Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 20.000-27.000 TL arası tv tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

denizacikgoz

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000-27000
Marka Model Bilgisi
?
1 haftadır tv arayışındayım. Standart karasal yayın ve nerflix tarzi platform kullanıcısıyım. Samsung 55cu7000 e almaya karar vermiştim. Bazı yerlerde cyrstalin giriş paketi diye önerilmediğini gördüm. Daha sonra 55cu8500 e odaklandım, ordan acaba Qled mi alsam ilerde playstation alırsam daha faydalı olur belki diyerek tcl 55c645 ve vestel 55QA9700 e yöneldim. Son olaral phillips 55pus8508 e de bir göz atmadım değil:) Ama paneldir servistir işlevselliğidir falan derken kafam allak bullak oldu alamadım.

Hangi televizyonun paneli nedir daha iyidir?

Vestel kendi panelinimi üretiyor yoksa lg samsung paneli mi kullanıyor?

Samsung uhdler ile diğer bahsettiğim qledler arasında görüntüde gözle görülebilen bir uçurum var mıdır?

Durmadan artan tv fiyatlarından daha fazla etkilememek adına biran önce almam gerekiyor değerli görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:
Bu gün vatan pc de biraz baktim cu7000 ile cu8500 arasinda goruntude pek fark goremedim (tv ile aram pek yoktur). Fakat cu serileri gözüme qa9700 dan daha güzel geldi bana. Bende cu7000 cu8500 tlc 55c645 ve lg 55ur81006jl arasinda kaldim henüz seçim yapamadim bu konu banada yardimci olacaktir.

1 haftadır tv arayışındayım. Standart karasal yayın ve nerflix tarzi platform kullanıcısıyım. Samsung 55cu7000 e almaya karar vermiştim. Bazı yerlerde cyrstalin giriş paketi diye önerilmediğini gördüm. Daha sonra 55cu8500 e odaklandım, ordan acaba Qled mi alsam ilerde playstation alırsam daha faydalı olur belki diyerek tcl 55c645 ve vestel 55QA9700 e yöneldim. Son olaral phillips 55pus8508 e de bir göz atmadım değil:) Ama paneldir servistir işlevselliğidir falan derken kafam allak bullak oldu alamadım.

Hangi televizyonun paneli nedir daha iyidir?

Vestel kendi panelinimi üretiyor yoksa lg samsung paneli mi kullanıyor?

Samsung uhdler ile diğer bahsettiğim qledler arasında görüntüde gözle görülebilen bir uçurum var mıdır?

Durmadan artan tv fiyatlarından daha fazla etkilememek adına biran önce almam gerekiyor değerli görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler:)
Hem servis açısından hem de ürünün kendisinden sorun yaşama olasılığınızın düşük olması, yaşadığınız herhangi bir sorunda çözümün kolay olması açısından Vestel 55QA9700 alınabilir. Philips'te servis konusu rezalet. Samsung CU serileri de Edge Led (Yandan aydınlatma) maalesef. Vestel alınabilir dediğim gibi. Vestel panel üreticisi değildir. HKC, AUO, SDP, BOE gibi panel üreticilerinden panelleri temin eder kendi ürettiği anakart ile kombinler ve Manisa Vestel fabrikasında üretir. Günümüzde Samsung bile panel üretmiyor artık.

Murat hocam kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Vestel ile tcl karşılaştırmasında Tcl i direkt eledik galiba:) mesaj alınmıştır.

Hem servis açısından hem de ürünün kendisinden sorun yaşama olasılığınızın düşük olması, yaşadığınız herhangi bir sorunda çözümün kolay olması açısından Vestel 55QA9700 alınabilir. Philips'te servis konusu rezalet. Samsung CU serileri de Edge Led (Yandan aydınlatma) maalesef. Vestel alınabilir dediğim gibi. Vestel panel üreticisi değildir. HKC, AUO, SDP, BOE gibi panel üreticilerinden panelleri temin eder kendi ürettiği anakart ile kombinler ve Manisa Vestel fabrikasında üretir. Günümüzde Samsung bile panel üretmiyor artık.
Murat hocam kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Vestel ile tcl karşılaştırmasında Tcl i direkt eledik galiba:) mesaj alınmıştır.

İşin içinde oyun var ise 645 te 2k da olsa 120hz (yanlış olmasın tv 4k60hz)desteği bunun yanında yeni nesil oyunculuğun olmazsa olmazı VRR ve ALLM özelliklerini es geçmeyin derim ama ps3 yada 4 gibi eski nesil bağlanılacak ise farketmez...

Murat hocam 55QA9700 50 hz olmasını nasıl yorumlarsınız peki tcl c645 (120 hz galiba) karşısında?

Bir diğer sorum vestel 55Qa9700 e karşılık jbl ses sistemi dolayısıyla 55q9900 tercih edermiydiz? 55qa9700in ses sisteminde jbl ile çok fark varmıdır?

Vaktinizi aldım kusura bakmayın, şimdiden çok teşekkür ederim.

TCL'i elemedim. Ürün bazında bakarsak 55C645 her türlü iyidir 55QA9700'den. Servis konusu da Vestel kadar kesinlikle iyi değil ama Philips kadar da kötü değil belirteyim.

Murat hocam 55QA9700 50 hz olmasını nasıl yorumlarsınız peki tcl c645 (120 hz galiba) karşısında?

Bir diğer sorum vestel 55Qa9700 e karşılık jbl ses sistemi dolayısıyla 55q9900 tercih edermiydiz? 55qa9700in ses sisteminde jbl ile çok fark varmıdır?

Vaktinizi aldım kusura bakmayın, şimdiden çok teşekkür ederim.
C645 donanımsal olarak 60hz. QA9700'de 60hz. Ama tabi içerdiği ek özellikler görüntü açısından C645'i öne geçiriyor. Oyun oynanacaksa C645 mantıklı olur. Ben zaten Q9900'ü QA9700'den fazla öneririm neden? Çünkü televizyonlardaki donanım Android sistemi ucu ucuna çalıştırıyorlar fazla performans beklememek gerekir. O yüzden Android Box alıp televizyona takmak daha mantıklı. E Q9900'de JBL ses partner desteği de var. Çok bir etki beklememek lazım ama hiç yoktan iyidir. Tekrar diyorum oyun oynanmayacaksa Vestel 55Q9900+Android Box alınır. Oyun işin içine girerse C645 hatta C745 düşünülmeli.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri