568 m imiş benimde ?Benim klimaların tabanları da terleme yapıyor her yerinden sular akıyor ?
118 Rakım güzel seviye ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
568 m imiş benimde ?Benim klimaların tabanları da terleme yapıyor her yerinden sular akıyor ?
118 Rakım güzel seviye ?
Rakım buzlu olsun ? soğuk olur oralar. ?568 m imiş benimde ?
Güzel duruyor abi hayırlı olsun şimdidenRakım buzlu olsun ? soğuk olur oralar. ?
Bak bakalım işe yarar mı? Sipariş geçtim kampanya yapmışlar. ?
Teşekkürler dostum 3 tane klimanın kapısından bacasından ölçer dururuz ?Güzel duruyor abi hayırlı olsun şimdiden
Aynen abi sana birde watt ölçer lazımTeşekkürler dostum 3 tane klimanın kapısından bacasından ölçer dururuz ?
Birde 4e gelince ok a uzun bassanaParametre 4 e geliyorum ok diyorum C5 kalıyor klima üzerindeki ekranda neden olmuyor acaba bilen var mı
Oldu abi şimdi ekran c5 yazdı gene ama olduBirde 4e gelince ok a uzun bassana
Abi senin cihazda sıkıntı vardır belki aep 24 ile tüketim kapışacak dünyada kaç 24 klima var saysana bi listeyi merak ediyorum ?Remzi abim ezbere konuşmanın manası yok. Ben şuan bu 24 lük aep yi test etmeseydim sana inanırdım. Ama durum öyle değil. Midea 'nın 9 luk ve 12 liği dışında alınmaz. Tüketimi çok yüksek. Şuan 12 liği bile anlık 290 w ların altına dahi kısamıyor. İstersen Adem başkana sorabilirsin. Bi ara anlık 290w ları gördüm o da 30 40 saniye dedi. Yine tüketim sabit 350 lere çıktı diyor
Hayırlı olsun dostum,?Oldu abi şimdi ekran c5 yazdı gene ama oldu![]()
Üstad evin kaç yaşında? Senin bulunduğun konum mükemmel. Rakım mükemmel. Süper bir yerde yaşıyorsun. Bırakta senin klima orayı bi zahmet ısıtsınBenim ev bims başka bir yalıtım malzemesi yok 12bin Xtreme ile 40m2 üzerinde alanı ısıtma yapıyorum bims yalıtım yapmasa bu klima 33⁰ minimum üfleme değerlerini kesinlikle görmezdi. Ortalama 22⁰ ortam sıcaklığı alıyorum.
Bu arada bende çok şeyin ustası olduğumu düşünüyorum genel anlamda tüm ustaların arkasını toplarım. ?
Bu hafta gece 2⁰ gündüz 20⁰ leri görüyoruz. Evin cephesi güneşe sırt çevirmiş gibi düşün, arsa konumu ve yazın güneşin yakıcı etkisinden korunmak için bu şekilde düşündük. 2023de tamamladık bims malzemesi sanki içinde köpük gibi baloncukları andırıyor yazında güneşin yakıcı etkisinden koruyor. Burası yazın 45⁰leri görüyor. ?Üstad evin kaç yaşında? Senin bulunduğun konum mükemmel. Rakım mükemmel. Süper bir yerde yaşıyorsun. Bırakta senin klima orayı bi zahmet ısıtsın) 2003 yılında sonra bu bims lerde hile hurda çok yaşanır oldu. İçindeki gerekli kimyasal elementleri karıştırılmadan imal edilirse dediklerim yaşanıyor.
Eyvallah abi dış ünite değişimi oldu şimdi annem gildeki xtreme oyüzden yeni parametre girdimHayırlı olsun dostum,?
Rakım ekstra buzlu olsun ???Benim rakım 1000 beyler ?
O anlamda demedim abi herkes söylemiş bende söylüm dedim ? Gaziantep normalde 850 900 lerde ama benim olduğum yer biraz yüksek 1000 civarıRakım ekstra buzlu olsun ???![]()
Eyvallah abi dış ünite değişimi oldu şimdi annem gildeki xtreme oyüzden yeni parametre girdim![]()
Yani bende ekstra daha soğuk olur demek istedim ?O anlamda demedim abi herkes söylemiş bende söylüm dedim ? Gaziantep normalde 850 900 lerde ama benim olduğum yer biraz yüksek 1000 civarı
Hayırlı olsun remzim sorun ortadan kalktı mıEyvallah abi dış ünite değişimi oldu şimdi annem gildeki xtreme oyüzden yeni parametre girdim![]()
Kalite başka olur. Hayırlı olsun. Osman Hoca dan çetin kış şartları testlerini bekliyoruz.birol abi 2 adet panasonic heatcharge makine aldık osman hocaya 9 luk . makinenin dış ünitesi 42 kg abi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.