Aynen işte onada df demeye utanırım?s
buarada ben 3 kere df yaptığını gördüm ortalama 30 saniye sürdü ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aynen işte onada df demeye utanırım?s
Aynen hepsi ön kapaktaİç ünite sıcaklık sensörü klima led ekranın mı yanındaydı bunda![]()
MerhabaArçelik Beko firması vakumu yap desende zorla yapıyor zaten oyüzden montaj sırasında yapılmadıysa cihazın performansının düşük olması gayet normal. Emme üfleme sıcaklıklarını ölçeceğiniz bir termometre var mı
Dış iç ve set değerleri çerçevesinde makas aralığına göre anormal görünmüyor, bende genelde 40.2 40.8 39.7 dolaylarında değişiyorMerhaba
Termometre ile olctum.
Dis hava sicakligi 9 derece. Oda sicakligi 19.7 derece. Odamiz buyuk baya. Klima 25 derece fan orta ayarli. Klimadan cikan hava 39.2 derece. Bu durumda klima dogru sicaklikta ufluyor diyebilir miyiz ? Yani performansindan emin olmak istiyorum aslinda klimanin
Yok abi üflemenin verdiği ses.Ses dediğin sadece çalışma sesi mi yoksa genleşme sesinde de fark var mı abi
Söylemem onuHangi konuyu denedin abi?
AEP bizim kıymetlimissssİlla Aep yi sattıracan bize ? 10 ay sonra taşınacaz şuanki oturduğum evden ozamanda cihazı satıp yeni eve Bre mi taksam acaba ?
çeken bilirAbim bee ozaman bu şarkı benden sana gelsin ?
Cok tesekkurlerDış iç ve set değerleri çerçevesinde makas aralığına göre anormal görünmüyor, bende genelde 40.2 40.8 39.7 dolaylarında değişiyor
Dün gece dış ortam 6 dereceyken iç ortam 24 dü ve 22 ye ayarlı klimam 39.7 derece üflüyordu, o esnada anlık tüketim yine 354 watt şeklindeydi.
Klimalar bazen dengeyi korumak için kompresörü üst frekansa zorlayıp 3-5 dakikalığına kompresörü fazla sıkıştırıp daha yüksek sıcaklık verip ortalamayı biraz yükseltip sonra tekrar normal seyir moduna geri dönüyor.
Abi aslında yanlış düşünüyorlar bence.Bütün açıkları ortaya dökülür diye korkuyor olabilirler ???
Abi kaybedene kadar kıymetini bilmediğimiz yegane unsurdur sağlık. Acil şifa diliyoruzArkadaş serum yedim ilaç aldım hâlâ aynıyım odadaki mikropları öldürür diyede klimanın air magic açtım gettim çay bardağı ilede dut pekmezi içtim onu içince boğazım rahatladı ama sonraki hedef hakiki meyve suyu yapmak olacak ilaçtan fayda yok yaw
Teşekkür ederim abim Aynen öyle ?Abi kaybedene kadar kıymetini bilmediğimiz yegane unsurdur sağlık. Acil şifa diliyoruz![]()
Abi AEP zerre kadar düşünmüyorum da, Bu baharın girişinde mutfaktaki Prime sökeceğim, sanırım onu da yayınlarım, kimbilir ne pis ve yağ çıkacak içinden, 4 üncü seneye gidiyoruzİçine bakmayı deneyip baktığına pişman olmuştur ?
Heeec gaygetme @Adem Helvacı başkanım kolayca sökülüp temizlenir ve abbaa mis gibi olur?
Aslında doğru düşünmüş ve bir havalandırma muhafazası içine almışlar.İç ünite sıcaklık sensörü klima led ekranın mı yanındaydı bunda![]()
Defrost değil os
Sökmesi zor olacak şimdiden kolay gelsin dilerim abi?Abi AEP zerre kadar düşünmüyorum da, Bu baharın girişinde mutfaktaki Prime sökeceğim, sanırım onu da yayınlarım, kimbilir ne pis ve yağ çıkacak içinden, 4 üncü seneye gidiyoruz![]()
Dış sıcaklık basıncı (Yani düşük sıcaklık baskısı) arttıkça tolere edebilmek için daha sıcak üfleme yapması gerekir.Cok tesekkurler
Dis ortam hava sicakligi dustugunde uflemesi ne olmalidir bu 18 lik beko klimanin ? Yine 40 civari uflemesi uygun mudur, ona gore takip edeyim ben. Bununla ilgili bir tablo var midir karsilastirma yapabilecegim ?
Harbiden öyle abi be, ondan böyle gözümde büyüyorSökmesi zor olacak şimdiden kolay gelsin dilerim abi?
Eee abi aep boşuna kiymetlimiz değil oda gibi maşallah içine girip yatası geliyor insanın ?Harbiden öyle abi be, ondan böyle gözümde büyüyor![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.