Bugün kocam da kocaaaam doğdu.???
Birlikte daha nicelerini kutlayalım.
Hayat sana bolluk, bereket versin. Yaşamın adil ,merhametli, yüce gönüllü devam etsin.
İyi ki doğdun şükür sebebim???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizde çok eski alışkanlıktır tam gece yarısı kutlamak, donanımhaberdeyken de birimizin doğum günü olduğunda yeri gelir 5 10 kişi bile ayrı konu açardıMutlu yıllar dilerim iyiki doğdun Adem Abi. ?
Güzel eşim, sevgi kelebeğim, dert ortağım, yol arkadaşım yani herşeyim, iyi ki varsın , çok teşekkür ederim.
Bugün kocam da kocaaaam doğdu.???
Birlikte daha nicelerini kutlayalım.
Hayat sana bolluk, bereket versin. Yaşamın adil ,merhametli, yüce gönüllü devam etsin.
İyi ki doğdun şükür sebebim???
Sizlerle geçen bir ömür, dolu dolu yaşanmış ömürdür ve bir dakikasında dahi pişmanlık yoktur kardeşim.????Birlikte nice güzelliklere..
Kızçem benim, birlikte nice güzel yaşlarımız ve en önemlisi birlikte yaşlanmalarımız olsun ????Abimin nice güzel yaşları olsun. Yüzü hep gülsün. Beraber çok güzel yıllarınız olsun![]()
![]()
Güzel kalpli kardeşim benim , pasta getirenlerin çok olsun, öyle bir ömür yaşa ki her günün doğum gününmüş gibi olsun, var olasın ????Mutlu yıllar dilerim iyiki doğdun Adem Abi. ?
Birlikte olsun o yıllar beyaaa ???Mutlu yıllar abey
Her ne kadar Yeldoşla şarkımız "Taa uzak yollardan geldim" olsa da, seninle de çok meşakkatli yollardan geçtik sevgili kardeşim. Daha çok uzun bir yol var önümüzde ve en büyük temennimiz o yolu mutlulukla sağlıkla, başarıdan başarıya koşarak ilerleyebilmek. Nice doğum günlerimizi bu mutluluklarla kutlayacağız forumumuzda ?????Yollarımız kesiştiği andan beri hayatıma, düşünce yapıma, bakış açıma gerçek anlamda değer katan güzel abim; yeri geldiğinde yol göstericim, yeri geldiğinde can dostum olan güzel adam! Ömrün en az kalbin kadar güzel olsun, sağlıklı ve bizimle olsun. Nice güzel yaşlara abim benim.@Adem Helvacı
Çok teşekkür ediyorum, var olunuz ??İyi ki doğdun iyi ki varsın abi mutlu yıllar.
Hey gidi beee, neydi o gereksiz mesajların hali öyle, yakın birisinin doğum günüyse gereksizler yıkılırdı o gün. @Tarık da hatırlar o zamanları mutlaka ?Bizde çok eski alışkanlıktır tam gece yarısı kutlamak, donanımhaberdeyken de birimizin doğum günü olduğunda yeri gelir 5 10 kişi bile ayrı konu açardı![]()
Çok teşekkür ediyorum, nice güzel yıllarımız hep birlikte olsun ??Doğum günün kutlu olsun @Adem Helvacı abi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.