- Bütçe
- 20.000-27000
- Marka Model Bilgisi
- ?
1 haftadır tv arayışındayım. Standart karasal yayın ve nerflix tarzi platform kullanıcısıyım. Samsung 55cu7000 e almaya karar vermiştim. Bazı yerlerde cyrstalin giriş paketi diye önerilmediğini gördüm. Daha sonra 55cu8500 e odaklandım, ordan acaba Qled mi alsam ilerde playstation alırsam daha faydalı olur belki diyerek tcl 55c645 ve vestel 55QA9700 e yöneldim. Son olaral phillips 55pus8508 e de bir göz atmadım değil
Ama paneldir servistir işlevselliğidir falan derken kafam allak bullak oldu alamadım.
Hangi televizyonun paneli nedir daha iyidir?
Vestel kendi panelinimi üretiyor yoksa lg samsung paneli mi kullanıyor?
Samsung uhdler ile diğer bahsettiğim qledler arasında görüntüde gözle görülebilen bir uçurum var mıdır?
Durmadan artan tv fiyatlarından daha fazla etkilememek adına biran önce almam gerekiyor değerli görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler

Hangi televizyonun paneli nedir daha iyidir?
Vestel kendi panelinimi üretiyor yoksa lg samsung paneli mi kullanıyor?
Samsung uhdler ile diğer bahsettiğim qledler arasında görüntüde gözle görülebilen bir uçurum var mıdır?
Durmadan artan tv fiyatlarından daha fazla etkilememek adına biran önce almam gerekiyor değerli görüşleriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkürler

Son düzenleme: