Güzel günlerde kullanın kardeşim.
Satın almayı düşünenler için ideal bir refernas konu başlığı olacaktır.
Satın almayı düşünenler için ideal bir refernas konu başlığı olacaktır.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eyvallah abim daha iyisi sizlerin olsunGüzel günlerde kullanın kardeşim.
Satın almayı düşünenler için ideal bir refernas konu başlığı olacaktır.![]()
Buradan aldığınız ürünlerden memnun musunuz? Öyleyse filtreyi temizlemeye bile değmeyecek bir fiyat görüyorum. 40 TL'ye hepa filtre.Ben robot süpürge için roborge.com dan hepa filtre ve yan fırça aldım. Orjinal değil ama kaliteli replika.
Linç yemeyi göze alarak, o süpürgelerin çektiğini klozete attığımı itiraf etmeliyim. Toz falan olmuyorGüzel süpürge hayırlısı olsun. Ben kendi deneyimlerime göre toz torbalıya geri döndüm. Bu marathon serisinin ilk nesillerinden vardı bizde de ancak temizliği yapıyoruz çok güzel ya haznesi toz tamam iyi, ya abicim o hazneyi boşaltırken niye uğraşıyoruz ? al kocaman çöp poşetini içine doldur da evin içi gene toz oluyor ki ?hazneyi alıp çöpe iniyordum çöpün içine boşaltıyordum ondan sonra rüzgar varsa üstün başım gene toz oluyordu.
Sonra motoru yandı kurtuldum süpürgeden.
O dönem çok uyguna gelmişti miele c3 cat dog modelinden aldım toz torbalıydı. Yedekli o dönem 200 taneye yakın aldım torbalarını falan, doluyor fırlatıp atıyorum bitti. Etrafa toz geldi yok işte üstüm başım battı yok ineyim çöpün kenarından dökeyim derdi olmadı hiç. Bu süpürgelerde ara çözümü daha hala bulamadılar. Robot olanlarda mesela var bu sistem alet ana ünitesine gidiyor orada kendi içini boşaltıyor ana ünitede bütün tozlar birikiyor siz o torbayı alıp atıyorsunuz bitti gitti.
Torba maliyetinden dolayı toz torbasız olsun dedik açıkçası. Filtre ve torbalarda yan sanayilere güvenemiyorum. Eski süpürgemizi aldığımızdan beri 1 kere bile sahte, yan sanayi torba kullanmadık hep orijinaldi. E tabi orijinal torbanın kutusu da 200 liraya dayanınca hepten soğuttu. Yılda 1 kere filtresini değiştirirsek yeter diye düşünüyorum bunun. Allahtan evimiz giriş katta da hemen gidip dışarda döküp gelecez haznesiniGüzel süpürge hayırlısı olsun. Ben kendi deneyimlerime göre toz torbalıya geri döndüm. Bu marathon serisinin ilk nesillerinden vardı bizde de ancak temizliği yapıyoruz çok güzel ya haznesi toz tamam iyi, ya abicim o hazneyi boşaltırken niye uğraşıyoruz ? al kocaman çöp poşetini içine doldur da evin içi gene toz oluyor ki ?hazneyi alıp çöpe iniyordum çöpün içine boşaltıyordum ondan sonra rüzgar varsa üstün başım gene toz oluyordu.
Sonra motoru yandı kurtuldum süpürgeden.
O dönem çok uyguna gelmişti miele c3 cat dog modelinden aldım toz torbalıydı. Yedekli o dönem 200 taneye yakın aldım torbalarını falan, doluyor fırlatıp atıyorum bitti. Etrafa toz geldi yok işte üstüm başım battı yok ineyim çöpün kenarından dökeyim derdi olmadı hiç. Bu süpürgelerde ara çözümü daha hala bulamadılar. Robot olanlarda mesela var bu sistem alet ana ünitesine gidiyor orada kendi içini boşaltıyor ana ünitede bütün tozlar birikiyor siz o torbayı alıp atıyorsunuz bitti gitti.
YapmaaLinç yemeyi göze alarak, o süpürgelerin çektiğini klozete attığımı itiraf etmeliyim. Toz falan olmuyor![]()
Tüm evi toplamadan parça parça dökersen tıkanmıyorYapmaa
Millete info verme gözünü seveyimTüm evi toplamadan parça parça dökersen tıkanmıyor![]()
Kadir ezildi inceleriz versiyonuTüm evi toplamadan parça parça dökersen tıkanmıyor![]()
Bizim apartmanda logar tıkandı gibi oldu, neyse çağırdılar vidanjörü falan böyle bizde izliyoruz.Linç yemeyi göze alarak, o süpürgelerin çektiğini klozete attığımı itiraf etmeliyim. Toz falan olmuyor![]()
İnsanlar gerçekten korkunç. Suda dağılmayacak şeyleri atmak nasıl bir kafa ürünü anlayamıyorum. Çocuk bezi hele. Ya onu sifonla nasıl gönderdin zaten ittirmen lazım aşağıBizim apartmanda logar tıkandı gibi oldu, neyse çağırdılar vidanjörü falan böyle bizde izliyoruz.Açtılar kapağı içerden zaten hamam böcekleri fırlıyor ama bak abartmıyorum neler çıktı sayayayım.
1. Çay, poşet çaylar toz çaylar vs.
2. Prezervatifler veya işte kadın pedleri
3. Çocuk bezi çıktı ya, be allahın cezası nasıl attın onun helaya ?
4. Market poşetleri işte ıvır zıvır naylon şeyler ev pislikleri kıllar şu bu vs.
5. Meyve sebze kabukları
Yani lağımda afedersiniz ama boktan çok çöp vardı. Ya bizim kadar üşenen ve pislik millet yokmuş onu anladım. Ya çöpe atsana kardeşim ? helaya niye atıyon ?![]()
Uğraşan görevli de biz neler gördük neler diye adam şaşırmamıştı. Ya kardeşim çocuk bezi atılmış daha bunun bir ötesi ne olabilir ya ? hayır yani birinin evinde cinayet oldu kıyma makinesinde öğütüp onu mu attılar yani, yada kesip kesip mi attılar ? daha ötesi benim aklıma gelmiyor.İnsanlar gerçekten korkunç. Suda dağılmayacak şeyleri atmak nasıl bir kafa ürünü anlayamıyorum. Çocuk bezi hele. Ya onu sifonla nasıl gönderdin zaten ittirmen lazım aşağı
Benim bahsettiğim toz sadece bir odadan çıkan yer tozu. Suyun içinde suya yapışıp dağılıyor zaten. Öyle tıkamasına imkan yok. Hele ki bu 5 maddenin yanında benimki hiçbir şey![]()
Ben işte alırken aldım 200 tane birdaha almadım.Torba maliyetinden dolayı toz torbasız olsun dedik açıkçası. Filtre ve torbalarda yan sanayilere güvenemiyorum. Eski süpürgemizi aldığımızdan beri 1 kere bile sahte, yan sanayi torba kullanmadık hep orijinaldi. E tabi orijinal torbanın kutusu da 200 liraya dayanınca hepten soğuttu. Yılda 1 kere filtresini değiştirirsek yeter diye düşünüyorum bunun. Allahtan evimiz giriş katta da hemen gidip dışarda döküp gelecez haznesini![]()
O tesisatlardan neler çıktığını ben söylemeyeyim. İşim sağ olsun nelere şahit oldumUğraşan görevli de biz neler gördük neler diye adam şaşırmamıştı. Ya kardeşim çocuk bezi atılmış daha bunun bir ötesi ne olabilir ya ? hayır yani birinin evinde cinayet oldu kıyma makinesinde öğütüp onu mu attılar yani, yada kesip kesip mi attılar ? daha ötesi benim aklıma gelmiyor.Ya öyle ev tozunda basit şeylerde sorun olmaması lazım ama gene de sıkıntı. Bizim üst katta birtane teyze var biraz akli dengesi yok galiba, bir insan her hafta halı kilim yıkar mı ? yıkıyor. Banyoda yıkıyor ondan sorna banyo gideri falan tıkanıyor borusu falan hop bize su damlıyor. Çamaşır makinesi gideri de aynı mesela, atıyor makineye yıkıyor. Ya tamam da teyze akıtıyor işte akıyor ya kaçkere şikayet edeceğiz ? en son tıkandı bizim aşağı banyoya sular gürül gürül akıyor annem çıldırdı en son polisi falan aradı geldiler tesisatçı geldi bütün boruları yenilediler. O boruları indirdiler bakıyoruz boruların içi tıkanmış halı tiftiği yünler pislikler falan tıkamış. Teyzeye çok güzel böyle 7800 liracık işçilik borular falan derken masraf çıktı ondan sonra kesildi. Yani bazı insanlar toplumda apartmanda yaşamasını bilmiyorlar. Yolluk yıkıyorlar balkondan sarkıtıyor hop senin güneşi kapatıyor yetmiyor pat pat pat cama vuruyor. 1 uyardım 2 uyardım 3. uyardım tamam diyor gene aynısı en son aldım çamaşır suyunu şırıngaya bastım sıktım. O güzelim çarşafları halıları klorakla çok güzel hale getirdim şimdi yapmıyor. Demek ki insanların anlayacağı dilden konuşmak lazımmış.
![]()
Sorsan hasta yürüyemiyor, dizleri bilmemne şekeri var tansiyonu var vs. 5 metre yolluğu yıkıyor sonra da gidiyor asıyor.O tesisatlardan neler çıktığını ben söylemeyeyim. İşim sağ olsun nelere şahit oldumEv tozu bu giderler için çok basit şeyler. Ama yani banyoda halı yıkamak da ne bileyim. Değişik bir teyze bu yaa
![]()
Hahhahaha benim gibi yapan biri daha gördüm,şaşırmadım bu kişinin senin olduğuna.İnsanlar gerçekten korkunç. Suda dağılmayacak şeyleri atmak nasıl bir kafa ürünü anlayamıyorum. Çocuk bezi hele. Ya onu sifonla nasıl gönderdin zaten ittirmen lazım aşağı
Benim bahsettiğim toz sadece bir odadan çıkan yer tozu. Suyun içinde suya yapışıp dağılıyor zaten. Öyle tıkamasına imkan yok. Hele ki bu 5 maddenin yanında benimki hiçbir şey![]()
Yalnız değiliz ? ?Hahhahaha benim gibi yapan biri daha gördüm,şaşırmadım bu kişinin senin olduğuna.
@Murat ALA anacığın güle güle kullansın. )
Teşekkür ederiz ablaHahhahaha benim gibi yapan biri daha gördüm,şaşırmadım bu kişinin senin olduğuna.
@Murat ALA anacığın güle güle kullansın. )
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.