boru içine ozonu verirsiniz. Misler gibi dezenfekte edilmiş suyunuz olur. Havuzun besleme ağzına kadar mis gibi suyunuz hala gelir. Ancak ozon doğada kararsız bir gaz olduğundan (O3, O2'ye döneceğinden) puf diye havaya karışacağı için, havuzunuzun hiçbir yerinde artık ozon kalmayacaktır. Suyun teorik döngü süresi de (havuza göre değişmekle beraber) 4-6 saat olacağından, havuzunuz aslında hiçbir zaman dezenfekte edilememiş olacak.

Kısacası "Kardeş biz sadece ozonla temizliyoruz havuzu" diyen birini görürseniz koşarak kaçın ve o havuza girmeyin :kiskis

Aynı durum havuzlarda da geçerlidir. Filtre edilmiş suya, boru içine ozonu verirsiniz. Misler gibi dezenfekte edilmiş suyunuz olur. Havuzun besleme ağzına kadar mis gibi suyunuz hala gelir. Ancak ozon doğada kararsız bir gaz olduğundan (O3, O2'ye döneceğinden) puf diye havaya karışacağı için, havuzunuzun hiçbir yerinde artık ozon kalmayacaktır. Suyun teorik döngü süresi de (havuza göre değişmekle beraber) 4-6 saat olacağından, havuzunuz aslında hiçbir zaman dezenfekte edilememiş olacak.

Kısacası "Kardeş biz sadece ozonla temizliyoruz havuzu" diyen birini görürseniz koşarak kaçın ve o havuza girmeyin :kiskis
Ya bak şu Ülkede böyle gençler harcanıyor ya en çok ona üzülüyorum.

Bilgili, kültürlü, özgüveni yüksek, okumuz ve daha da önemlisi okumakla kalmayıp kendisini geliştirmiş nice kardeşlerimiz ve evlatlarımız var bu ülkede ama nedense bir türlü Ülke olarak toplanamıyoruz. Sebebini de kesinlikle bilmiyoruz değil mi sevgili @Murat ALA :cool:

Beril'im, bilgi dolu yazılar yazan klavyene sağlık canımın içi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri