Gelip kontrol ettiler mi cihazı yağında gazında sorun var mı diyeYok dostum kafaya takmıyorum. Klima takılırken İşin başında durmak gerekiyor orası kesin. ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gelip kontrol ettiler mi cihazı yağında gazında sorun var mı diyeYok dostum kafaya takmıyorum. Klima takılırken İşin başında durmak gerekiyor orası kesin. ?
Test yapmıyorum abi yeni cihazım servise gelmiş haftasonu takılacak. Hazır bu cihazda klima sökmeyi takmayımı öğrensem yeni gelene kıyamam çok bu zaten gidecek ?Senin aep naptın test vs değişim oldumu ?
Bence bir dene incitmeden çok basit zaten tecrübe olur sanadaTest yapmıyorum abi yeni cihazım servise gelmiş haftasonu takılacak. Hazır bu cihazda klima sökmeyi takmayımı öğrensem yeni gelene kıyamam çok bu zaten gidecek ?
Abi bana göre hiçbirini sen takmamışsındır gibi. Ama illa biri seçilecekse sağ alttaki Mitsubishi yi takmış olabilirsin konumu biraz daha simetrik duruyor.1996 ve sonrası klima montaj ların ın geldiği durum ortada.
Sizce bu klimalarda hangisini biz montaj yapmışızdır?
Ekli dosyayı görüntüle 11484
Gelecekler dendi kontrol için askıda kaldı ?Gelip kontrol ettiler mi cihazı yağında gazında sorun var mı diye
Abi bende @İRFAN kardeşimize katılıyorum. ?1996 ve sonrası klima montaj ların ın geldiği durum ortada.
Sizce bu klimalarda hangisini biz montaj yapmışızdır?
Ekli dosyayı görüntüle 11484
An itibari ile tuketimler.
Ekli dosyayı görüntüle 11501
Ekli dosyayı görüntüle 11502
Son 20 dk dir 900w larda geziyor.
Sizde nasıl.
Havada aşağıdaki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 11503
Şuan normale dönmüş gözüküyor abi 11 saat 3.5kw 22 saat 7kw bence iyiAn itibari ile tuketimler.
Ekli dosyayı görüntüle 11501
Ekli dosyayı görüntüle 11502
Son 20 dk dir 900w larda geziyor.
Sizde nasıl.
Havada aşağıdaki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 11503
Hayır. İşte tapodaki bahsettiğim mevzu bu hatalı veri. 4 watt bekleme tüketimini süreye eklediği için 11 saat gibi görünüyor ama klimayı 19:05 de açtımŞuan normale dönmüş gözüküyor abi 11 saat 3.5kw 22 saat 7kw bence iyi
Bilimsel veri yok elimde ama dışarısı ile içerisi arasındaki sıcaklık farkı arttıkça dolayısı ile ısı transferi de artıyor bunun sonucu olarak tüketimde artıyor.@İRFAN abi yakıt konusunda klima set önemli mi sence
O hiç aklıma gelmedi abi valla 2w ta çekse çalıştı sayıyor ozaman biz kw ve grafiğe bakacaz ?Hayır. İşte tapodaki bahsettiğim mevzu bu hatalı veri. 4 watt bekleme tüketimini süreye eklediği için 11 saat gibi görünüyor ama klimayı 19:05 de açtım
Anladım abi eyvallah ?Bilimsel veri yok elimde ama dışarısı ile içerisi arasındaki sıcaklık farkı arttıkça dolayısı ile ısı transferi de artıyor bunun sonucu olarak tüketimde artıyor.
Ha tabi az yaksın diyede 16 derecede ısıtacak değiliz.
Senin set kaçta ve üfleme kaç dereceAnladım abi eyvallah ?
Şuan set 26 abi fan 40 üfleme bakamam evde değilimSenin set kaçta ve üfleme kaç derece
Anlamadım gitti senin klimayı yaaBenim set 25 fan kademesi ortada (teknik veriye bakarsak AEP in max ı ile aynı) yanlış hatırlamıyorsam. Emme 30 üfleme 45.8 derece şu an klima kendisi 25 ölçüyor. Bakınca bir tuhaflık var gibi ama nasıl hesaplayıklar bilmiyorum standart kat yüksekliğine göre mi baz alıklar nasılsa oturduğum yerde 25 derece ölçülüyor.
Bende de benzer durum geçerli aslında. Ama tavan yükseldikçe veya alçaldıkça bunu nasıl ayarlıyacak.Anlamadım gitti senin klimayı yaa
bizimkiler fizik kurallarına göre ölçüyor davranıyor mesela sensörü 30 okuyor tavan mesafede ama taban set ile bir oluyor misal set 26 ise
şuan benim tabandaki dereceye baksak yani muhtemelen 26 civarıdır
hadi tv hizasında ki derece 27.6 oluyor neyse ora yüksek ama taban istenilen değeri veriyor ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.