Telefondan bak abi 1 aşağı 1 yukarı doğrudur hangi ilçedeysen ona bakOnu ölçecek alet yok şu an birisini kumandaya yapıştırdım ordan veri alıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Telefondan bak abi 1 aşağı 1 yukarı doğrudur hangi ilçedeysen ona bakOnu ölçecek alet yok şu an birisini kumandaya yapıştırdım ordan veri alıyorum.
Ben mahalleme kadar seçtim ?Telefondan bak abi 1 aşağı 1 yukarı doğrudur hangi ilçedeysen ona bak
İlk denemede 880w sabit ilk termostat a girip İ-FEEL e aldığımda tam 65 dakika hiç çalışmadı. Sonra açıldı 1100w lara kadar çıkıp 880 e indi ve toplam 50 dk çalıştı tekrar durdu. Bekliyorum tekrar çalışmasını 25 dk oldu hala set 25 okunan sıcaklıkda 25Ortalama kaç w da sabit gidiyor abi![]()
Dışarısı çok soğuk değil galiba abi ısı kaybı azmışİlk denemede 880w sabit ilk termostat a girip İ-FEEL e aldığımda tam 65 dakika hiç çalışmadı. Sonra açıldı 1100w lara kadar çıkıp 880 e indi ve toplam 50 dk çalıştı tekrar durdu. Bekliyorum tekrar çalışmasını 25 dk oldu hala set 25 okunan sıcaklıkda 25
Yakındaki konumu 10 derece gösteriyor benim olduğum yer oradan 1-2 derece daha soğuk olur.Telefondan bak abi 1 aşağı 1 yukarı doğrudur hangi ilçedeysen ona bak
Benimde hava 6.7Bizde uygulama 10.4⁰ hava durumu uygulaması 11⁰
Yeriniz güzel maşallah abiBenimki direk kuzey ama burası dağ eteğinde ?
Köy yeri birde çok evde yok benim sırada 4 ev var orman dibimiz ?Yeriniz güzel maşallah abi
Bizim burada merkez akşam 6dan sonra duman çöküyor dışarı çık gir bunalım
Oyuzden gündüz hava temiz iken 2kez havalandırma yapıyoruz evi
Anladım abiYakındaki konumu 10 derece gösteriyor benim olduğum yer oradan 1-2 derece daha soğuk olur.
Maşallah Allah huzurlu mutlu bir hayat versin abim?Köy yeri birde çok evde yok benim sırada 4 ev var orman dibimiz ?
Vay remzim demek sende dâhil olacaksın midea yaAnladım abi
Aynen abi öyle olacak inşallah bir sıkıntı olmazsaVay remzim demek sende dâhil olacaksın midea ya
Hayırlısıyla kardeşim kafan rahat olsunda gerisi boş
Teşekkürler cümlemize kardeşim..Maşallah Allah huzurlu mutlu bir hayat versin abim?
Abi oralarda yok geçenlerde araştırma yapmıştık@REMZİ96 korkum ney biliyormusun ortada klimasız kalman. İlk önce klimayı alsan sonra iade etsen iyi olurdu geri alacaklarını söylemiş olmaları gerek önceden.
Xtreme kasa genleşme sesi yüzünden düşünmüyorum abi@REMZİ96 kardeşim klima yok piyasada ? bütçe nedir klima için fiyatlar uçmuş şimdiden en uygun Xtreme ?
Bir bayii de buldum yarın alacağım abi gelip takacaklar adanadan@REMZİ96 korkum ney biliyormusun ortada klimasız kalman. İlk önce klimayı alsan sonra iade etsen iyi olurdu geri alacaklarını söylemiş olmaları gerek önceden.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.