Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Fallow mı açıyorsun kumandayı dışarıya koyup 30⁰ yapıştırıyoruz bakalım ne olacak ama 1 hafta çalışması lazım ?
Birde şu var klima maksimum 30⁰ üzerine çıkmıyor nasıl bu adam 31⁰ istiyor saçmalıktan başka birşey değil içeride ne yapacaklar anlamadım ?

Elektirik artık umrumda değil adam ısınsın yeter sen olsan hangisini alırsın 18 aep 18 legendra 24 xtreme :)
Abi Mitsubishi alırım ben olsam ortaya çıkacak elektrik faturasını anca o düşürür ?
O para madem verilecek Mitsubishi abi
Midea gurubunda 12 btu dan yukarı çıkınca tüketimi bilemiyorum helede o şartlarda midea ısıtır ama elektriği de yakar yani

Evet abi heryer sıkıntı ya gree gtechi verdiğim yer ısınmıyorum diyor pazar günü benimle bereber taktığım aep ısınmıyorum diyor onları çözmeye çalışıyorum bir yandan gree ye sıkıntı veriyorum diğer yandan aep 18 lik alacağım adama yarın me legendera mı önersem diyorum 10 bin fazla ver legendra alak mı desem diyorum
Bir arıza yoksa g-tech in ısıtmadığını anca ME ısıtır bence. 25 set kulaklarımdan ateş çıkıyor.

Bir arıza yoksa g-tech in ısıtmadığını anca ME ısıtır bence. 25 set kulaklarımdan ateş çıkıyor.
G tech olan yere mitsubishi alamayız abi onların okadar parası yok gree genel merkezine söyledim 24 lük fairy takın şuraya uğraşıp dursunlar yüksek elektirik faturası ile dedim üstüne 24 bin ver diyor bende dedim iade alın ozaman bunu dedim ozaman niye başka yere montaj yaptırdın diyor. Bende bi çözüm bulun adamlar ısınmıyor dedim bakalım müdürle görüşüp dönecek. İçerisi sabit 22,5 gtechin olduğu yerde de set 27 çalışıyor

Ofis abi bu içerisi zaten sıfır duvar kağıdı asma tavan falan dışarısıda fabrika zaten olmaz
SÖVE cilerden 5mm lik dekoratif panel kaplama ile iç yüzeyi kaplayacak %50 rahatlayacak en az. Anlattığına göre başka çare yok orada.
Ha bide sıkıntılı adamlar var kışın yanan közün üzerine otursa birazda üstüme koy der. Ciddiyim gözlerimle gördüm yani. O adamların klima ile ısınması immkansızzz.

SÖVE cilerden 5mm lik dekoratif panel kaplama ile iç yüzeyi kaplayacak %50 rahatlayacak en az. Anlattığına göre başka çare yok orada.
Ha bide sıkıntılı adamlar var kışın yanan közün üzerine otursa birazda üstüme koy der. Ciddiyim gözlerimle gördüm yani. O adamların klima ile ısınması immkansızzz.
Buda o adamlardansa napacam ben ya bide arkadaşımın babası kötüde olamam Allah yardımcım olsun ?

G tech olan yere mitsubishi alamayız abi onların okadar parası yok gree genel merkezine söyledim 24 lük fairy takın şuraya uğraşıp dursunlar yüksek elektirik faturası ile dedim üstüne 24 bin ver diyor bende dedim iade alın ozaman bunu dedim ozaman niye başka yere montaj yaptırdın diyor. Bende bi çözüm bulun adamlar ısınmıyor dedim bakalım müdürle görüşüp dönecek. İçerisi sabit 22,5 gtechin olduğu yerde de set 27 çalışıyor
O zaman ciddi yalıtım sorunu var.

12bin Xtreme 23⁰ set 35⁰ üfleme ile kendini kısarak ekonomi modunda ilerliyor.
18bin Xtreme 22⁰ set 47⁰ üfleme modunda termostat yaparak ekonomi yapmanın peşinde. ? Dışarısı 12⁰ içerisi 22.2⁰ durum stabil. ?
47⁰ üfleme yapan 18 binlik klimayı %60 fan seviyesiyle 22⁰ set 42⁰ üflemeye düşürdüm. Set değerini biraz daha düşersem biraz daha kısar düşüncesiyle 21⁰ye aldım bu sefer klima %60 fan 55⁰ üfleme yaparak iki dakikada termostat yapmaya başladı. ?

Dün dikkatimi çekti, dış ortam 12-13 derecelerdeyken 380watt dolaylarında 40 derece civarında üfleme yapan alet, iç ortam sıcaklığı aynı olmasına raümen dün dış ortam 8 dereceyken 36 derece üflüyor ve 340watt tüketiyordu.

İlginç olan şu ki, daha önce bu değerlere düşmek yerine kompresörü kapatıyordu.
12 binlik 33⁰ üflüyor dış ortam 10⁰ iç ortam 22⁰ ?

Ekli dosyalar

• IMG_20231226_232934.jpg
    IMG_20231226_232934.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20231226_233313.jpg
    Screenshot_20231226_233313.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 13
Remzi bende şuan legendera var . Evin içini sanki soba varmış gibi ısıtıyor. Ya bundan alın yada panasonic heatcharge alın. Bana dua edersiniz
Abi ben tüm cihazları kullandım oyüzden çok bir fark olacağını sanmıyorum az bir fark olur 18 lik legendra aldıracağım genede şuan indirimde yoksa o fiyatlar çok pahalı bir klimaya ama şuan 58 bin ₺ falan bütçesi yeterse önerecem 18 legendra

@REMZİ96 valla senin işler sıkıntı ya durumlara bakılırsa oralara direk olarak sobanın kendisi lazım basacan odunu 100° bulur ?

Aşırı Yalıtım zaafiyeti olan bir yerde klima demek dışarda ateş yakmaya benzer

Kendi evimde 20mt odada bile aşırı soğuklarda ben sete yükleniyorum tabandaki sabit ısıyı direkt olarak etkiliyor yalıtım zaafiyeti duvardan gelen soğuk ısıyı öyle bir kırıyor ki birde oraları düşününce bizimkisi demekki iyiymiş Allah yardımcın olsun ?

tesadüftür ki geçen hafta sensör konumuyla bilerek oynayıp bazı denemeler yapmıştım.
Yoksa benim gibi salona mı aldın abi:haha
Totalde benim test etmem gereken bir şey kalmadı abi iviini diviini kurcaladım Check up yaptım sayılır.

Tek merak ettiğim konu df kaldı aep özelinde onuda ocakta anca görürüm şimdilerde2° 3° düşse bile kesmiyor makinayı ?

Vay arkadaş nerden aklıma geliyor böyle şeyler :haha
Remzi hep senin yüzüne ha ?
acaba bu resmi midea global e e-posta atsam ne derlerki ?

IMG_20231227_014730.jpg

Abi Mitsubishi alırım ben olsam ortaya çıkacak elektrik faturasını anca o düşürür ?
O para madem verilecek Mitsubishi abi
Midea gurubunda 12 btu dan yukarı çıkınca tüketimi bilemiyorum helede o şartlarda midea ısıtır ama elektriği de yakar yani
18 lik aep ile 24 lük aep elektriği su gibi içiyor haberiniz olsun. En az yakanı ise 12 liği. Zaten söyle düşünürsen tüm marka ve modellerin 12 liği aşağı yukarı az yakıyor. İlla midea illa me illa ki gree olacak diye şart yok. Size şunu da söyleyeyim sattığım 18 btu mhi kışın 12 lik midea dan daha az tüketti. Bilginiz olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Hmmm?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri