Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyvallah güzel kardeşim. Sizlerin de nice güzel yaşlarınızı görmenizi dilerimAd günün kutlu olsun @Adem Helvacı hocam
Güzel abim benim var olasın. olduğun her ortama sevgi ve insanlık katan varlığınla sen ayrı bir kıymetlimizsin, güzel dileklerin için çok teşekkür ederimGönlü,yüreği güzel kardeşim sağlığınız,sevginiz mutluluğunuz daim olsun nice,nice güzel yaşların olsun Doğum günün kutlu olsun.
Mutlu Yıllar - Can Yücel
Mutlu YıllarBu gün dünyayı istediğin bir renge boyaRengârenk batan günü al karşınaBir renk, de kendinden katÇocuklar gibi saf, temiz ve berrakKapat gözlerini bir hikâye yaratVazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını katKalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tutÇünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıtYalnızlığın saltanatını sür, sür amaBirikmiş sevginden, herkese bir parça verBir tebrik, bir arama bin umuttur insanaMutlu yıllar, mutlu yıllar sana.
Var ol abi, hep birlikte burada hepinizin doğum günleriniz kutlayacağımız nice güzel yıllarımız olsunİyi ki varsın Adem abi. Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yeni yaşlara inşallah.
Yaş konusu olunca hep o meşhur tayfanın çektiği LAST VEGAS filmi geliyor aklıma, yaş mevzusunu o kadar güzel işlemişler ki32. Yaş günün kutlu olsun hocam
Allah sana yeni yaşında sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşın yanında meşgul olacak, saracak bol bol THH dosyaları versin![]()
Dur bakalım daha düğününde halay çekeceğiz hep birlikte inceleriz ekibi olarak, bugün benim doğum günümü kutlarken bir bakmışsın burada senin düğündeki dağıtmış halimizin fotolarını yorumladığımız günler gelmiş çatmışDeğerli Abim, Ustam. Bu zamanda halen daha forumculuğu severek yaptığın, sadece bilgi veren değil aynı zamanda öğreten olduğun için teşekkürler. Doğum günün kutlu olsun![]()
Adaşım var olasın, senin de güzel ailenle birlikte nice güzel yaşlarını kutlamanı dilerimiyi ki doğdun başkanım sağlıklı sıhhatli hep birlikte musmutlu nice yıllarınız olsun inşallah ???
Gönlünden geçen tüm güzellikler seni bulsun, içindeki bu neşe hiç solmasın dostum, var olasın
İnceleriz evimiz Adem babamız. Sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu nice seneler diliyorum Adem baba![]()
Sizlerle birlikte daha nice güzellikleri yaşayacağımız çok uzun yıllarımız olsun abiNice mutlu yaşlara, iyki tanıdık seni abi...
Dün bir konuda yazmıştık o ne oldu ya. Yok sanırım
İşte o NİCE olanlardan birisi de bugün, sizlerle olan her gün bana o nice yılların birer günü olduğu için her biri ayrı mutluluk ve keyif ile geçiyor. Sebep olan sizlere minnetim sonsuz. var olunuzHepi börtdey @Adem Helvacı .
Nice mutlu ve sağlıklı yaşlara.?
komple bölüm kapanırdıHey gidi beee, neydi o gereksiz mesajların hali öyle, yakın birisinin doğum günüyse gereksizler yıkılırdı o gün. @Tarık da hatırlar o zamanları mutlaka ?
Sizlerle geçen bir ömür, dolu dolu yaşanmış ömürdür ve bir dakikasında dahi pişmanlık yoktur kardeşim.????
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.