Dilekçeni birlikte hazırlarız istersendış sıcaklıklar eşitken 2 klimanın testi.
4k işleniyor o yüzden ilk aşamada 480p görebilirsiniz. bu videolarla thh ye başvuracağım bakalım sonuç ne olacak...

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dilekçeni birlikte hazırlarız istersendış sıcaklıklar eşitken 2 klimanın testi.
4k işleniyor o yüzden ilk aşamada 480p görebilirsiniz. bu videolarla thh ye başvuracağım bakalım sonuç ne olacak...
valla hocam mükemmel olur müsait bi zamanda inşallahDilekçeni birlikte hazırlarız istersen![]()
Senin konuyu ben geçmiş mesajlarından analiz eder ve kendime özetlerim o çerçevede bir şeyler karalarım sen yarın istediğin şekilde değiştirip düzenleyip işlemleri başlatırsınvalla hocam mükemmel olur müsait bi zamanda inşallah
hocam sizi yoracağım biraz çok müteşekkir olurum yardımlarınızaSenin konuyu ben geçmiş mesajlarından analiz eder ve kendime özetlerim o çerçevede bir şeyler karalarım sen yarın istediğin şekilde değiştirip düzenleyip işlemleri başlatırsın![]()
Seve seve, daha senin hukuk zaferini de kutlarız burada umarımhocam sizi yoracağım biraz çok müteşekkir olurum yardımlarınıza![]()
Hocam birşey aklıma takıldı küçük olan duvardaki termometre eğer duvar soğuk ise duvardan etkilenir mi acaba?dış sıcaklıklar eşitken 2 klimanın testi.
bu videolarla thh ye başvuracağım bakalım sonuç ne olacak...
Hocam duvarda iç yalitim mevcut kopuk benzeri birsey normal duvarla arasinda 14,15 derece fark oluyor etkilenecegini pek sanmiyorum acikcasiHocam birşey aklıma takıldı küçük olan duvardaki termometre eğer duvar soğuk ise duvardan etkilenir mi acaba?
Pardon hocam Yalıtım varsa tamamdırHocam duvarda iç yalitim mevcut kopuk benzeri birsey normal duvarla arasinda 14,15 derece fark oluyor etkilenecegini pek sanmiyorum acikcasi
Abi o iş duvarlar ve özellikle tavanda çok büyük sıkıntı maalesef.Pardon hocam Yalıtım varsa tamamdır
Vesteli sevmiyorum hatta güvenmiyorumda o makinaya o konuda fikrim sabit
Hani bir an dedim acaba dereceye duvardan soğukluk mu geliyor diye düşündüm yalıtımı bilmiyordum.
Dediğiniz cok doğru Benim duvarlarda yalıtım yok elimi vurunca özellikle de sert havalarda buz gibi oluyor
Aynen öyle abiAbi o iş duvarlar ve özellikle tavanda çok büyük sıkıntı maalesef.
Abi büyük bir heves ile netfilikiş de Top Gun Maverick izlemek için hazırlanmıştım, hek dublaj hem de Türkçe altyazı yokmuş kaldım öyle, foruma bakayım dedim@Adem Helvacı Bu arada hoş geldin abi yine gece kuşu olmuş sun![]()
Yapma be abi ben onu listeye aldım tatilde izlerim diye ulan netfilikssssAbi büyük bir heves ile netfilikiş de Top Gun Maverick izlemek için hazırlanmıştım, hek dublaj hem de Türkçe altyazı yokmuş kaldım öyle, foruma bakayım dedim![]()
3 sene sinemaya gelmesini bekledim, geldiği ilk gün sinemada izledim ama ben çok çok severim o yüzden ilk top gun filmini 100 üzerinde izlemişimdir o nedenle sinemada izlediğim beni kesmedi tabi, 2 senedir de dijitale gelsin diye bekliyordum, du laj ve altyazı konusu ciddi hayal kırıklığı oldu bende.Yapma be abi ben onu listeye aldım tatilde izlerim diye ulan netfilikssssEkli dosyayı görüntüle 12457
Sorma abi ya şimdi baktım bal gibi de dublajlı hâli internette sitelerde var netflx te neden olmaz orası saçmalık3 sene sinemaya gelmesini bekledim, geldiği ilk gün sinemada izledim ama ben çok çok severim o yüzden ilk top gun filmini 100 üzerinde izlemişimdir o nedenle sinemada izlediğim beni kesmedi tabi, 2 senedir de dijitale gelsin diye bekliyordum, du laj ve altyazı konusu ciddi hayal kırıklığı oldu bende.
Aslında yapımcılar bu filmin dijital platformda yayınlanmasını da istemiyordu ama 2 sene içinde tabi film etkisini yitirince izin verdiler demek, dublaj işi yapımcılar kaynaklı kı yoksa netflix mallığı mı yarın kendilerine soralım bakalım.Sorma abi ya şimdi baktım bal gibi de dublajlı hâli internette sitelerde var netflx te neden olmaz orası saçmalık
Demeye kalmadı sordun abi gördüm Twitter'dan diline sağlıkAslında yapımcılar bu filmin dijital platformda yayınlanmasını da istemiyordu ama 2 sene içinde tabi film etkisini yitirince izin verdiler demek, dublaj işi yapımcılar kaynaklı kı yoksa netflix mallığı mı yarın kendilerine soralım bakalım.
İçerisi normale dönmüş 23⁰ set yaparsanız kendini kısar ve ekonomi olarak devam ederdış sıcaklıklar eşitken 2 klimanın testi.
bu videolarla thh ye başvuracağım bakalım sonuç ne olacak...
Günaydın, ben baktım da bende hem altyazı hem de dublaj var abi. Senin paylaşımdan sonra apar topar yayınlamadılarsa tabiAbi büyük bir heves ile netfilikiş de Top Gun Maverick izlemek için hazırlanmıştım, hek dublaj hem de Türkçe altyazı yokmuş kaldım öyle, foruma bakayım dedim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.