Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

@Adem Helvacı abi günaydın dün öğleden sonra foruma girişlerde sıcağı sıcağına girersek yapmıyor ama bir muddet tarayıcıyı kapatıp şöyle bir 5 10 dk sonra giriş yaparsak güvenlik kontrolü yapmaya başladı birde ayrıca bir müddet forumda vakit geçirince resim yüklemeye çalıştım yüklemedi sayfayı yeniledim öyle yükleme yapabildim sayfayı yenileme yaparken de form yeniden gönderilsin mi uyarısı veriyor aldığım hataların resmini yükledim 🙋

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-02-07-15-24-06-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-02-07-15-24-06-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    24.1 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2024-02-08-00-07-59-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-02-08-00-07-59-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2024-02-08-08-42-17-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-02-08-08-42-17-48_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    15.2 KB · Görüntüleme: 9
@Adem Helvacı abi günaydın dün öğleden sonra foruma girişlerde sıcağı sıcağına girersek yapmıyor ama bir muddet tarayıcıyı kapatıp şöyle bir 5 10 dk sonra giriş yaparsak güvenlik kontrolü yapmaya başladı birde ayrıca bir müddet forumda vakit geçirince resim yüklemeye çalıştım yüklemedi sayfayı yeniledim öyle yükleme yapabildim sayfayı yenileme yaparken de form yeniden gönderilsin mi uyarısı veriyor aldığım hataların resmini yükledim sanırım arkadaşların hata alması ve çift mesaj oluşması da bunlardan kaynaklı 🙋

@Adem Helvacı abi günaydın dün öğleden sonra foruma girişlerde sıcağı sıcağına girersek yapmıyor ama bir muddet tarayıcıyı kapatıp şöyle bir 5 10 dk sonra giriş yaparsak güvenlik kontrolü yapmaya başladı birde ayrıca bir müddet forumda vakit geçirince resim yüklemeye çalıştım yüklemedi sayfayı yeniledim öyle yükleme yapabildim sayfayı yenileme yaparken de form yeniden gönderilsin mi uyarısı veriyor aldığım hataların resmini yükledim 🙋
Güvenlik amaçlı açtık problem yok şu anda bir süre böyle olacak

Günaydın, ben baktım da bende hem altyazı hem de dublaj var abi. Senin paylaşımdan sonra apar topar yayınlamadılarsa tabi :)

Bu arada mesaj gönderirken hata verdi göndermedi diye, göndermiş önceki attığımı. 2 defa oldu kusura bakmayın
Ekli dosyayı görüntüle 12458
Akşam eve gidince tekrar bakayım abi, Twitter da netfilikiş efendiyi etiketleyip yazdım ama cevap dönmeye tenezzül etmediler. Baktım altında başkaları da yazmış yok diye.
Teşekkür ederim bilgi için :cay

@Adem Helvacı abi günaydın dün öğleden sonra foruma girişlerde sıcağı sıcağına girersek yapmıyor ama bir muddet tarayıcıyı kapatıp şöyle bir 5 10 dk sonra giriş yaparsak güvenlik kontrolü yapmaya başladı birde ayrıca bir müddet forumda vakit geçirince resim yüklemeye çalıştım yüklemedi sayfayı yeniledim öyle yükleme yapabildim sayfayı yenileme yaparken de form yeniden gönderilsin mi uyarısı veriyor aldığım hataların resmini yükledim sanırım arkadaşların hata alması ve çift mesaj oluşması da bunlardan kaynaklı 🙋
Abi Ddos saldırı altındayız da o nedenle arkadaşlar arka planda bazı işlemler yapıyor, güvenlik sorgulama seviyesini yükseltince sistemin girişlerdeki sorguları da sıklaştırması nedeniyle hata ekranları da oluyor.

Şu an sorun yok ama kurulduğumuzdan beri belli aralıklarla bu saldırıları alıyoruz.

Abi Ddos saldırı altındayız da o nedenle arkadaşlar arka planda bazı işlemler yapıyor, güvenlik sorgulama seviyesini yükseltince sistemin girişlerdeki sorguları da sıklaştırması nedeniyle hata ekranları da oluyor.

Şu an sorun yok ama kurulduğumuzdan beri belli aralıklarla bu saldırıları alıyoruz.
Evet belli bir süre sonra sistem tekrar doğrulama yapmanı istiyor aslında. O yüzden bağlantıyı yenilemek gerekiyor. O sırada mesaj göndermeyi deneyince de bağlantı yenilenmiş olduğu için işlemi geçersiz kılıyor.

Ooo abi o halde kolaylıklar diliyorum 🥰🙏
Güvenlik protokollerinin artırıldığını fark ettim ama Ddos u tahmin etmemiştim 😔
Buralarda bizlerin sizlerin bir sürü emek ve çalışmaları var şurada yazdığımız bir cümle dâhi bizim ve sizin için çok kıymetli güvenliğimizi sağladığınız için ayrıca minnettarım🙏🥰

Akşam eve gidince tekrar bakayım abi, Twitter da netfilikiş efendiyi etiketleyip yazdım ama cevap dönmeye tenezzül etmediler. Baktım altında başkaları da yazmış yok diye.
Teşekkür ederim bilgi için :cay
Abi senin bir twit adamlara Türkçe dublaj ekletmiş şimdi tatilde ağız tadıyla izlerim ben bunu 😋:hihi
Screenshot_2024-02-08-15-27-35-05_1416f938ee57ce661c832da32616b710.jpg

Ülkemizde güzel anlarda yaşanıyor! 😍
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Sessizlik hakim dostlar biraz enerji. 🙂
Resimlerde 18binlik klimanın sürekli termostat yaptığını görüyoruz. Bu durum 18 binlik Xtreme'in inverterden ziyade on of klima gibi davranmasına sebebiyet veriyor. 12bin Xtreme üflemeyi 32⁰ ye kadar kısıp o şekilde dengeyi koruyor. 18 bin 22⁰ set 12bin 23⁰set kullanıyorum. 🤔

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240209_213358.jpg
    Screenshot_20240209_213358.jpg
    17.6 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_20240209_213328.jpg
    Screenshot_20240209_213328.jpg
    17.9 KB · Görüntüleme: 17
İnternette buldum. 🤔

Abiler klima temizliği yapmak için üfleme gücü yüksek su pompası var mı bildiğiniz
Çok yüksek güçlüsünu bence alma yanlışlıkla çaprazdan suyu vurdurursan içindeki yaprakciklar yamulur. Sonra bide onları Düzeltmeye uğraşırsınız.

İyi kimyasal ile basınca gerek olmadan yine temizlik yapılır ama hava akış yönüne doğru su fiskirtilirsa üzerindeki pislik derinlere giriyor. En iyisi içten dışa şu fiskitrmak ama oda bayaaaaaaaa zor.

Çok yüksek güçlüsünu bence alma yanlışlıkla çaprazdan suyu vurdurursan içindeki yaprakciklar yamulur. Sonra bide onları Düzeltmeye uğraşırsınız.

İyi kimyasal ile basınca gerek olmadan yine temizlik yapılır ama hava akış yönüne doğru su fiskirtilirsa üzerindeki pislik derinlere giriyor. En iyisi içten dışa şu fiskitrmak ama oda bayaaaaaaaa zor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ooo abi o halde kolaylıklar diliyorum 🥰🙏
Güvenlik protokollerinin artırıldığını fark ettim ama Ddos u tahmin etmemiştim 😔
Buralarda bizlerin sizlerin bir sürü emek ve çalışmaları var şurada yazdığımız bir cümle dâhi bizim ve sizin için çok kıymetli güvenliğimizi sağladığınız için ayrıca minnettarım🙏🥰
Cansınız abi ne demek. Burada paylaştığınız her bir bilgi tüketicilerin bilinç düzeyinin artmasına katkı sunuyor o nedenle güvenliği bizim için çok kıymetli.
Bilgi çöplüğüne dönmüş olan bu internet aleminde teyit edilmiş, ispatlanmış, testleri yapılmış bilgileri paylaşan sizler kıymeti bilinmeyen cevherlersiniz :ok

Adem bey rica etsem dilekceyi benimle de paylasabilir misiniz? Benim beko klimamda da ayni durum mevcut. Cok memnun olurum :) [email protected]
Tabi elimden geldiğince yardımcı olmak isterim fakat konuyu hatırlayabilmek adına sizin mesaj geçmişinizi incelediğimde rakamsal olarak elinizde veri olmadığını gördüm.
Öncelikle proplu klima derecesi temin edip bize bazı rakamları paylaşmanız gerekir ki ona göre iddialarımızı destekleyebilelim :ok

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri