Güzel olmuş hemen denetleme yapalım ??Midea uygulamasına sanırım güncelleme gelmiş. Sıcaklıklar alt tarafa alınmış ve ilk kez filtre temizlenmeli uyarısını görüyorum sanırım bu da yeni gelmiş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güzel olmuş hemen denetleme yapalım ??Midea uygulamasına sanırım güncelleme gelmiş. Sıcaklıklar alt tarafa alınmış ve ilk kez filtre temizlenmeli uyarısını görüyorum sanırım bu da yeni gelmiş.
Termostat anında aynı belirtimleri gördüm, ilk önce bir kıllanmadım değil sonra dedim normaldir bu herhaldeBirde termostat anı sistem check parametre iç mekan fan ve dört yollu vana kapalı gibi birşey ?
Burada paylaşamam abi ya?@muhammet göl diğer parametrelerin neler olduğu bilgisi paylaşmanız mümkün mü acaba?
Bende tam diyecektim valf ne alaka hadi fanı durdurma komutu verdik onu anlamış klimaBu arada son Check uyarıları termostat yapmadığı zamanda veriyor uygulama güncelleme sonrası durum bu şekilde. @muhammet göl sende durum nasıl?
Bu uyarılar sende mi?Bende tam diyecektim valf ne alaka hadi fanı durdurma komutu verdik onu anlamış klima
Rüzgar sallanan seviyenin bilmem ne birşey anlamadım ?Ekli dosyayı görüntüle 12169
EvetBu uyarılar sende mi?
Aep olanlarda 3 uyarı veriyor o zaman Xtreme olanlar 2 ama bu durum tahminimce parametre ayarları ile ilgili aslında bir sorun değil sadece bilgi maksatlı.
Olabilir abi dört yollu valf o an ısıtma konumunda da demek isteyebilir bize ama o rüzgar şeysin den birşey anlamadım ?Aep olanlarda 3 uyarı veriyor o zaman Xtreme olanlar 2 ama bu durum tahminimce parametre ayarları ile ilgili aslında bir sorun değil sadece bilgi maksatlı.
250 saat vermiş sanırım filtre temizliği için 250 saatte bir reset isteyecekOlabilir abi dört yollu valf o an ısıtma konumunda da demek isteyebilir bize ama o rüzgar şeysin den birşey anlamadım ?
Birde filtre sensörü yok tamamen zamana dayalı tahmindir yeni uygulama güzel olmuş beğendim
Yenilik hep güzeldir abi?Yani bu şekilde
Parametre ayarını orijinal yapıp hatalara bakabilir misin?Yenilik hep güzeldir abi?
Uygulamayı baştan yenileme yapsalar dahada güzel olurmuş ikonları göstergeleri vs
Uzun iş abi bee?Parametre ayarını orijinal yapıp hatalara bakabilir misin?
Olabilir senin hasta olduğunu unuttum ?Uzun iş abi bee?
Hiç uğraşır Halim yok inanki kafam yerine geldiğinde bakalım olurmu
Yada parametre diz kullanan arkadaşlar dan görüntü isteyelim ?
Gree ye ve Midea ya uygulama konusunda enerji sıcaklık takibi ve geriye dönük izleme özelliklerinin gelmesi konusunda nere bulursam yazmıştım. Demek ki ilk aksiyonu Midea aldi. Ha gree den de geri dönüş oldu ama üzgünüz cihaz desteklemiyor diye döndüler.Enerji izleme olmasa da sıcaklık izleme gelmiş ?
Ara ara termostat yapsak da hedef sıcaklığında sapma yok ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.