Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Abi oralarda yok geçenlerde araştırma yapmıştık
Ama marasta var bunlar merkez bayiden alıyorsa nasıl yok çekiyor anlamıyorum ben nezaman sorsam her modele var diyor adam gelip takayım mı diyor oda bayi buda bayii?
Abi fiyatı yüksek olmasını kabul edersem seçenek fazla ama fiyatın normalleşmesini istiyorum ama olmuyor

Kasa genleşme sesi denilen termostat öncesi klimanın soğuma evresi bu hemen hemen her klimada vardır mesela @muhammet göl sende yok mu? ?
Abi aep te ilk sene yoktu taaki temizlik yapana kadar oda şöyle söyleyeyim sana ben klimayı tuhaf gelecek 10 kere söktüm taktım ondan kaynaklı bir yerleri gevşemiş tir.

Şuan bende su şekilde işliyor genleşme termostat a geçişte 1 kere bilemediniz 2 kez çıt küçücük geri çalışmaya başlayınca en fazla yine 1 yada 2kez çıt onun dışında daha öncede prime kullandım oradan biliyorum sürekli gelen yada klima kapalı iken gelen bir ses yok hele diğer klimaların seslerini sayarsak yok kabul edebiliriz

Abi aep te ilk sene yoktu taaki temizlik yapana kadar oda şöyle söyleyeyim sana ben klimayı tuhaf gelecek 10 kere söktüm taktım ondan kaynaklı bir yerleri gevşemiş tir.

Şuan bende su şekilde işliyor genleşme termostat a geçişte 1 kere bilemediniz 2 kez çıt küçücük geri çalışmaya başlayınca en fazla yine 1 yada 2kez çıt onun dışında daha öncede prime kullandım oradan biliyorum sürekli gelen yada klima kapalı iken gelen bir ses yok hele diğer klimaların seslerini sayarsak yok kabul edebiliriz
Yani evaporatör üzerindeki tel sesi bile genleşme sesi sayılıyor en iyi klimada bile vardır bu sesler bende bu seslerin dışında aman aman bir ses duymuyorum. ?

Yani evaporatör üzerindeki tel sesi bile genleşme sesi sayılıyor en iyi klimada bile vardır bu sesler bende bu seslerin dışında aman aman bir ses duymuyorum. ?
Abi o sesler en iyi klimalarda hiç yok işte mesela adem abide her serisi var mideanın bu ses sadece xtremeda var ciddiye alıncak düzeyde değildir belki ama var yani benim gtech de vardı me noviro me de de vardı ama me legenderada yokmuş

İşte o tel sesi bile yoktu şuan yine tel sesi yok ama bende onun üzerinde çalışıyorum çünkü komple söktüm baktım ses üretecek yer bulamadım ?
Bu gelen ses tamamen başka bir ses derinden biryerden

Son düzenleme:
İşte suan
Şu konunun ana ekibine , Turgut Müdürümüze söyleyeyim rica edeyim de birer FG Europe kahve fincanı yollasınlar yahu.
Soğuk kış günlerinde sıcak kahvelerimizi midea fincanından içerken midea muhabbetleri yapmak daha keyifli olur :kiskis

@Erinç Aşıcıoğlu sesim geliyür mü? :love:
Turgut reissss duy sesimizi elimiz üşüyoooo
Screenshot_2023-12-19-23-34-55-49_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Şu konunun ana ekibine , Turgut Müdürümüze söyleyeyim rica edeyim de birer FG Europe kahve fincanı yollasınlar yahu.
Soğuk kış günlerinde sıcak kahvelerimizi midea fincanından içerken midea muhabbetleri yapmak daha keyifli olur :kiskis

@Erinç Aşıcıoğlu sesim geliyür mü? :love:
Anladık midea sahibi olmayanlar bunun dışında kalıyor sanırım. 2 sene önce alınan prime ı buna dahil edebiliyor muyuz. :LOL:

Kasa genleşme sesi denilen termostat öncesi klimanın soğuma evresi bu hemen hemen her klimada vardır mesela @muhammet göl sende yok mu? ?
Bundan 2klima öncesinde bende bir sigma comfort vardı yazın dahi beni delirtmişti caat taaak sesi bir duysan abi klimayı söküp sokağa atasim geldiydi o klima ile kışa girdik

Ozamanlar hiç unutmam gece tam telefonda birşeye daldım ortamda sessiz çaattt diyene kadar irkildim o derece ?

Evet arkadaşlar ADM elektrik gelip şantiye elektriğini kesti ? yeni mesken abonesi başvurusunu yapacağız ama bu arada enerji yok ? abone olunca gün içinde açılır dendi. ?

Adem abi konuya uğradığı zaman okuyup beğeni vererek geliyor bende ateş ederek geliyor diyorum ?
Abi maşallahınız var, sohbet çok güzel hem bölmeyeyim diyorum hem de sadece beğenip gelmiyorum, okuya okuya geliyorum, cevap verilecekleri cevalıyorum sonra geri dönüp beğenilerden en son nerede kaldığımı anlayıp oradan devam ediyorum :kiskis

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri