- Bütçe
- 40000
- Marka Model Bilgisi
- Samsung Lg Tlc
Şimdiden herkese teşekkürler. Yaklaşık 15 gündür bir Tv alma konusunda karar veremedim. Max limit olarak 40000 TL ve 55" ebat belirlememe rağmen bu fiyatlara çıkınca ebat olarak 65" e kadar alınabileceğini gördüm. Klasik bir ev kullanıcısı olarak Digitürk Netflix film maç benzeri yayınlar izliyorum. Konsol oyunu oynamıyorum ama ileride çocuklar için alma ihtimalimizde var. Makul bir Oled tv alamayacağım için Miniled ve Qled-Qned olması konusunda kararsız kaldım Samsung 55Q80C alayım dedim ancak 55Q67C alsam da işimi görür mü diye düşünüyorum. Öte yandan LG modelleride aklımda kalıyor. Bir yerde nanocell teknolojiden kaçın diye birşey görmüştüm. TLC mantıklı geliyor ancak yorumlar ondan da soğutuyor. Philips in de kanal geçişlerinin vs akıcı olmadığı bilgileri geziyor. Çok Fazla teknik bilgim olmadığından hangisi kalitelidir beni üzmez en az 5 sene TV aratmaz bilemedim
Kısacası kararsızlıktan alamadım. Senin için bu fiyatlara gerek yok diyip daha uygun model tavsiyeniz varsa da memnuniyetle alırım. Yardımlarınızı-tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Kısacası kararsızlıktan alamadım. Senin için bu fiyatlara gerek yok diyip daha uygun model tavsiyeniz varsa da memnuniyetle alırım. Yardımlarınızı-tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.