Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Dostum birde birşey farkettim şu renkli filtreler var ya onları takmıştım 12bin olanın filtresi tam sensör hizasına denk geliyor. Bugün değerleri takip ettiğimde akşama doğru 12bin olanın değeri tekrar yukarı doğru ilerledi 28 üzerine çıktı akşam eve gelip koşarak klimaya sarıldım filtre içe doğru oval bir hal almış orada türbülans yapıyor düzelttim normale döndü düşün filtre bile etkiliyor. ? 18bin olanın filtreleri çok alakasız bir yerde onda sorun olmuyor. ?
Ben daha hiç takmadım acaba işe yarıyor mudur onlar ki ?

Kurulumdan önce remziyi ikna edemeyen midea mühendisleri ve
Pazar günü remzinin aep kurulum sonrası durumu :haha
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
IMG_20231222_213914.jpg

Kulak çınlaması ve baş ağrısı yapıyor abi ama herkesi etkiler mi bilmiyorum ?
Hava böyle değişince Durduk yere olduğu için bulamıyordum sebebini buysam o bile etkiler miş insanı bende yeni öğrendim hatta basınç düşük olduğu zamanlarda su bile erken Kaynar mış ?
Ben burda her gün 640m yukarı sonra 0 rakım yapıyorum adamı sersem yapıyor az çok bilirim. ? Bu arada o filtreleri hiç takma ben söktüm 12 bin olan 27.4⁰ emiş gördüğünde üflemeye 43⁰ den 37⁰ civarına çekmeye başladı yani kendini kısıyor. Filtreler takılı pozisyonda 45 52⁰ üfleme yapıp iç fanı kısma yapıyordu iç fan kısınca üfleme 52⁰ leri görüyor yani bütün çalışma prensibi bozuluyor klimanın. Geçen pazar taktım filtreleri aşırı tüketim ve mantıksız çalışma gördüm klimalarda. ?

Ben burda her gün 640m yukarı sonra 0 rakım yapıyorum adamı sersem yapıyor az çok bilirim. ? Bu arada o filtreleri hiç takma ben söktüm 12 bin olan 27.4⁰ emiş gördüğünde üflemeye 43⁰ den 37⁰ civarına çekmeye başladı yani kendini kısıyor. Filtreler takılı pozisyonda 45 52⁰ üfleme yapıp iç fanı kısma yapıyordu iç fan kısınca üfleme 52⁰ leri görüyor yani bütün çalışma prensibi bozuluyor klimanın. Geçen pazar taktım filtreleri aşırı tüketim ve mantıksız çalışma gördüm klimalarda. ?
Aynen abi ben burda böyle Ufak tefek etkileniyor sam yükseğe çıkıp inince düşünemiyorum?
Filtreler sizde evaplara yakın ya etkisi çok olur olmadı bende takmam elimde 4 tane var öyle bekliyor köşede ikiside prime den kalma onları da takmamıştım?

Aynen abi ben burda böyle Ufak tefek etkileniyor sam yükseğe çıkıp inince düşünemiyorum?
Filtreler sizde evaplara yakın ya etkisi çok olur olmadı bende takmam elimde 4 tane var öyle bekliyor köşede ikiside prime den kalma onları da takmamıştım?
Aman kardeşim başını yakma ? istersen tak bir hafta faturaya etkisini göreceksin ?

9 luk klima kompresörün ün geldiği hallere bakın. Akümülatör boyu kadar kalmış kompresör. Nem alma cihazların da bu kadar küçük kompresör var. Böyle teknolojinin içine edeyim diyeceğim ama, onlar içine etmeye başladı zaten klima ların
IMG_20231222_123735.jpg
IMG_20231222_123738.jpg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri