SAKAI JR645R3HA3L kodlu panelVESTEL 65QA9700 65"
SN. 9087111300305
Panel bilgisi alabilirmiyim ne panel
UV2A (VA) tabanlı, 12 COF, %5 AG katman
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
SAKAI JR645R3HA3L kodlu panelVESTEL 65QA9700 65"
SN. 9087111300305
Panel bilgisi alabilirmiyim ne panel
HKC PT650GT01-1 kodlu panelHangi panel var acaba Özellikleri nasil
Nasıl bir paneldir acaba bizi mutlu eder miHKC PT650GT01-1 kodlu panel
FSA (VA) tabanlı, 12 COF, %2.4 AG katman
Kullanım senaryonuz nedir yan açılardan izliyor musunuz?Nasıl bir paneldir acaba bizi mutlu eder mi
Evet HKC panel. Ayak vidaları kullanılmış derken nasıl yani çizik vidalar mı koyulmuş pakete? Çift bant varsa önceden açılmış olma ihtimali yüksek. Servise bildirin.55QA9700 değişimden geldi kutuda çift bant vardı üzerinde yani alttaki açılmış üzerine yeni bant çekilmiş. Bu servis menüsünden anladığm kadarıyla HKC panel. Lifetime sıfırlanmış büyük ihtimalle. ayak vidaları kullanılmış nasıl bir saçmalıktır kapalı kutu diye ikinci el değişimi veya iade yapılan ürün gönderiliyor. Burada Emir_vestel_LCD yazısı ne oluyor onu anlayamadım hocam. Birde ayıpsız misli ile değişim demek kullanılmış üründe sayılıyor mu ayıbıda var o ayrı mesele
BOE HV650QUB-F70 kodlu panelMerhaba panel bilgisi alabilirmiyim
Ürün revizyon değil. OLED panel olduğu için kendisi ekran temizleme yapıyor. Fişini çekerek kapatmayın televizyonu. Kumandadan kapatın. Cızırtı sesi anakart tarafından geliyorsa normal olabilir elektronik devredir üzerinden akım geçiyor nihayetinde. Yine de sesi net bir şekilde kaydedip yeni bir konu açarak paylaşabilirsiniz.Anakart bilgisine servis menüsünden ulaşamadım, revizyon bir tv olma ihtimali var mı sizce. Televizyon ara sıra çok kısa cızırtı şeklinde ekranda parazit yapıyor ve ayrıca değişen görüntü karelerinde belirgin olarak parlayarak görüntü keskinliğini netleme yapıyor arada bir. Tv daha dün kurulumu yapıldı ve tv'nin uzun süre temizleme yapılmadığı bildirimi aldım resimde görüldüğü gibi. Lütfen yardımcı olur musunuz.
Toshiba 65XA9D63DT. Ürün kodu: 10138540. Seri No: 8889871 200172.
Şikayetvar.coma yazdım kullanıcam büyük ihtimalle çünkü vestel değişim olarak versiği cihazlar genellikle revizyonlu kullanılmış değişim vs iade edilen tv gönderiyor. Bunda değişim istesem bile belki gelende bunu aratıcak piskolojik olarak yoruldum. Vida kullanılmış çizikler var ayktada belli daha önceden ayaklı olarak kurulum yapılmış başka birine içinden çıkan köpükler kirli ve kırıktı. Üzerinde iki bant vardı ekranda iki tane siyah leke var ölü piksel değil uğraşmayacağım yinede resimler ekliyorum buraya sorgulamadada revizyonlu ürün dediniz zatenEvet HKC panel. Ayak vidaları kullanılmış derken nasıl yani çizik vidalar mı koyulmuş pakete? Çift bant varsa önceden açılmış olma ihtimali yüksek. Servise bildirin.
Ha doğru revizyonlu ürünü sizin cihaza demiştik geride kaldı mesaj unutmuşum. İsterseniz şikayetvara yazmayla uğraşmadan direkt Vestel'e bildirin revizyon ürün vermişsiniz ben sıfır ürün istiyorum diye yardımcı olurlar.Şikayetvar.coma yazdım kullanıcam büyük ihtimalle çünkü vestel değişim olarak versiği cihazlar genellikle revizyonlu kullanılmış değişim vs iade edilen tv gönderiyor. Bunda değişim istesem bile belki gelende bunu aratıcak piskolojik olarak yoruldum. Vida kullanılmış çizikler var ayktada belli daha önceden ayaklı olarak kurulum yapılmış başka birine içinden çıkan köpükler kirli ve kırıktı. Üzerinde iki bant vardı ekranda iki tane siyah leke var ölü piksel değil uğraşmayacağım yinede resimler ekliyorum buraya sorgulamadada revizyonlu ürün dediniz zaten
Geri iade edeyim mi acabaGerek kalmadı
AUO M215HTN01.1 kodlu panel
TN Panel 3 COF
3. Televizyon hariç hepsi SAKAI JR645R3HA3L kodlu panel ile üretilmiş. UV2A(VA) tabanlı, %5 AG katmanlı, 12 COF'lu bir paneldir.Ekli dosyayı görüntüle 12098Ekli dosyayı görüntüle 12099Ekli dosyayı görüntüle 12100Ekli dosyayı görüntüle 12101Ekli dosyayı görüntüle 12102
Üstadlar vestel 65q9900 almaya karar verdim bayide arkadaş sağolsun bana 5 tane seri no attı. Panel ve anakart bilgisi öğrenebilirsem boe panel olanını direkt alacağım. Evde televizyonumuz yok biraz aciliyeti var şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum hocam sakai tercih ederim sanırım3. Televizyon hariç hepsi SAKAI JR645R3HA3L kodlu panel ile üretilmiş. UV2A(VA) tabanlı, %5 AG katmanlı, 12 COF'lu bir paneldir.
3. Televizyon ise HKC PT650GT01-1 kodlu panel ile üretilmiş. FSA (VA) tabanlı, %2.4 AG katmanlı 12 COF'lu bir paneldir.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.