Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
3. Televizyon hariç hepsi SAKAI JR645R3HA3L kodlu panel ile üretilmiş. UV2A(VA) tabanlı, %5 AG katmanlı, 12 COF'lu bir paneldir.

3. Televizyon ise HKC PT650GT01-1 kodlu panel ile üretilmiş. FSA (VA) tabanlı, %2.4 AG katmanlı 12 COF'lu bir paneldir.
Hocam panel olarak ikisi e va. Kalite olarak sdp yani sakai daha mı iyidir hangisini önerirsiniz?

Hocam son olarak 3. dediğiniz hkc panel olan tv hangisi fotolardan ayırt edemedim onu almayayım.

Hocam son olarak şu tvnin panel bilgilerini öğrenebilir miyim? Adem hocamın tavsiye ettiği csot panelli ise bunu alacağım teşekkürler

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-01-30 at 15.47.50.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-30 at 15.47.50.jpeg
    47.8 KB · Görüntüleme: 20
3. Televizyon hariç hepsi SAKAI JR645R3HA3L kodlu panel ile üretilmiş. UV2A(VA) tabanlı, %5 AG katmanlı, 12 COF'lu bir paneldir.

3. Televizyon ise HKC PT650GT01-1 kodlu panel ile üretilmiş. FSA (VA) tabanlı, %2.4 AG katmanlı 12 COF'lu bir paneldir.
Hocam bir de panellookda hkc panel için antiglare yüzde 25 yazmış. Bu koşulda hkc görüntü olarak daha iyi olmaz mı matlık açısından ?

Adsız.png

Toshiba 55UA2363DT Sn: 9087092300425
Toshiba55QA4263DT Sn:9090994300745
panel bilgisi öğrenebilir miyim
Toshiba 55UA2363DT: HKC PT550GT01-1 kodlu, 12 COF'lu, FSA (VA) tabanlı, %3 AG katmanlı

Toshiba 55QA4263DT: HKC PT550GT05-1 kodlu, 6 COF'lu, FSA (VA) tabanlı, %3 AG katmanlı

Maalesef cihazı henüz satın almadığım için paylaşamıyorum. İnternette diğer TVlerin modelleri ile arama yapınca birkaç sonuca ulaşabiliyorum ama bu model için aynı şey geçerli değil sanırım.

Maalesef cihazı henüz satın almadığım için paylaşamıyorum. İnternette diğer TVlerin modelleri ile arama yapınca birkaç sonuca ulaşabiliyorum ama bu model için aynı şey geçerli değil sanırım.
Güncel üretim olan Regal 55R755UA11'in panel bilgileri; LG LC550EQQ-SMA4, CSOT ST5461D09-1, BOE HV550QUB-F70 ve HKC PT550GT01-1 kodlu paneller ile üretilmiş. BOE panel gelme ihtimali yüksek son partiler BOE ile üretilmiş. Panellerin detaylarına https://www.panelook.com/ sitesinden ulaşabilirsiniz.

Herkese Merhabalar bugün Vestel 50QA9700 evime gelip kuruldu. Panel adı 50_VESQNZHZ71F_P5UHD_D_D_F4V_185_V3297 YAZIYOR nasıl bir panel hangi markanın yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Daewoo 65DM54UR için panel bilgisi paylaşabilirmisin ? Bu ürün hakkında pek bilgi bulamadım kısaca bilgi paylaşırsanız çok sevinirim. Alınır mı acaba ?

Bu Vestel 65QA9700 televizyonun panel bilgisi nedir?
sn: 9035034 300246

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri