Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Montaj ücreti boru ücreti falan yok kim dedi abi onu :)
@REMZİ96 abim hayırlı sabahlar elimdeki 24 aep yi satacağım. Antalya da ki bayinin biri 36 ya verirsen alayım dedi. Ben sıfır kapalı ürünü 36 alıyorum diyor. Gerçekten servis e ve bayiye geliş fiyatı 36 lira mı bu ürünün? Yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
@REMZİ96 abim hayırlı sabahlar elimdeki 24 aep yi satacağım. Antalya da ki bayinin biri 36 ya verirsen alayım dedi. Ben sıfır kapalı ürünü 36 alıyorum diyor. Gerçekten servis e ve bayiye geliş fiyatı 36 lira mı bu ürünün? Yardımcı olursan sevinirim
Neden senin elindekini alsın madem 36ya alıyorsa ??

Almasin mı Yılmaz!!! Ben midea nin müşterisiyim. Satarken 70 bin demesini iyi biliyorlar
Bayi senin elindeki klimayı neden alıyor? 36bin sana vereceğine karşısında bir muhatap var yetkili satıcı FG den alır. Neden senden alsın? Demek ki FG den daha pahalıya alıyor ki sana 36 demiş! Olayda mantık yok bir yetkili satıcı sıfırı 36 ya alıyorsa neden 36 ya ikinci el klima alsın?

Bayi senin elindeki klimayı neden alıyor? 36bin sana vereceğine karşısında bir muhatap var yetkili satıcı FG den alır. Neden senden alsın? Demek ki FG den daha pahalıya alıyor ki sana 36 demiş! Olayda mantık yok bir yetkili satıcı sıfırı 36 ya alıyorsa neden 36 ya ikinci el klima alsın?
Fg group yönlendirdi zaten Yılmaz efendi. Bu müşterilerimize yardımcı olun diye Turgut müdür arattirdi . Sende zor anlıyorsun bazı şeyleri!

Efendi efendi yazarsan konuşmaya devam ederiz! Herşeyi bilmek iyi değil!
Ama sende yılmaz bilip bilmediğin herşeye yorum yapıyorsun. Durumun aslını asaletini bilmiyorsun karazına karazına yorum yazıyorsun. Soruyu sana sormadan eleştirmeye kalkıyorsun. Lütfen kendimize çeki düzen verelim

Eskiden 36 dır abi zamlardan önce 36 ya almıştır 3 4 ay önce ama şuan öyle değil alışları çok yüksek net fiyat veremem o ayıp olur

Halil abi durumu adaletli olarak yorumlayacak olursak anlatırken olaya girişin sert olmuş o an karşıdakinin durumunu bilmediğimiz için seni kaldırır mı kaldıramaz mı bilemeyiz.

Duruma gelecek olursak senin klimanı ilana koyup satman daha iyi olacaktır bayii yada ordaki insan diyelim satarken yüksek alırken düşük tutup artık aradaki kârı bilemeyiz bunu hep yapıyorlar maalesef bu hayatın her bölümünde böyle biz olayı vijdani olarak kabullenemiyoruz ama işte esnaf bu hatta insan bu kimisi çok kar etmek ister kimisi yetinir dengeli fiyat verir Maraş'ın esnafı da böyle şöyle baksan vijdan merhamet bitmiş dersin herkes bir değil maalesef.

Bende fiyatları merak edip sordum banada 12 bin e alırım demişlerdi ? mümkün değil vermem abi çünkü arada aşırı makas var aşırı kar marjı var
Herkesin nasıl malı kıymetli ise benimde kıymetli mantıken vermem sende ya verme yada ilana koyup sat böylesi daha iyi olur.

Eskiden 36 dır abi zamlardan önce 36 ya almıştır 3 4 ay önce ama şuan öyle değil alışları çok yüksek net fiyat veremem o ayıp olur
10 gün önce 36 dan aldım dedi bana istersen yazışmaları gönderebilirim. O zaman bayi doğru söylemiyor benim malı ucuza almak için 36 dan aldım diyor. Birde Yılmaz abimizin gönlünü kırıverdik. Allah affetsin beni artık. Yine de ALLAH senden razı olsun. Gaziantep ve maraş taki memur arkadaşlarıma seni tavsiye ediyorum. El eli yıkar elde yüzü yıkar misali

Son düzenleme:
Benim klimanın bekçisi ?
@ByCilo abi filtre temizliği sonrası kompresörün ciğerleri açıldı ?
Epeydir yatıyordu 350 650 arası
Max watt klimayı kapattığım için oluştu felekten oda 40 45 dk dinlenmiş oldu ben filtre yıkama kurutma yaparken.
IMG_20240116_142633.jpg
IMG_20240116_105630.jpg

Son düzenleme:

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri