Yani iyininde iyisi her zaman var. Daikın iyisini çıkarana kadar en iyisi URURU SARARA. Ama alıp kullanan babayiğit var mı bilmiyorum.Legendera bile 3bin btu?Ekli dosyayı görüntüle 11448
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yani iyininde iyisi her zaman var. Daikın iyisini çıkarana kadar en iyisi URURU SARARA. Ama alıp kullanan babayiğit var mı bilmiyorum.Legendera bile 3bin btu?Ekli dosyayı görüntüle 11448
Vardır abi mutlaka ?Yani iyininde iyisi her zaman var. Daikın iyisini çıkarana kadar en iyisi URURU SARARA. Ama alıp kullanan babayiğit var mı bilmiyorum.
4 Yollu valfin gaz akış yönünü değiştirmesi ensasında geliyor o sesBir konu hep dikkatimi çekmiştir oda defrost a girmeden önce gelen cofff diye gelen ses ve df geçmesi acaba ne sesidir bu ?
Düşük olan %01 yüksek olan %20 fanAbi set 30 da fan 1. Kademede iken üfleme ve emme sıcaklıklarını paylaşır mısın
Sizin bu borular neden böyle fazla? Yukarıda diye mi? Bu durumun artısı eksisi nedir? ?Sert havalar giriş yapmadan ufak bir temizlik işlemi yaptım dış ünite ye su ile yıkamadım ama fırça ile temizledim bir sonraki temizliğe kadar fazla bile gider
Çünkü tam arkasında iç ünite var abi toplam 4mt boru var bende arkalı önlü montaj ?Sizin bu borular neden böyle fazla? Yukarıda diye mi? Bu durumun artısı eksisi nedir? ?
Fazladan boru başka yere takarsan diye mi? ? Yoksa teknik olarak bu uzunlukta boru olması gerekli mi? ?Çünkü tam arkasında iç ünite var abi toplam 4mt boru var bende arkalı önlü montaj ?
Aynen abi Bu borular 2 sene önceki Sigma klima nın kutudan çıkma borusu adam kesecekti bende o şekilde bıraktırdım evi değişir sem belki farklı yere denk gelir iç dış ünite diye.Fazladan boru başka yere takarsan diye mi? ? Yoksa teknik olarak bu uzunlukta boru olması gerekli mi? ?
Mesela benim 12bin olanda 3 metre boru vardır bu bir artı yada dezavantaj olabilir mi? ? Gerçi bizim klimacı ekovat yağlarını duvarlara buladığı için fazlasını almıştır. ?Aynen abi Bu borular 2 sene önceki Sigma klima nın kutudan çıkma borusu adam kesecekti bende o şekilde bıraktırdım evi değişir sem belki farklı yere denk gelir iç dış ünite diye.
Teknik olarak illa kısa olmasına gerek yok diye biliyorum Standart 4 mt oluyor ama 5 mt geçtiği zaman iç dış arası boru
ek olarak gaz ekleniyor diyorlar.
Bunu teknikciler daha iyi bilir amaMesela benim 12bin olanda 3 metre boru vardır bu bir artı yada dezavantaj olabilir mi? ? Gerçi bizim klimacı ekovat yağlarını duvarlara buladığı için fazlasını almıştır. ?
Çok kısası da iyi değil uzunu da bildiğim kadarı ile. Kısasında motor yağı iç üniteye daha fazla ulaşıyor ve iç ünitenin borularının iç yüzeyini fazla yağladığında performans düşüşü oluyor. Boru uzayınca da gaz eksikliği ısıtma soğutmada istenen basınca ulaşması bi tık daha geç oluyor.Bunu teknikciler daha iyi bilir ama
Bence mesafe azaldıkça kazanım artar @İRFAN abi sen ne dersin?
Aramıza hoşgeldiniz.18 metre kare bir salon ve tüm odaların da ılıman bir ortama kavuşması için( yalıtımsız bir ev ve amaç ISITMA )klima bakıyorum. az yakan 30k 35k bandında 18- 24 BTU bir klima için öneri (parça kurulum servis) alabilir miyim. yer İzmir . Burada MİDEA GREE konuşuluyor.
1. Kademe derken %20 yi kastetmiştim abi ben zatenDüşük olan %01 yüksek olan %20 fan
Emme sıcaklığı 29 30 şeklinde ?
Diğer odaları ısıtmayı düşünmeseniz İzmir gibi biryerde çok az fatura getirecek midea all easy pro alın derdim fakat diğer odalar konusu ısıtmada biraz düşündürücü bir durum. 18-24 btü seçimi zaten kesinlikle hata olur18 metre kare bir salon ve tüm odaların da ılıman bir ortama kavuşması için( yalıtımsız bir ev ve amaç ISITMA )klima bakıyorum. az yakan 30k 35k bandında 18- 24 BTU bir klima için öneri (parça kurulum servis) alabilir miyim. yer İzmir . Burada MİDEA GREE konuşuluyor.
O mesele noldu abi senin klima değişti miMesela benim 12bin olanda 3 metre boru vardır bu bir artı yada dezavantaj olabilir mi? ? Gerçi bizim klimacı ekovat yağlarını duvarlara buladığı için fazlasını almıştır. ?
Senin aep naptın test vs değişim oldumu ?O mesele noldu abi senin klima değişti mi
Yok dostum kafaya takmıyorum. Klima takılırken İşin başında durmak gerekiyor orası kesin. ?O mesele noldu abi senin klima değişti mi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.