Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55"Tv Önerisi Çok Kafa Karıştırdı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ALTINÖZKAN

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
40000
Marka Model Bilgisi
Samsung Lg Tlc
Şimdiden herkese teşekkürler. Yaklaşık 15 gündür bir Tv alma konusunda karar veremedim. Max limit olarak 40000 TL ve 55" ebat belirlememe rağmen bu fiyatlara çıkınca ebat olarak 65" e kadar alınabileceğini gördüm. Klasik bir ev kullanıcısı olarak Digitürk Netflix film maç benzeri yayınlar izliyorum. Konsol oyunu oynamıyorum ama ileride çocuklar için alma ihtimalimizde var. Makul bir Oled tv alamayacağım için Miniled ve Qled-Qned olması konusunda kararsız kaldım Samsung 55Q80C alayım dedim ancak 55Q67C alsam da işimi görür mü diye düşünüyorum. Öte yandan LG modelleride aklımda kalıyor. Bir yerde nanocell teknolojiden kaçın diye birşey görmüştüm. TLC mantıklı geliyor ancak yorumlar ondan da soğutuyor. Philips in de kanal geçişlerinin vs akıcı olmadığı bilgileri geziyor. Çok Fazla teknik bilgim olmadığından hangisi kalitelidir beni üzmez en az 5 sene TV aratmaz bilemedim

Kısacası kararsızlıktan alamadım. Senin için bu fiyatlara gerek yok diyip daha uygun model tavsiyeniz varsa da memnuniyetle alırım. Yardımlarınızı-tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Hocam teşekkür ederim dönüşünüz için. TCL de google hesabına her tv açtığımda girmem gerekir demişti birisi o şekilde mi oluyor hiç kullanıcısını canlı görmediğimiçğn bilgim yok

Hocam teşekkür ederim dönüşünüz için. TCL de google hesabına her tv açtığımda girmem gerekir demişti birisi o şekilde mi oluyor hiç kullanıcısını canlı görmediğimiçğn bilgim yok
Olmaz öyle bir şey. Televizyon kurulurken bir kere hesap girilir hesap kaldırılana kadar kalır. Dedikleri şudur kesin; Televizyon açılınca Google arayüzü açılıyor kaynak seçici gibi bir yerden uyduya geçmeniz gerekiyor. Tahminimce bunu demişlerdir.

55 de ısrar varsa c835 çok iyi olur ancak 65inç düşünülürse c745 de onun kadar olmasada çok iyi bir tvdir...

TCL 55C835 alabilirsiniz.

GRUNDIG 55GGO9900 55inc 139 cm 4K UHD Android Smart OLED TV,Uydu Alıcılı​

YA DA

Vestel 55OG9930 55'' 139 Ekran 4K Smart OLED Google TV​

YA DA

LG 55QNED816RE 55" 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı​

BU MODELLERİDE GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK YİNE TCL C835 MODELİNİMİ ÖNERİRSİNİZ

Son düzenleme:

GRUNDIG 55GGO9900 55inc 139 cm 4K UHD Android Smart OLED TV,Uydu Alıcılı​

YA DA

Vestel 55OG9930 55'' 139 Ekran 4K Smart OLED Google TV​

YA DA

LG 55QNED816RE 55" 140 Ekran 4K Ultra HD Uydu Alıcılı​

BU MODELLERİDE GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK YİNE TCL C835 MODELİNİMİ ÖNERİRSİNİZ
Grundig ve Vestel OLED TV. Kulvarları farklı.

Oled de başlangıç sayılabilecek olsada hangi markayı tavsiye ederseniz. Grundig mi vestelmi
Vestel'in anakartta HDMI 2.1 desteği yok o yüzden 120 hz panel avantajı dışarıdan bağlanan kaynaklarda boşa düşüyor. Grundig daha mantıklı gibi. Yanlış bilmiyorsam bildiğim kadarıyla HDMI 2.1 desteği var Grundig'de. (Arçelik'e sorsanız iyi olur) Zaten ikisi de 3 yıl garantili. E OLED'de LG'den başka panel de kullanılmıyor zaten.

GRUNDİG 2.1 DESTEĞİ VAR ANCAK 4K DA 60 HZ VERİYOR 120 HZ VERMİYOR. BU YÜZDEN İKİ MARKA ARASINDA KALDIM ZATEN ÇOK OYUN OYNAYAN BİRİ DEĞİLİM .ÖNEMLİ OLAN GÖRÜNTÜ VE SES KALİTESİ VE DAYANIM.

GRUNDİG 2.1 DESTEĞİ VAR ANCAK 4K DA 60 HZ VERİYOR 120 HZ VERMİYOR. BU YÜZDEN İKİ MARKA ARASINDA KALDIM ZATEN ÇOK OYUN OYNAYAN BİRİ DEĞİLİM .ÖNEMLİ OLAN GÖRÜNTÜ VE SES KALİTESİ VE DAYANIM.
Caps Lock açık BAĞIRARAK yazmanıza gerek yok. OLED'in görüntüsü gerçekten muazzam ama dayanım konusu kafa kurcalar. Logo yanığı gibi problemlere karşı sürekli kollamanız lazım. Uydu yayını felan izleyecekseniz OLED'e gerek yok diye düşünüyorum. Seçim sizin. Bütçe varsa LG'nin G3 OLED televizyonlarına da bakarsınız.

Murat bey ne alaka bağırarak yazmak. Cahilim belki bu tarz yazma hususunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. bumudur yani çocuk gibi azarlamanıza gerek yok . Tavisyenizde size kalsın, hatta beni sitenizden atın silin hesabımı böyle bir nezaketsizlik görmedim.

Murat bey ne alaka bağırarak yazmak. Cahilim belki bu tarz yazma hususunda bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. bumudur yani çocuk gibi azarlamanıza gerek yok . Tavisyenizde size kalsın, hatta beni sitenizden atın silin hesabımı böyle bir nezaketsizlik görmedim.
Nezaketsizlik değil. Caps Lock açıp yazmak bağırmak anlamına gelir. Daha önceden bunun o anlama geldiğini bilmiyor olabilirsiniz demiş oldum öğrenmiş oldunuz işte. Ortada azarlama felan da yok.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri