Ozaman Bre kararımdan tekrar Aepye gönlüm kaydı bak şimdi şu kararsızlığım yüzünden birgün başıma iş gelecek ?Hayır abi o sınıf AEP ile sınırlı bırakılmış![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ozaman Bre kararımdan tekrar Aepye gönlüm kaydı bak şimdi şu kararsızlığım yüzünden birgün başıma iş gelecek ?Hayır abi o sınıf AEP ile sınırlı bırakılmış![]()
Agamı burda da çok kullanırız abi biz bide Rafık deriz kanka manasına geliyor sizin orda var mı Rafık ??
Yokyok öyle düşünme çok düşünmek nokta atışı karar vermek iyidir Gerekli işkence ve testler aep üzerinde mevcut ?Ozaman Bre kararımdan tekrar Aepye gönlüm kaydı bak şimdi şu kararsızlığım yüzünden birgün başıma iş gelecek ?
AEP fazlasıyla yeterli zaten, Breezeles'a ne gerek var.Ozaman Bre kararımdan tekrar Aepye gönlüm kaydı bak şimdi şu kararsızlığım yüzünden birgün başıma iş gelecek ?
bugün son baktığımda 334watt dı 25 e ayarlıykenAbi ofis demişken AEP ofiste takılıydı sanırımBreezelss 350 lerde gidiyor demiştin geçen aynı iklimdeki AEP kaçta gidiyor şuan genelde
Hoşgeldin abi?AEP fazlasıyla yeterli zaten, Breezeles'a ne gerek var.![]()
Merakla bekliyorum abi ?Akşama G-TECH ile alakalı çok acayip denebilecek bilgiler geliyor hazır olun. AZ KALDI ÇÖZECEM BEN BU MEREDİ.
Bide 9 luk alayım fiyatı dahada aşağı çekerim kafam rahat eder tamam verdim kararı ?AEP fazlasıyla yeterli zaten, Breezeles'a ne gerek var.![]()
Söküp temizleyecelim zamanda senin antebe yolunun düşmesi beklerim abi ohh miss ?Yokyok öyle düşünme çok düşünmek nokta atışı karar vermek iyidir Gerekli işkence ve testler aep üzerinde mevcut ?
Tek yapman gereken usulca karar vermek
Abi geçen Turgut müdürlere görüştüm ilerde olumlu şeyler olabilir 1 milyon istemeden bana bayilik verebilirlermiş hemde servis olmadan sadece satış üzerine öyle birşey yaparlarsa dükkan açma ihtimalim azıcık artıyor gene dükkan açıp mal almaya para lazım ama onu ayarlayabilirim bir ihtimal ?@REMZİ96 geçenki klima bayiilik sohbetimizden sonra epeydir aklımda şöyle bir satış yöntemi var
![]()
Senin canın sağolsun kardeşim ?Söküp temizleyecelim zamanda senin antebe yolunun düşmesi beklerim abi ohh miss ?
Güzel abibugün son baktığımda 334watt dı 25 e ayarlıyken![]()
Eyvallah abi yarın olsun bi gree den haber gelsin göndereyim şunu inşallah ?Senin canın sağolsun kardeşim ?
Sök de yeterki?
Bize bayiliği versinlerde Güneydoğu komple midea ya nasıl bürünüyor görürler ? senin meslek neydi abi@REMZİ96 geçenki klima bayiilik sohbetimizden sonra epeydir aklımda şöyle bir satış yöntemi var
![]()
Hadi yaa sevindim senin adına ?ama benden geçti be remzim ben ömrümde en son 1 milyon tl yi 2020 de gördüm onuda aklımı kullanamadım maalesef yapabildiğim tek şey toprak almak oldu onada belediye sayesinde taş koyuluyor 3aydır onla uğraşıyorum artık ?Abi geçen Turgut müdürlere görüştüm ilerde olumlu şeyler olabilir 1 milyon istemeden bana bayilik verebilirlermiş hemde servis olmadan sadece satış üzerine öyle birşey yaparlarsa dükkan açma ihtimalim azıcık artıyor gene dükkan açıp mal almaya para lazım ama onu ayarlayabilirim bir ihtimal ?
Anladım abi yaş kaçHadi yaa sevindim senin adına ?ama benden geçti be remzim ben ömrümde en son 1 milyon tl yi 2020 de gördüm onuda aklımı kullanamadım maalesef yapabildiğim tek şey toprak almak oldu onada belediye sayesinde taş koyuluyor 3aydır onla uğraşıyorum artık ?
Benim işler karışık ya oturacak evi olsa bile kafa rahatlığı dolayısıyla kirada oturan biriyim ben eşten dosttan uzak olmak için.
Bundan sonrası nasip artık bakacazz
Memelekt Maraş merkez mi abiAnladım abi yaş kaç![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.