Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 13 bin Tl kadar 55-65 inç Tv öneri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

OnatKizil

Yeni Üye
Yeni Üye
merhabalar,

Ailem için televizyon alacağım. karasal yayın ve netflix izliyorlar. Halihazırda 55inç televizyon kullanıyoruz . 55 ile 65 inç arasında boyut olabilir. tercihim büyük ekrandan yana fakat 55inç için o fiyatta iyi önerileri alırım. bütçe 13bin Tl kadar.

merhabalar,

Ailem için televizyon alacağım. karasal yayın ve netflix izliyorlar. Halihazırda 55inç televizyon kullanıyoruz . 55 ile 65 inç arasında boyut olabilir. tercihim büyük ekrandan yana fakat 55inç için o fiyatta iyi önerileri alırım. bütçe 13bin Tl kadar.

Merhaba.

55 inç için soran arkadaşlara benim Fiyat/Performans ürünü olarak gördüğüm Daewoo 55DM54U'yu öneriyorum. Vestel üretimi, Vestel servisi ile muhatap ve 3 yıl garantilidir. Fiyatta oldukça iyi.

Adem abi'nin televizyon ile ilgili videosunu da alt tarafa ekliyorum.

Şu andaki fiyatı 8.099 TL. Dün 7.699 TL'idi. Fiyatını kontrol etmek de yarar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
Bir ay kadar önce bu soruyu sorsanız, bu bütçe ile 60BU8000 mutlaka inceleyin derdim ancak artık olanak yok. 18 sınırlarını geçti.

65'' için de bütçe zayıf kalır.

55UA9090 inceleyerek başlayabiliriz.

@Adem Helvacı bir hafta öncesine kadar 16800tl idi amazonda forumdan yine tavsiyelerinizi okurken görmüştüm bu modeli hocam bende neyseki kafanızı ağrıtmayacağım artık televizyonumuzu aldım 55Q9900 modeli yanındada filtre kahve hediyesiyle 13500tl ye geldi mağazada incelemelerim sonucu hoşuma gitti özellikle ses sistemi başarılı teşhir üründe lg panel kullanılmış inceleriz.comdaki yazınızda 6cof fakat küçük olmayan diye belirtmiştiniz hocam gözüme güzel gözüktü hkc de gelebilirmiş ömür olarak daha uzun gider gibi 12cof avantaj gibi fakat görüntü olarak lg panelden kötü olma ihtimali varmı

@Adem Helvacı bir hafta öncesine kadar 16800tl idi amazonda forumdan yine tavsiyelerinizi okurken görmüştüm bu modeli hocam bende neyseki kafanızı ağrıtmayacağım artık televizyonumuzu aldım 55Q9900 modeli yanındada filtre kahve hediyesiyle 13500tl ye geldi mağazada incelemelerim sonucu hoşuma gitti özellikle ses sistemi başarılı teşhir üründe lg panel kullanılmış inceleriz.comdaki yazınızda 6cof fakat küçük olmayan diye belirtmiştiniz hocam gözüme güzel gözüktü hkc de gelebilirmiş ömür olarak daha uzun gider gibi 12cof avantaj gibi fakat görüntü olarak lg panelden kötü olma ihtimali varmı
Seri numarası sorgulaması yapmış mıydınız? Kesin bilgiler üzerine konuşmak daha faydalı olur. Sonra tv den soğumayın :D

Bu konuda çekincesi olmayan satıcılar seri numarası paylaşıyorlar.
Önce sorgulayıp sonra ürün satın alan çoook dostumuz oldu bu güne kadar.
denemek lazim hocam o zaman. ama sirf cof sayisi yuksek diye de olmaz tabi her yönüyle degerlendirip karar kılmak lazim. tv isi dipsiz kuyu gibi. ancak zamanla hem sitede hem bu forumda tarafsız sekilde ilerleyerek insanlarin beklentisini karsilayan ürüne ulaşmasını sağlayacaksınız inşallah.

denemek lazim hocam o zaman. ama sirf cof sayisi yuksek diye de olmaz tabi her yönüyle degerlendirip karar kılmak lazim. tv isi dipsiz kuyu gibi. ancak zamanla hem sitede hem bu forumda tarafsız sekilde ilerleyerek insanlarin beklentisini karsilayan ürüne ulaşmasını sağlayacaksınız inşallah.
Şu an vatandaşa destek olmak misyonumuzu yerine getirmekle birlikte, aslında dolaylı yoldan üreticilere de mesaj veriyoruz.

Ya bu işi tüketicileri doğru düzgün bilgilendirerek yapar yine ticaretlerinin gereği para kazanırlar ADAM GİBİ, ya da biz ifşalara devam ederiz kendilerini rezil etmeye devam ederler.

Şu philips konusundaki örnek gibi mesela.

58'' 12 cof tv yi 16K paraya sat ama 6COF olanı olması gerektiği gibi 14K veya 12K ya sat be adam. Bu aç gözlülük nedir?

Daewoo 55dmu54u HKC panel ile 58dmu54u panda panel arasında kaldım ne önerirsiniz?
Hmmmm eğer mecbursam, 3 yıl garantisine güvenip panda panel ürün önerebiliyorum zira kontrast konusunda hakikaten başarılı bir üretici panda.

HKC de sonuçta günahsız üretici değil, Samsung da Macar üretim HKC ler döküldü, onların yerine Mısır üretimi olanları taktılar.

Elimizden geldiğince güvenliğinizi koruyabilecek girişimlerde bulunsak da %100 başarılı olabilmemiz mümkün olmuyor neticede biz hep geriden gelen tarafız.

Hmmmm eğer mecbursam, 3 yıl garantisine güvenip panda panel ürün önerebiliyorum zira kontrast konusunda hakikaten başarılı bir üretici panda.

HKC de sonuçta günahsız üretici değil, Samsung da Macar üretim HKC ler döküldü, onların yerine Mısır üretimi olanları taktılar.

Elimizden geldiğince güvenliğinizi koruyabilecek girişimlerde bulunsak da %100 başarılı olabilmemiz mümkün olmuyor neticede biz hep geriden gelen tarafız.
Her ikisi de 36 ay garantili. Biri 7400 diğeri 7800 TL ve 12 ay taksit imkanı ile. Arada kaldım sanirim 58inc devam edeceğim.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri