Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Hayırlı akşamlar herkese Murat hocamın tavsiyesiyle aldiğim TV geldi Horoz Lojistik az once teslim etti.. Panel bilgisi alabilir miyim hocam lütfen
WhatsApp Image 2024-01-22 at 18.05.45.jpeg

Tesekkür ederim hocam oncelikle BOE IPS olsun istemiştim olmasa bile LG ipse de razıydım.. seri numarasi paylasamiyoruz dediler siz kontrol edin onu yapamiyoruz şu bu dediler istemedigim VA gelmiş :)
Yan açılardan seyir olacaksa sıkıntı olabilir renklerin solmasından dolayı bilginiz olsun isterseniz iade edin.

Yan açılardan seyir olacaksa sıkıntı olabilir renklerin solmasından dolayı bilginiz olsun isterseniz iade edin.
Evet Tv karsinda bir 3lü koltuk birde sol tarafinda 3 lü var oraya oturan TV den soğur yandan bakmak zorunda kalacak. Ben yarın iade edip başka bir yerden alicam TV yi seri numarası paylaşmanin yasak oldugunu sanmiyorum bana soylendigi gibi .. tekrardan saolun hocam cok yardiminiz oldu

Evet Tv karsinda bir 3lü koltuk birde sol tarafinda 3 lü var oraya oturan TV den soğur yandan bakmak zorunda kalacak. Ben yarın iade edip başka bir yerden alicam TV yi seri numarası paylaşmanin yasak oldugunu sanmiyorum bana soylendigi gibi .. tekrardan saolun hocam cok yardiminiz oldu
Vestel bayilerine uğrayın derim. IPS panelli olanını istediğinizi belirtirseniz depolarındaki ürünlerin seri numaralarını paylaşırlar sanıyorum.

Vestel bayilerine uğrayın derim. IPS panelli olanını istediğinizi belirtirseniz depolarındaki ürünlerin seri numaralarını paylaşırlar sanıyorum.
Hb'da sitesinde çok güzel uygulama yapilmiş uzmana sordum vestelin boyle kisitlamasi olmadiğini verdiği numaradan seri numarasi ile paneli sorgulatabilecegimi ogrendim ve ordaki saticiya yazdim benimle panel paylaşirsa o şekilde sipariş verecegim . Vestel bayi bana siteyi açıp 30.800 TL fiyat verdi su an Hb de bu cihaz 22bin TL bu kadar buyuk fiyat farkı akil alir gibi değil.

Hb'da sitesinde çok güzel uygulama yapilmiş uzmana sordum vestelin boyle kisitlamasi olmadiğini verdiği numaradan seri numarasi ile paneli sorgulatabilecegimi ogrendim ve ordaki saticiya yazdim benimle panel paylaşirsa o şekilde sipariş verecegim . Vestel bayi bana siteyi açıp 30.800 TL fiyat verdi su an Hb de bu cihaz 22bin TL bu kadar buyuk fiyat farkı akil alir gibi değil.
HB üzerindeki satıcılardan alabilirseniz ürün seri numaralarını sorun yok bakarız buradan paylaştığınız zaman. Onlarda zaten Vestel yetkili satıcıları adlarının yanında yazar.

Merhaba, 65QA9700 TV seri no : 9131799 300056 hangi Panel bilgisini öğrenebilir miyim ? şimdiden teşekkürler.

Merhaba bu ekranın panel bilgilerini alabilir miyim?
Pnl : 30079906
vpaz : 20228091

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2024-01-24 11.06.34.png
    Ekran Resmi 2024-01-24 11.06.34.png
    332.3 KB · Görüntüleme: 10
Merhabalar; Yeni televizyon aldım, mümkünse panel bilgisini öğrenebilir miyim?

Ekli dosyalar

• 930f99ba-ffb6-41de-b9ac-ef0449309588.jpg
    930f99ba-ffb6-41de-b9ac-ef0449309588.jpg
    53.8 KB · Görüntüleme: 13

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri