Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Nice Yıllara Adem Helvacı

Gönlü,yüreği güzel kardeşim sağlığınız,sevginiz mutluluğunuz daim olsun nice,nice güzel yaşların olsun Doğum günün kutlu olsun.

Mutlu Yıllar - Can Yücel​

Mutlu YıllarBu gün dünyayı istediğin bir renge boyaRengârenk batan günü al karşınaBir renk, de kendinden katÇocuklar gibi saf, temiz ve berrakKapat gözlerini bir hikâye yaratVazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını katKalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tutÇünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıtYalnızlığın saltanatını sür, sür amaBirikmiş sevginden, herkese bir parça verBir tebrik, bir arama bin umuttur insanaMutlu yıllar, mutlu yıllar sana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Güzel abim benim var olasın. olduğun her ortama sevgi ve insanlık katan varlığınla sen ayrı bir kıymetlimizsin, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :ok

32. Yaş günün kutlu olsun hocam :)

Allah sana yeni yaşında sevdiklerinle beraber sağlıklı ve mutlu bir yaşın yanında meşgul olacak, saracak bol bol THH dosyaları versin :)
Yaş konusu olunca hep o meşhur tayfanın çektiği LAST VEGAS filmi geliyor aklıma, yaş mevzusunu o kadar güzel işlemişler ki :D
Bu filmde çok güzel bir replik var, Zihninin yaşı ile vücudunun yaşının bir türlü birbirini kabullenememesi durumunu çok güzel anlatıyor.

1704447398507.png

İşte bu bağlamdan bakınca tam da belirttiğin gibi hakikaten halen 32 yaşındayım ama vücudum pek öyle demiyor :kop

Var olun abi, sizlerin de güzel aileleri ile sağlıklı mutlu nice güzel yaşlarını kutlamanızı dilerim :ok

Değerli Abim, Ustam. Bu zamanda halen daha forumculuğu severek yaptığın, sadece bilgi veren değil aynı zamanda öğreten olduğun için teşekkürler. Doğum günün kutlu olsun :krotey
Dur bakalım daha düğününde halay çekeceğiz hep birlikte inceleriz ekibi olarak, bugün benim doğum günümü kutlarken bir bakmışsın burada senin düğündeki dağıtmış halimizin fotolarını yorumladığımız günler gelmiş çatmış :kiskis

Çok teşekkür ederim güzel kardeşim, birbirimize bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bizlere :love:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İnceleriz evimiz Adem babamız. Sevdiklerinle beraber sağlıklı huzurlu nice seneler diliyorum Adem baba :tara
Gönlünden geçen tüm güzellikler seni bulsun, içindeki bu neşe hiç solmasın dostum, var olasın :love::cool:

Nice mutlu yaşlara, iyki tanıdık seni abi...
Dün bir konuda yazmıştık o ne oldu ya. Yok sanırım
Sizlerle birlikte daha nice güzellikleri yaşayacağımız çok uzun yıllarımız olsun abi :D

Evet öyle bir konunun varlığından haberim oldu, Yıldırım kardeşimiz açmış ama sonra Yeldoş konu açınca kaldırmış sanırım :alala

Hepi börtdey @Adem Helvacı .
Nice mutlu ve sağlıklı yaşlara.?
İşte o NİCE olanlardan birisi de bugün, sizlerle olan her gün bana o nice yılların birer günü olduğu için her biri ayrı mutluluk ve keyif ile geçiyor. Sebep olan sizlere minnetim sonsuz. var olunuz :love:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri