Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bi şansımızı deneyelim bakalım :D dozer izleme zevkini yaşamak isterdim şuan sana iyi seyirler abi :D
İzah ettim ama iade alamıyoruz dediler mağaza satışı olduğu için dediler ama istediğiniz model ile değişim yapalım dediler açıkçası üstelemedim durum öyle olunca benim bir küçüğü aradım sen ayakkabı bakıyordun aldın mı diye oda yok daha dedi ozaman gel bakalım sen çarşıya dedim?
Geldi Seç beğen istediğini al dedim oda bot aldı water prof sypmatex serisi miydi neydi öylelikle oda ona hediye gitmiş oldu gönüller bir olduu?
(İç sesim Paracıklarım?) şaka tabiki ?
Bugün de böyle bitti?

Tercihini yaptın mı abi hangisi güzel 4 mü 1 mi ?
Ben 4 numara diyorum çünkü ara ara fanı çalıştırıp sensörü yokluyor bu durumda uzun süre beklememis oluyor ayrıca 4 no da fan kompresör ile kapanıyor ve önceden olduğu gibi flapı yukarı alıyor tekrar çalışır iken petekleri ısıtmadan nüfus etmiyor hava.

1 numarada fan kompresör den bir süre sonra kapanıyor tekrar birdaha dönmüyor tamamen sensöre bakıyor e sensör de hava çevrimi olmadığı için soğumuyor sıcaklık ta tavan seviyesinde baskin olduğu için bekleki sogusun da devreye girsin
Çalışması uzun sürüyor.

1numarayı kullanırken beni hisset ile kullandım bu seferde oda yanıyor üfleme ısısını düşürmediği için en azından 4 numarada belirli zamanda fanı çevirince sensöre yardımcı oluyor kontrol tamamen klimada oluyor ki gerektiğinde ortama göre üfleme ısısını düşürüyor
Bildiklerim bukadar @REMZİ96 kardeşim ?

İzah ettim ama iade alamıyoruz dediler mağaza satışı olduğu için dediler ama istediğiniz model ile değişim yapalım dediler açıkçası üstelemedim durum öyle olunca benim bir küçüğü aradım sen ayakkabı bakıyordun aldın mı diye oda yok daha dedi ozaman gel bakalım sen çarşıya dedim?
Geldi Seç beğen istediğini al dedim oda bot aldı water prof sypmatex serisi miydi neydi öylelikle oda ona hediye gitmiş oldu gönüller bir olduu?
(İç sesim Paracıklarım?) şaka tabiki ?
Bugün de böyle bitti?
Hayırlı olsun abi :)

Ben 4 numara diyorum çünkü ara ara fanı çalıştırıp sensörü yokluyor bu durumda uzun süre beklememis oluyor ayrıca 4 no da fan kompresör ile kapanıyor ve önceden olduğu gibi flapı yukarı alıyor tekrar çalışır iken petekleri ısıtmadan nüfus etmiyor hava.

1 numarada fan kompresör den bir süre sonra kapanıyor tekrar birdaha dönmüyor tamamen sensöre bakıyor e sensör de hava çevrimi olmadığı için soğumuyor sıcaklık ta tavan seviyesinde baskin olduğu için bekleki sogusun da devreye girsin
Çalışması uzun sürüyor.

1numarayı kullanırken beni hisset ile kullandım bu seferde oda yanıyor üfleme ısısını düşürmediği için en azından 4 numarada belirli zamanda fanı çevirince sensöre yardımcı oluyor kontrol tamamen klimada oluyor ki gerektiğinde ortama göre üfleme ısısını düşürüyor
Bildiklerim bukadar @REMZİ96 kardeşim ?
Flap ı aşağıda mı kullanıyorsun abi yukarda mı 5 dk bir verilen hava rüzgar 1 dk mı sürüyor

Bu arada benim şantiye elektrik problemi Çarşamba çözülüyor biraz zorladım ADM elektriği. ? 1KW elektrik vergiler dahil 3.35 e geliyordu. ?

Geçen sene bunun öncü depremini görmüştük aslında.
Tahmin ediyorum ki ithal klima bayileri ön anlaşmalarını bu bilgiye dayandırırsa onların da yerli klimalardan altta kalır fiyat vermeyecekleri aşikâr.
Biz tüketici tarafı olarak çevremizi bu konuda uyarmalıyız.

Çok değil 2-3 sene evvel 4100tl ye zorla Midea Prime satın aldırdığım arkadaşların bugün ettikleri dualar bana cennete giriş biletini garantiler diye düşünüyorum :D
O prime sahibi olanlardan biride benim. Keşke 3-4 tane alsam da kenara koysaydım. Yedekte dursun diye. 2 sene sonra G-TECH e 21000 verdik

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri