Merhabalar öncelikle kolay gelsin. Kaira 12000 btu WiFi klima alma niyetindeyim. Tavsiyelerinizi almak istiyorum. Kullanacağım alan 20 m2. Şimdiden teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimKaira, Airfel, Vessen, Daylux bunların hepsi aynı malzeme aynı cihazlar. En ucuzu hangisiyse onu alın. Airfel olanını yaz kış kullanıyorum 16m² de hiç sorun yaşamadım.
Bu koşullarda satın almanızda bir sakınca yoktur. Yine de sevgili @Pitbull dostumuzun belirttiği üzere Kaira, Airfel, Vessen, Daylux markalarının yanı sıra Dayrelax Uğur hatta Bosch klimaların tamamı Midea tarafından üretilir. Bu saydığımklimalardan hem en ekonomik olanına hem de sizin önemli bir hususu olan en ulaşılabilir servis hizmeti olanına yönelmenizi tavsiye ederiz.İlginiz için teşekkür ederim adem bey. Bursa Nilüfer ilçesinde oturuyorum. Evim mantolamali yerler parke camlar pvc. 4 kişilik bi aileyiz. Kışın ihtiyaç olursa ısıtma için yazın da sürekli açmam diye düşünüyorum günde 8-10 saat civarı kullanımım olur. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Özellikle bu ürünü sormam daki sebep fiyatı 9400 e inmiş. İyi çalışmalar unutmuşum evim ara kat 2. Kat
Görüşmek üzereTabiki dikkate alicam. Tekrar teşekkür ederim. Bilgilendirme yaparım
Klima dış ünite takozları mutlaka takılsın. Dış ünite drenajına dikkat edilsin çünkü o drenaj tıkandığında su tahliyesi olmazsa işin ucu kötü yerlere dayanır.Klimayı bugün itibari ile aldım. Montaj konusunda nelere dikkat etmeliyim. Mesela vakum işlemi ne kadar sürmeli. Kontrol etmem gereken şeyler varmı
Evet Prime ve Xtreme serilerinde kasa genleşme sesi sorunu sanki plastik sorununa işaret ediyor ancak kırılma kuruma anlamında tespitim olmadı. (Daha çok erken malum)Midea Klimaları çok severim tek sevmediğim kısmı çıtkırıldım malzeme yapısı.
Malzeme olarak en beğendiğim modeli Vertu olandı.
Şimdi aynı kalitede modeli varmı.
9.000 btu bir tane alacağım.
Daylux buldum R410 gazlı.
Kıymetli bilgiler için teşekkür ederim hepsine dikkat edicemKlima dış ünite takozları mutlaka takılsın. Dış ünite drenajına dikkat edilsin çünkü o drenaj tıkandığında su tahliyesi olmazsa işin ucu kötü yerlere dayanır.
Vakumsuz klima montajı kesinlikle olmaz. Yapmaya kalkarlarsa direkt ürünü iade edeceğinizi belirtin.
Dış ünite mümkünse komple tuğla duvara takılmasın davul gibi uğultu dinlersiniz içeride.
Şimdiden hayırlısı olsun.Kıymetli bilgiler için teşekkür ederim hepsine dikkat edicem
Tabiki montajdan sonra paylasicam ?Şimdiden hayırlısı olsun.
Müsait olduğunuzda Montaj süreci ve ürün deneyimlerinizi yazarsanız çok seviniriz![]()
ışığı söner fakat likit krisrtaller aktif kalıyor.@Adem Helvacı klimanın kumandası sürekli açık duruyor bi ayarı varmidir?
Teşekkür ederim @Adem Helvacı. Bi sorum Daha olucak. Isıtma icin açtığımda bi süre sonra verdiği hava normale dönüyor soğuk değil ama sıcak ta değil. Ortam isisiyla mi ilgili yoksa bilmediğim bisey mi varışığı söner fakat likit krisrtaller aktif kalıyor.
Kabaca 2 senedir aynı piller ile kullanıyorum, açık kalıyor diye arıza yapmaz, pil tüketimi de sıkıntı oluşturacak boyutta değil![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.