Sanki alsalar rahat duracaksın, doğruları söylemeyeceğine dair yemin edersen alırlar benceBeni donanım habere almıyorlar. Bende şikayetçiyim. Haklarım gasp edildi. Emeklerimiz çalındı.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sanki alsalar rahat duracaksın, doğruları söylemeyeceğine dair yemin edersen alırlar benceBeni donanım habere almıyorlar. Bende şikayetçiyim. Haklarım gasp edildi. Emeklerimiz çalındı.
Orada bize kurulan kumpası sen iyi biliyorsun, Bu kumpas fetö de bile olmamıştır. Adam yüzümüze dost, arkamızdan iş çevirdi resmen.Sanki alsalar rahat duracaksın, doğruları söylemeyeceğine dair yemin edersen alırlar bence![]()
Usta o kumpası kuran adam fetöşe ders vermiş birisi benceOrada bize kurulan kumpası sen iyi biliyorsun, Bu kumpas fetö de bile olmamıştır. Adam yüzümüze dost, arkamızdan iş çevirdi resmen.
O zaman ne olacak ki? 20 iş gününde bitiremeyene ne oluyor?Sen dua et 20 iş gününde işi bitiremesinler.
Garantili değil mi senin ürün?O zaman ne olacak ki? 20 iş gününde bitiremeyene ne oluyor?
onu veren firma var mı yaaGarantili değil mi senin ürün?
Azami hizmet süresi sınırı aşılmış olduğu için seçimlik hakların doğar![]()
Haksızlıklara karşı mücadeleye devam ediyoruzMerhabalar:
Biz tüketiciler için kendilerine davalar açılmasını göze alarak kendilerinin refahlarını feda eden bu girişime cani gönülden destek veriyor ve sizleri tebrik ediyorum.
Maalesef sitemlerinizde çok haklısınız, ülke insanımız hala arz ve talep meselesini tam olarak kavrayabilmiş değil bu olgu tam oluşmadığından birlik olmanın gücünüde kavrayamıyorlar, ancak kendi başına geldiği zaman feryat figan ediyor, bir nevi bana dokunmayan misali gibi ama iş öyle değil mutlaka gün geliyor ve sanada dokunuyor, üretici ve satıcı firmalar bakıyor bunlar tek bizler hep o zaman bizleri adam yerine koymuyorlar ve kanunları da tanımamaya başlıyorlar oysaki birlik olunduğunda bu iş çok güzel ve çabuk bir şekilde bizlerin lehine gelişeceğine, bu gibi mağduriyetlerin büyük oranda azalacağına eminim.
NOT; Dyson GEN5 marka şarjlı süpürge hakkında alınıp alınmayacağı hususunda kısa bir tavsiye rica edebilirmiyim, fiyat konusu önemli değil verim ve kalitesi ile ilgiliyim.
Saygılar..
İst/Silivri
Teslim ettiğinize dair evrak, varsa ödeme belgesi, varsa bahsettiğiniz yazışmaların ekran alıntıları ile birlikte Hakem Heyetine başvuruda bulunabilirisniz.Herkese merhaba. Deprem nedeniyle ürün iadem teslim alınmadığı için MNG kargo gönderimi merkez depolarına çekmiş. Satıcı ile görüştüğümde size geri gelmesi gerekirdi dedi. Geri getirmek için denildiği gibi dilekçe verdim sonuç çıkmadı. 7 aydır ürünüm ellerinde. Bu süre zarfında çağrı merkezi ile görüştüm, mail attım sonuç sıfır. Geri gelmezse imha edilecekmiş. Şikayet siteleri bu tür şikayetlerle dolu. Tüketici hakem heyetine başvursam sonuç alır mıyım acaba?
Açıklama için teşekkür ederim. Elimde yazışmalar, ürünün faturası dahil her şey mevcut. Artık başvurma zamanı geldi geçiyor diye düşündüm. Sürekli oyaladılar. Mahalledeki MNG şube personeli ile konuştuğumda imha olayı satıp gelire çevirmekmiş, bana öyle dediler. Milletin malını nasıl satarlar anlamıyorum. Başka bir şube ile görüştüm dilekçe verildikten sonra bir hafta on gün içinde gönderinizin gelmesi gerekirdi dedi. Bu firma evlerden ırak. Bununla gönderi yapan satıcılarda asla alışveriş yapmıyorum.Teslim ettiğinize dair evrak, varsa ödeme belgesi, varsa bahsettiğiniz yazışmaların ekran alıntıları ile birlikte Hakem Heyetine başvuruda bulunabilirisniz.
Ürünün ne olduğunun ispat edilebilir durumda olması ise size imha(!) etseler dahi karşı tarafa bunu tazmin ettirme hakkı doğar.
Bu Taşıyıclar da tam çakal. Bak sen, demek imha edeceklermiş, hangi müdürün evinde imha olacak acaba?
Abi Migros Hepsiburada vs bunun gibi birçok BÜYÜK(!) şirket bunu sürekli yapıyor ancak DEVLET nedense güyz ceza kesiyor da ortada hakikatenbu cezaların kesildiği veya tahsil edildiği ve hatta hakikaten hangi firmaya ne kadar kesildiği ile ilgii somut ne var dersen ben bilmiyorum. Sen biliyor musun?Adem abi bu ülkede deli olmamak elde değil gerçeten![]()
hangi firma ile uğraşacak insan daha yeni 119 tl migros sanalmarketten ürün alıyorum stok yok diye iptal ediyorlar sonra 199 tlden aynı mağazada 100 tane stok açıyorlar yatacak yerleri yok gerçekten bu rezillerin.
MNG mi aman aman, kaç kere yayın yaptım bu firma ile ilgili, beş para etmez MH anlayışları.Açıklama için teşekkür ederim. Elimde yazışmalar, ürünün faturası dahil her şey mevcut. Artık başvurma zamanı geldi geçiyor diye düşündüm. Sürekli oyaladılar. Mahalledeki MNG şube personeli ile konuştuğumda imha olayı satıp gelire çevirmekmiş, bana öyle dediler. Milletin malını nasıl satarlar anlamıyorum. Başka bir şube ile görüştüm dilekçe verildikten sonra bir hafta on gün içinde gönderinizin gelmesi gerekirdi dedi. Bu firma evlerden ırak. Bununla gönderi yapan satıcılarda asla alışveriş yapmıyorum.
Şaşmaz abi, hiçbir zaman vatdnaşlın hakkını ''Aaa ne demek, bu bizim sorumluluğumuz'' diyerek teslimetmezler, illa ki önce bi uğraştıracaklar, aylarca sizi bekletecekler, sinirlerinizi hoplatacaklar, aylar sonra hakkınızı almak istediğinizde ise yine bir Hukuk mücadelesi sizi bekleyecek vs vs.Tcl servis tarafından değişim raporu verilen sorunlu tv için satıcı olan teknosa stokta ürünümüz yok diyerek iade yaparız dedi. Kabul etmedim. Çok çok alt bir model ile değiştirebiliriz dediler kabul etmedim. Tcl ile görüşün ana tedarikçi onlar dedi tcl'e mail attım durumu anlattım yardımlarınızı bekliyorum dedim onlarda olumsuz döndü satıcıdan destek alın dediler. Şimdi sanırım bana thh başvurusu yolu göründü.
Açık ve net şekilde yasal olarak siz burada haklısınız, bizler tüketiciler olarak haklıyız fakat Hukuk sisteminin YORUMA AÇIK şekilde ele alınacak altyapıya sahip olması nedeniyle tüketiciler hak aradıkları yolda haklarını alamadıkları gibi üstüne bir de daha çok mağdur olabiliyorlar vekalet ücreti ve dosya masrafları ödemek sureti ile.Merhaba. Oluşumunuzu destekliyorum, geçen ay görüp kapsamlı okumuştum, ancak bugün benim de başıma benzer bir durum geldi.
Bu sabah saatlerinde hepsiburada üzerinden "Efsane Kasım'a Özel LEGO® Oyun Setlerinde Sepette Net %30 İndirim" kampanyası kapsamındaki 30 kadar Lego ürününden 2 adetini seçerek Hepsiburada satıcılı olarak satın aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 9098
Ancak yaklaşık 4 saat sonra bana hiç bir bilgilendirme yapılmaksızın (kredi kartıma gelen iadenin banka bildiriminden öğrendim) iki siparişimin de iptal edilmiş olduğunu gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 9100Ekli dosyayı görüntüle 9101
Şu anda iki ürün de Hepsiburada satıcılı olarak hala satışta, ancak kendi Hepsiburada Premium hesabımdayken sepete eklemek istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor;
Ekli dosyayı görüntüle 9105
Ekli dosyayı görüntüle 9106
Fakat fark ettim ki, üye girişi yapılmamış bir hesapta ürünler Hepsiburada satıcılı olarak sepete eklenerek satış aşamasına geçilebiliyor;
Ekli dosyayı görüntüle 9107
Adem Abi'nin bu gibi durumları anlatan youtube shorts videosu altındaki yorumlarda dava sonunda bile tüketicinin haksız sayıldığı durumları yazan insanları gördüm. Şu durumda benim hak arayabileceğim bir durum var mıdır?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.