Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

dış sıcaklıklar eşitken 2 klimanın testi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

4k işleniyor o yüzden ilk aşamada 480p görebilirsiniz. bu videolarla thh ye başvuracağım bakalım sonuç ne olacak...
Dilekçeni birlikte hazırlarız istersen 😎💛

bu videolarla thh ye başvuracağım bakalım sonuç ne olacak...
Hocam birşey aklıma takıldı küçük olan duvardaki termometre eğer duvar soğuk ise duvardan etkilenir mi acaba?

Hocam duvarda iç yalitim mevcut kopuk benzeri birsey normal duvarla arasinda 14,15 derece fark oluyor etkilenecegini pek sanmiyorum acikcasi
Pardon hocam Yalıtım varsa tamamdır 😊

Vesteli sevmiyorum hatta güvenmiyorumda o makinaya o konuda fikrim sabit

Hani bir an dedim acaba dereceye duvardan soğukluk mu geliyor diye düşündüm yalıtımı bilmiyordum.

Dediğiniz cok doğru Benim duvarlarda yalıtım yok elimi vurunca özellikle de sert havalarda buz gibi oluyor

Pardon hocam Yalıtım varsa tamamdır 😊

Vesteli sevmiyorum hatta güvenmiyorumda o makinaya o konuda fikrim sabit

Hani bir an dedim acaba dereceye duvardan soğukluk mu geliyor diye düşündüm yalıtımı bilmiyordum.

Dediğiniz cok doğru Benim duvarlarda yalıtım yok elimi vurunca özellikle de sert havalarda buz gibi oluyor
Abi o iş duvarlar ve özellikle tavanda çok büyük sıkıntı maalesef.

Abi büyük bir heves ile netfilikiş de Top Gun Maverick izlemek için hazırlanmıştım, hek dublaj hem de Türkçe altyazı yokmuş kaldım öyle, foruma bakayım dedim :kiskis
Yapma be abi ben onu listeye aldım tatilde izlerim diye ulan netfilikssss🤦
IMG_20240208_013935.jpg

Yapma be abi ben onu listeye aldım tatilde izlerim diye ulan netfilikssss🤦 Ekli dosyayı görüntüle 12457
3 sene sinemaya gelmesini bekledim, geldiği ilk gün sinemada izledim ama ben çok çok severim o yüzden ilk top gun filmini 100 üzerinde izlemişimdir o nedenle sinemada izlediğim beni kesmedi tabi, 2 senedir de dijitale gelsin diye bekliyordum, du laj ve altyazı konusu ciddi hayal kırıklığı oldu bende.

3 sene sinemaya gelmesini bekledim, geldiği ilk gün sinemada izledim ama ben çok çok severim o yüzden ilk top gun filmini 100 üzerinde izlemişimdir o nedenle sinemada izlediğim beni kesmedi tabi, 2 senedir de dijitale gelsin diye bekliyordum, du laj ve altyazı konusu ciddi hayal kırıklığı oldu bende.
Sorma abi ya şimdi baktım bal gibi de dublajlı hâli internette sitelerde var netflx te neden olmaz orası saçmalık

Sorma abi ya şimdi baktım bal gibi de dublajlı hâli internette sitelerde var netflx te neden olmaz orası saçmalık
Aslında yapımcılar bu filmin dijital platformda yayınlanmasını da istemiyordu ama 2 sene içinde tabi film etkisini yitirince izin verdiler demek, dublaj işi yapımcılar kaynaklı kı yoksa netflix mallığı mı yarın kendilerine soralım bakalım.

Aslında yapımcılar bu filmin dijital platformda yayınlanmasını da istemiyordu ama 2 sene içinde tabi film etkisini yitirince izin verdiler demek, dublaj işi yapımcılar kaynaklı kı yoksa netflix mallığı mı yarın kendilerine soralım bakalım.
Demeye kalmadı sordun abi gördüm Twitter'dan diline sağlık 🙋

bu videolarla thh ye başvuracağım bakalım sonuç ne olacak...
İçerisi normale dönmüş 23⁰ set yaparsanız kendini kısar ve ekonomi olarak devam eder 😃 🙏

Abi büyük bir heves ile netfilikiş de Top Gun Maverick izlemek için hazırlanmıştım, hek dublaj hem de Türkçe altyazı yokmuş kaldım öyle, foruma bakayım dedim :kiskis
Günaydın, ben baktım da bende hem altyazı hem de dublaj var abi. Senin paylaşımdan sonra apar topar yayınlamadılarsa tabi :)

Bu arada mesaj gönderirken hata verdi göndermedi diye, göndermiş önceki attığımı. 2 defa oldu kusura bakmayın
1707370523393.png

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri