Abi senin yoğunluğunu bildiğim için direk sordum. Nasıl olsa sayende bir diyalog kurduk seni yormadan fırsatları değerlendiriyoruz. ??Midea Merkeze geçen ay yazıp bilgi talep etmişti abi, biz de bekliyoruz![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi senin yoğunluğunu bildiğim için direk sordum. Nasıl olsa sayende bir diyalog kurduk seni yormadan fırsatları değerlendiriyoruz. ??Midea Merkeze geçen ay yazıp bilgi talep etmişti abi, biz de bekliyoruz![]()
2. Eli araştırmam lazım bulamadım şuan malesefDostum 2. el hakkında bilgi sahibi olabildiniz mi ?
Abi her geldiğinde geçmişten gelen mesajlara bakarsan işin uzun çok yorulursun önemli birşey olursa biz ısrarla seni etiketleriz zaten merak etme ?İş güç koşturmaca abi yoğun şekilde.
Ben de sizleri ve sıcak sohbetlerinizi özledim.
Neyse ki kısa bir süre de olsa ofiste olacağım, bugün şu geçmişten gelen biriken bazı işlerimi halledeyim yarın muhabbetin dibine vururuz yine![]()
Buralara bugün geldi abi soğuk buz gibi havaAnlık yurt geneli?
Mavili ler soğuk yeşil normal
@REMZİ96 Sizin oralarda kesiyor mu sabah inşallah rüzgar çıkmaz dedim demeye kalmadı ?
İşe giderken başladı
Ekli dosyayı görüntüle 11866Ekli dosyayı görüntüle 11868
Aa bunu sormayı düşünüyordum bende sorduğun iyi olmuş ?Abi hoşgeldin ? sen olunca daha iyi oluyoruz.?
Yokluğunda gaz yenilemesi yapıldı cihaz kendine geldi ?
En son Turgut beyden bu 18binliğin kapasitesi hakkında teknik veri rica ettim. Neden minimum 780w insan merek ediyor abi ??
Fırsatı bulmuşken kaçmaz ?Aa bunu sormayı düşünüyordum bende sorduğun iyi olmuş ?
Geçmiş olsun kardeşim salgın var kendine dikkat et ?Öyle ha böyle ha derkeeen şifayı kaptık???
Eyvallah abim ?Geçmiş olsun kardeşim salgın var kendine dikkat et ?
Geçmiş olsun abi C vitaminine asıl benceÖyle ha böyle ha derkeeen şifayı kaptık???
Eyvallah kardeşimAbi her geldiğinde geçmişten gelen mesajlara bakarsan işin uzun çok yorulursun önemli birşey olursa biz ısrarla seni etiketleriz zaten merak etme ?
Eyvallah kardeşim benim ?Geçmiş olsun abi C vitaminine asıl bence
Abi biz de yerimizde rahat durmuyoruz, ortalık desen yangın yeri, bizim burada yoğun bakımlarda bile yer yok şu an.Öyle ha böyle ha derkeeen şifayı kaptık???
Abim çok teşekkür ederim sende dikkat et kendine ?Abi biz de yerimizde rahat durmuyoruz, ortalık desen yangın yeri, bizim burada yoğun bakımlarda bile yer yok şu an.
Ben Toplantıya giderken kırk takla atıyorum birisinden kapmayayım diye.
Büyük geçmiş olsun, 1 hafta 10 gün civarı çektirecek biraz ama acil şifalar diliyorum en derin temennilerimle.
Dün ofiste dikkatimi çekti, baktım bir üşüme hissi gelmiş bana, kafamı çevirdim baktım AEP açık, 24 de ayarlı, 25 yaptım ''Allah allah, hasta olacağım galiba'' dedim kendi kendime.Abim çok teşekkür ederim sende dikkat et kendine ?
Yerimizde durmadığımız doğru o gün güneşliydi dedim şu havanın tadını çıkarim ince giyindim kendi ayağıma sıkmışım zalım mahfetti beni tövbe birdaha yiğitlik yapmam havaya?
Doğrudur abi ?Dün ofiste dikkatimi çekti, baktım bir üşüme hissi gelmiş bana, kafamı çevirdim baktım AEP açık, 24 de ayarlı, 25 yaptım ''Allah allah, hasta olacağım galiba'' dedim kendi kendime.
Sonra baktım 25 de yine üşüme hissi var, ama dikkat ettim bizim klima durmuş yani termostat yapmış, ortam sıcaklığına baktım 22.2 derece sehpa seviyesinde.
Ulen dedim şu klima ile ısınmak konusu kafamı bozduğu kadar var yani
Yine malum fizik kuralı gereği sıcak havanın hafif olup yükselmesi meselesi ile ortamda hissedilen sıcaklıkile klimanın algıladığı farklı, sensör tolerans değeri de bu işi kurtarmamış.
Ben de denemek için kaldırdım kapağı ve ortam sensörünün olduğu yeri açıp sensörün algı noktasının dışına çıkmasını sağladım. Şu an klima 23 de ayarlı, ortam 23 .2 derece ve sorunsuz takılıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 11874
Abi Yaratan üretenden razı olsun ben sınıfına göre çok kral görüyorum bu klimayı.Doğrudur abi ?
Sensör de güzel durmuş ecik yapar gibi ?
Benim klima bu aralar hiç durmadı böyle gidersede muhtemelen bir 10 gün durmayacak ileri dönük hava durumuna göre.
Gece ve sabah dön dön yatamadım havaya bakim dedim bir -7 diyor ama kime neye göre bende anlamadım dedim yaparsa bu havada yapar df dedim sabah 8 miydi neydi durdu yine 30sn çevirip devam etti toplamda 24 saatte 1kere gördük df
Isı kaybı yüksek olduğu için Grafik bile düz ilerleyemiyor üfleme ısısını sık sık yükseltip düşürmüş hep bunuda gazlamasından anlıyorum
Yinede abi Allah yoklugunu vermesin benim sırtımı yere getirmiyor şükür memnunum ben?Ekli dosyayı görüntüle 11875Ekli dosyayı görüntüle 11876
Çok saçma nasıl vakum yapılıp yapılmadığını bilemiyormuş servis. biz sisteme hem fotoğraf yüklüyoruz hemde not olarak yazıyoruzMontaji bilmiyorum ev yeni ve muteahhit taktirmis, servise sordum bunu bilemeyiz dedi yani servis formlarina yapilip yapilmadigini yazmiyoruz dedi. gunun yaklasik 16 saati acik. Gece kapatiyorum.
Çok sevindim abi ?Abi Yaratan üretenden razı olsun ben sınıfına göre çok kral görüyorum bu klimayı.
Bir de şu PAHALI olma işini çözebilseler vallahi Ülke insanı komple rahat edecek aslında.
BRE ile de halen testlerim ve kurcalamalarım devam ediyor. Şunu anladım ki benim koşullarda (29m2 izolasyonsuz alan 850 rakım) bu alet ısıtma modunda 350 watt altını görmeyecek.
Yani kısa süreli görüyor da ben onları dikkate almıyorum
En kısık hali ile 37 derece üfleme yapıyor 22 ye ayarlı halde ve ortam 24 derece dolaylarındayken.
Daha dün gevce hatunla konuştuk, 7 senbedir bu evde oturuyoruz ve Yaratan sizi inandırsın ilk defa bu sene hiç oturmadan ve hiç üşümeden salonda geçiriyoruz kışı.
Geçtiğimiz senelerde hep küçük odalara kaçtık elektrik faturası bizi yaralamasın diye.
Bu sene BREEZLESS sayesinde ilk defa rahat rahat, dizimizde battaniye ve üstümüzde yelek olmadan rahat rahat yayıla yayıla oturup tv izleyip yaşıyoruz yani o nedenle yaratan üretenden razı olsun diyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11877 Ekli dosyayı görüntüle 11878 Ekli dosyayı görüntüle 11879 Ekli dosyayı görüntüle 11880
Derece 0,5 derece dolayında yüksek gösteriyor o nedenle ben ortalama 24 derece yazdım yukarıdaki yazımda.
Abi benim 18binlik net 50.5m² alanı %70 fanda 22⁰ set değeri ile hava 5⁰ 12⁰ arası olduğu zaman termostat yapmadan mükemmel ısıtıyor. Dış ortam ısısı yükseldikçe set değerini düşerek dış ortam ısısı düştükçe seti arttırarak termostat yapmasını engellemeye çalışıyorum. Mesela 12binde bir derece yüksek set yapıyorum. 18bin 22⁰ ise 12bin 23⁰ de termostat yapmadan devam ediyor. Dışarıdaki ısıya göre iki klimayı da bir derece yukarı aşağı oynama yapıyorum. Bu şekilde konforlu ısınma sağlıyoruz. ? Bu arada LED tuşuna uzun basınca iç ortam sensör sıcaklığı klima set göstergesinin yerini alıyor. ?Dün ofiste dikkatimi çekti, baktım bir üşüme hissi gelmiş bana, kafamı çevirdim baktım AEP açık, 24 de ayarlı, 25 yaptım ''Allah allah, hasta olacağım galiba'' dedim kendi kendime.
Sonra baktım 25 de yine üşüme hissi var, ama dikkat ettim bizim klima durmuş yani termostat yapmış, ortam sıcaklığına baktım 22.2 derece sehpa seviyesinde.
Ulen dedim şu klima ile ısınmak konusu kafamı bozduğu kadar var yani
Yine malum fizik kuralı gereği sıcak havanın hafif olup yükselmesi meselesi ile ortamda hissedilen sıcaklıkile klimanın algıladığı farklı, sensör tolerans değeri de bu işi kurtarmamış.
Ben de denemek için kaldırdım kapağı ve ortam sensörünün olduğu yeri açıp sensörün algı noktasının dışına çıkmasını sağladım. Şu an klima 23 de ayarlı, ortam 23 .2 derece ve sorunsuz takılıyoruz![]()
Ekli dosyayı görüntüle 11874
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.