Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Valla onu bunu bilmem, kış bizim buralara da gelmiş. Kesiyor dışarısı yahu bu ne biçim 12 derece? :alala

Gökyüzü tam anlamı ile açık, havada nem yok. (%37)
Neyse ki tam gün açık olan hava sayesinde evde kaynar su hazır şu an :D

Olur da bir gün bir prefabrik eve sahip olacak olursak ben sadece duş için değil ısıtma sistemi için ayrı bir güneş enerji sistemi kurmayı düşünüyorum.
Gece ısı pompası devreye girip gündüz bedava ısınan suyu evde çevirecek bir sistem kurmak var aklımda :D
Düşünsenize abi, güneş suyu ısıtıyor güneş panelleri sayesinde, ben sadece bir devirdaim pompası ile o sıcak suyu evin içinde çevirip duruyorum, ooooh :D

Valla onu bunu bilmem, kış bizim buralara da gelmiş. Kesiyor dışarısı yahu bu ne biçim 12 derece? :alala

Olur da bir gün bir prefabrik eve sahip olacak olursak ben sadece duş için değil ısıtma sistemi için ayrı bir güneş enerji sistemi kurmayı düşünüyorum.
Gece ısı pompası devreye girip gündüz bedava ısınan suyu evde çevirecek bir sistem kurmak var aklımda :D
Düşünsenize abi, güneş suyu ısıtıyor güneş panelleri sayesinde, ben sadece bir devirdaim pompası ile o sıcak suyu evin içinde çevirip duruyorum, ooooh :D
Abi bizde de durum aynı 12⁰ gösteriyor ama hissedilen 9⁰ %43 nem.
Bizden biraz ileride Sandras dağı var 2224m tepesi karla kaplı sanırım onun soğuğu geliyor. ?

FB_IMG_1705872211563.jpg

Abi o işi biz yaptık sana en ince ayrıntısı ile anlatırım. Sen yapacağında haber et. Yeterli yatırım ile gecede ısınırsın.

@İRFAN abi nerelerdesin nasılsın sendemi hastasın yoksa ?
Yok çok şükür şu an hasta değilim. Ama hastalığı yeni attım üzerimden. Yatağa düşmedik ama öksürük tıksırık 10 gün kadar biraz yokladı. son 4-5 gündür evde değildim. Köyümüze gitmiştim. Yazamadım. Güzel görüntülerim var youtube a yüklüyorum link atarım.

Yok çok şükür şu an hasta değilim. Ama hastalığı yeni attım üzerimden. Yatağa düşmedik ama öksürük tıksırık 10 gün kadar biraz yokladı. son 4-5 gündür evde değildim. Köyümüze gitmiştim. Yazamadım. Güzel görüntülerim var youtube a yüklüyorum link atarım.
Çok geçmiş olsun abi dikkat et kendine ?
Ooo ne güzeldir şimdi oralar merak ettim bak?

Biz birkaç kez yanlışlıkla hava 10 derecenin altında olmasına rağmen su kaynattık. Siteme zarar vermemek için çok aksiyonlu zamanlar geçirdik.
Bu kaynama esnasında klima iç ünitesinden yaptığımız ısıtıcı üniteden 70-80 derece üfleme sıcaklıkları çok aldık.

Klimadaki bulunan uv özelliği gerçekten işe yarıyor mu acaba ?

BU İLK PAYLAŞIM OLSUN
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Muazzam bir yermiş insan burda hasta olsa bile hemen toplarlar kolay kolayda hasta olmaz?

@Adem Helvacı abi sence bu buzdolabında ki filtre işe yarıyor mudur ben bu küçücük filtre nin işe yaramadığını düşünüyorum?
Fikrini almak isterim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-27-22-56-01-55_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    Screenshot_2024-01-27-22-56-01-55_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg
    35.9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20240127_224121.jpg
    IMG_20240127_224121.jpg
    44.5 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Hiç sanmıyorum içine parfümlü tablet mi konuyor ?
ilk kez dikkatimi çekti birde 200tl internette
Küçük parça taşa benzer sertlikte üzerinde yumuşak pamuk içinde birşeyler var ama ne?
Parfüm olduğunu zannetmiyorum da çözemedim hatta çözmek istemiyom vazgeçtim birde ona kafa yormayım?
Samsung efendi kim bilir ne koydu oraya ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri