Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

hocam açık söylemek gerekirse midea gerçekten pahalı. ayrıca yok montaj ücretli yok boru ücretli uğraşmak cazip gelmiyor. elektrik tüketim değerleri eski vestel bioplusa göre çok iyi. dükkanda mitsubishi marka bir klima ve altus marka bir klima var. evdeki de bozulmuştu onu da yenilemek şimdi nasip oldu.
Montaj ücreti boru ücreti falan yok kim dedi abi onu :)

Ben Midea firmasının müşteri ilişkileri konusunda iyi olduğunu düşünüyorum anında geri dönüş alıyoruz. ? Belki bu Beko Arçelik hatta Bosch olsa bizi bu kadar dikkate alacaklarını zannetmiyorum.
Dünyada arçelik beko nun klima müşteri hizmetlerinden daha kötüsü yok kimsenin umrunda değilsin midea 10 kere yaşadım bu olayı servis çözmediğim konuyu müşteri hizmetlerine aktardım hemen çözüldü

çok güzel özetlemişsin. ben net adamım. bu işten midem bulandı yani. ürün ne kadar iyi olursa olsun fiyatları dengede tutamazsan servislere söz geçiremeyip hizmet politikasını belli bir standarda oturtamazsan tercihim olamazsın.
Abi bu fiyat farklılığı sebebi bayilerin ürünleri farklı fiyattan alması mesala bu arçelik bekoda öyle değil çünkü arçelik bekoya bayi desinki bana 100 klima gönder yok diyor sen napacan 100 klimayı diyor göndermiyor sistemden sipariş et ben sana veririm güncel fiyattan diyor ama klimacılarda öyle değil mesela mitsubishi elektrik veya midea gibi mesela mitsubishi elektik legendra 18 lik 2 hafta önce lidte satış 56 bin ₺ idi bayiler sipariş etti bundan ortalama 45 ₺ ye aldılar diyelim şuan liste satış fiyatı 82 bin ₺ oldu şimdi sen bayiye gittiğinde abi taksitli olursa 82 peşinde 75 dicek bahşire edersen elinde mal çoksa daha da uyguna verecek ama isterse sana 55e verse bile kazanacak anladın mı bu sorun midea da var xtreme save 12 nin ekim ayında FG den çıkış fiyatı 14 dü en fazla ozamanda 100 tane alan adam şimdi 25 diyor ama geçen hafta çıkış fiyatı 23,5 oldu xtreme save nin o adamda satış 27 diyor işte bu sebebten dolayı internet fiyatını 33 tutuyorlarki bayiler liste satış fiyatı üzerinden indirim yapabilsin diye. @muhammet göl

Abi bu fiyat farklılığı sebebi bayilerin ürünleri farklı fiyattan alması mesala bu arçelik bekoda öyle değil çünkü arçelik bekoya bayi desinki bana 100 klima gönder yok diyor sen napacan 100 klimayı diyor göndermiyor sistemden sipariş et ben sana veririm güncel fiyattan diyor ama klimacılarda öyle değil mesela mitsubishi elektrik veya midea gibi mesela mitsubishi elektik legendra 18 lik 2 hafta önce lidte satış 56 bin ₺ idi bayiler sipariş etti bundan ortalama 45 ₺ ye aldılar diyelim şuan liste satış fiyatı 82 bin ₺ oldu şimdi sen bayiye gittiğinde abi taksitli olursa 82 peşinde 75 dicek bahşire edersen elinde mal çoksa daha da uyguna verecek ama isterse sana 55e verse bile kazanacak anladın mı bu sorun midea da var xtreme save 12 nin ekim ayında FG den çıkış fiyatı 14 dü en fazla ozamanda 100 tane alan adam şimdi 25 diyor ama geçen hafta çıkış fiyatı 23,5 oldu xtreme save nin o adamda satış 27 diyor işte bu sebebten dolayı internet fiyatını 33 tutuyorlarki bayiler liste satış fiyatı üzerinden indirim yapabilsin diye. @muhammet göl
Abi sen ben bunun farkındayız ama müşteri bilmezki yine ortada karış kanlik var birde müşteri bilmek zorunda değil aslında
Adam fg nin siteye bakınca kafa almıyor direkt beko Arçelik vestel e gidiyor zaten.

Bayiye sordu sordu sormadı aklında hep yüksek fiyat kalacak yada siteye bakacak 33 bayiye varacak alacak 25 yada 26 ya aklınca karda sanacak kendini ?

Keşke tek bir kalemde ilerlese bu işler ben zaten kar marjini koymasına birşey demiyorum fg sitede 33 se bayii dede 33 olsun net olsun montaj boru vsvs herşey dahil bayiide aynı olsun dengeli olsun

Dünyada arçelik beko nun klima müşteri hizmetlerinden daha kötüsü yok kimsenin umrunda değilsin midea 10 kere yaşadım bu olayı servis çözmediğim konuyu müşteri hizmetlerine aktardım hemen çözüldü
Ana firmada sıkıntı yok abi ondan memnunuz zaten ilgi alakaları süper yeterki merkeze servis ile ilgili sorunu ilet gadasını alıyor servis yada bayinin?
Dediğim gibi fiyatları düzeltme yapabilir lerse millet te almadan soğumaz markadan yoksa benim babamın malı değil kullanır keyfime bakarım ?

Devam..?‍?️

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-14-03-35-53-59_d705d139f7a497929568dbeeadf4f738.jpg
    Screenshot_2024-01-14-03-35-53-59_d705d139f7a497929568dbeeadf4f738.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2024-01-14-03-36-56-57_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    Screenshot_2024-01-14-03-36-56-57_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2024-01-14-03-36-23-03_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    Screenshot_2024-01-14-03-36-23-03_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    24.1 KB · Görüntüleme: 23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Midea Ukraynada hemde extrem modeli
Video daki sanırım 9luk xreme watmetre de benmi yanlış gördüm 250w lardami çalışıyor du yada 2500w mı ?

Abi sen ben bunun farkındayız ama müşteri bilmezki yine ortada karış kanlik var birde müşteri bilmek zorunda değil aslında
Adam fg nin siteye bakınca kafa almıyor direkt beko Arçelik vestel e gidiyor zaten.

Bayiye sordu sordu sormadı aklında hep yüksek fiyat kalacak yada siteye bakacak 33 bayiye varacak alacak 25 yada 26 ya aklınca karda sanacak kendini ?

Keşke tek bir kalemde ilerlese bu işler ben zaten kar marjini koymasına birşey demiyorum fg sitede 33 se bayii dede 33 olsun net olsun montaj boru vsvs herşey dahil bayiide aynı olsun dengeli olsun
Haklısın abi keşke fiyat sabitlemenin bir yolu olsa

Havalar soğuk benim klimalarda termostat nedir unuttular 12bin ara ara defrost yapıyor malum gaz problemi var ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri