Abi 18bin Xtreme bende 37.8⁰ üfleme sıcaklığı altına inmiyor. 12bin 32⁰ üfleme minimum. ?Abi Yaratan üretenden razı olsun ben sınıfına göre çok kral görüyorum bu klimayı.
Bir de şu PAHALI olma işini çözebilseler vallahi Ülke insanı komple rahat edecek aslında.
BRE ile de halen testlerim ve kurcalamalarım devam ediyor. Şunu anladım ki benim koşullarda (29m2 izolasyonsuz alan 850 rakım) bu alet ısıtma modunda 350 watt altını görmeyecek.
Yani kısa süreli görüyor da ben onları dikkate almıyorum
En kısık hali ile 37 derece üfleme yapıyor 22 ye ayarlı halde ve ortam 24 derece dolaylarındayken.
Daha dün gevce hatunla konuştuk, 7 senbedir bu evde oturuyoruz ve Yaratan sizi inandırsın ilk defa bu sene hiç oturmadan ve hiç üşümeden salonda geçiriyoruz kışı.
Geçtiğimiz senelerde hep küçük odalara kaçtık elektrik faturası bizi yaralamasın diye.
Bu sene BREEZLESS sayesinde ilk defa rahat rahat, dizimizde battaniye ve üstümüzde yelek olmadan rahat rahat yayıla yayıla oturup tv izleyip yaşıyoruz yani o nedenle yaratan üretenden razı olsun diyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 11877 Ekli dosyayı görüntüle 11878 Ekli dosyayı görüntüle 11879 Ekli dosyayı görüntüle 11880
Derece 0,5 derece dolayında yüksek gösteriyor o nedenle ben ortalama 24 derece yazdım yukarıdaki yazımda.
Resim 12bin