Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Teşekkürler dostum 3 tane klimanın kapısından bacasından ölçer dururuz ?
Aynen abi sana birde watt ölçer lazım
Klimanın güç girişlerine sigorta kutusu pano tarafına priz koyup wi-fi li yada düz watmetre koyma imkanın olabilir aslında eğer ihtiyacın varsa

ama wi-fi li bir priz rahat olur sana piyasa daki wi-fi li sigortalar güven vermiyor pek

Remzi abim ezbere konuşmanın manası yok. Ben şuan bu 24 lük aep yi test etmeseydim sana inanırdım. Ama durum öyle değil. Midea 'nın 9 luk ve 12 liği dışında alınmaz. Tüketimi çok yüksek. Şuan 12 liği bile anlık 290 w ların altına dahi kısamıyor. İstersen Adem başkana sorabilirsin. Bi ara anlık 290w ları gördüm o da 30 40 saniye dedi. Yine tüketim sabit 350 lere çıktı diyor
Abi senin cihazda sıkıntı vardır belki aep 24 ile tüketim kapışacak dünyada kaç 24 klima var saysana bi listeyi merak ediyorum ?

Benim ev bims başka bir yalıtım malzemesi yok 12bin Xtreme ile 40m2 üzerinde alanı ısıtma yapıyorum bims yalıtım yapmasa bu klima 33⁰ minimum üfleme değerlerini kesinlikle görmezdi. Ortalama 22⁰ ortam sıcaklığı alıyorum.

Bu arada bende çok şeyin ustası olduğumu düşünüyorum genel anlamda tüm ustaların arkasını toplarım. ?
Üstad evin kaç yaşında? Senin bulunduğun konum mükemmel. Rakım mükemmel. Süper bir yerde yaşıyorsun. Bırakta senin klima orayı bi zahmet ısıtsın ;)) 2003 yılında sonra bu bims lerde hile hurda çok yaşanır oldu. İçindeki gerekli kimyasal elementleri karıştırılmadan imal edilirse dediklerim yaşanıyor.

Üstad evin kaç yaşında? Senin bulunduğun konum mükemmel. Rakım mükemmel. Süper bir yerde yaşıyorsun. Bırakta senin klima orayı bi zahmet ısıtsın ;)) 2003 yılında sonra bu bims lerde hile hurda çok yaşanır oldu. İçindeki gerekli kimyasal elementleri karıştırılmadan imal edilirse dediklerim yaşanıyor.
Bu hafta gece 2⁰ gündüz 20⁰ leri görüyoruz. Evin cephesi güneşe sırt çevirmiş gibi düşün, arsa konumu ve yazın güneşin yakıcı etkisinden korunmak için bu şekilde düşündük. 2023de tamamladık bims malzemesi sanki içinde köpük gibi baloncukları andırıyor yazında güneşin yakıcı etkisinden koruyor. Burası yazın 45⁰leri görüyor. ?

Ekli dosyalar

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    38.5 KB · Görüntüleme: 14

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri