Ben teşekkür ederim.Turgut müdür sagolsun durumu haber verdi. Ama öncesinde ekranda zaten OC EL hatasi ekrana düştü. Gaz ekleme konusunda sizin forumdaki konuyu remzi üstad sagolsun whatsap üzerinden gönderdi. Ve oradan 690 gram gaz artı 2 x 12 gram gaz konusunda Turgut bey 720 gram yeterli olur dedi. Ama o günden beri killanmadim değil. Verim düşer mi ? Tekrar gaz kaçırır mı? Performans eklenir mı? Mesele sizin yaptığınız gibi 30 set 20 fanda 5 dakika turbo çalıştırıp sonra 20 fan yapınca 53 derece üstüne çıkmıyor. Ama aynı şekilde bosch klimada 58 derece gördüm. Birde servis konusunda Şırnak ta yapılandırma yapsalar. Yazın aşırı sıcak memleket satis konusunda güzel yerlere gelir. Ama servis ve bayileşme noktasında zayıf. Hersey için teşekkürler
sanırım Şubat ayında bir toplantıları olacak, yine davet ederler diye düşünüyorum, ben her sene bu firmanın toplantılarına katıldığımda bölge yetkilileri ve bayiler servisler ile yüz yüze de görüşme ve sizlerin geri bildirim, talep ve beklentilerinizi kendilerine aktarıyorum. Tabi ki onların da beklentileri var o nedenle tarafların müşterekte buluşabilmesi adına bir köprü vazifesi de görüyoruz.
Turgut müdür hakikaten candır, tamam FG ailesini yönetim ekibini vs seviyorum eyvallah da Turgut müdür çok çok başka bir adam.
Kendisi ile şu an size açıklayamayacağım ama zamanı gelince elbette bilgilendireceğim başka projeler ile ilgili de istişare halindeyiz, ellerini taşın altına koymaya hazırlar, sadece kendi marka çıkarları değil ülke genelinde yaşanan bazı sorunlara istinaden ''Biz ne yapabilirz?'' kısmında bir görüşmemiz oldu, bazı aktardıkları bilgileri, bulundukları girişimler ile ilgli bilgi verdiler sağ olsunlar, ben de bu girişimlerini destekleyebileceğimi belirttim ve bakalım bunu diğer markaların katılımına çevirip ülke genline yayabilecekmiyiz göreceğiz.