Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Turgut müdür sagolsun durumu haber verdi. Ama öncesinde ekranda zaten OC EL hatasi ekrana düştü. Gaz ekleme konusunda sizin forumdaki konuyu remzi üstad sagolsun whatsap üzerinden gönderdi. Ve oradan 690 gram gaz artı 2 x 12 gram gaz konusunda Turgut bey 720 gram yeterli olur dedi. Ama o günden beri killanmadim değil. Verim düşer mi ? Tekrar gaz kaçırır mı? Performans eklenir mı? Mesele sizin yaptığınız gibi 30 set 20 fanda 5 dakika turbo çalıştırıp sonra 20 fan yapınca 53 derece üstüne çıkmıyor. Ama aynı şekilde bosch klimada 58 derece gördüm. Birde servis konusunda Şırnak ta yapılandırma yapsalar. Yazın aşırı sıcak memleket satis konusunda güzel yerlere gelir. Ama servis ve bayileşme noktasında zayıf. Hersey için teşekkürler
Ben teşekkür ederim.
sanırım Şubat ayında bir toplantıları olacak, yine davet ederler diye düşünüyorum, ben her sene bu firmanın toplantılarına katıldığımda bölge yetkilileri ve bayiler servisler ile yüz yüze de görüşme ve sizlerin geri bildirim, talep ve beklentilerinizi kendilerine aktarıyorum. Tabi ki onların da beklentileri var o nedenle tarafların müşterekte buluşabilmesi adına bir köprü vazifesi de görüyoruz.

Turgut müdür hakikaten candır, tamam FG ailesini yönetim ekibini vs seviyorum eyvallah da Turgut müdür çok çok başka bir adam.

Kendisi ile şu an size açıklayamayacağım ama zamanı gelince elbette bilgilendireceğim başka projeler ile ilgili de istişare halindeyiz, ellerini taşın altına koymaya hazırlar, sadece kendi marka çıkarları değil ülke genelinde yaşanan bazı sorunlara istinaden ''Biz ne yapabilirz?'' kısmında bir görüşmemiz oldu, bazı aktardıkları bilgileri, bulundukları girişimler ile ilgli bilgi verdiler sağ olsunlar, ben de bu girişimlerini destekleyebileceğimi belirttim ve bakalım bunu diğer markaların katılımına çevirip ülke genline yayabilecekmiyiz göreceğiz.

İyi akşamlar klima gurmeleri :krotey basit bir soruyla başlığa giriş yapayım. Nemli bölgede klimasız serinlemek mümkün mü? En azından nemden kurtarabilir miyiz? Sıcağa katlanıyorum da nem öldürüyor. Yazın %90 üzeri nem :deli1

Ben teşekkür ederim.
sanırım Şubat ayında bir toplantıları olacak, yine davet ederler diye düşünüyorum, ben her sene bu firmanın toplantılarına katıldığımda bölge yetkilileri ve bayiler servisler ile yüz yüze de görüşme ve sizlerin geri bildirim, talep ve beklentilerinizi kendilerine aktarıyorum. Tabi ki onların da beklentileri var o nedenle tarafların müşterekte buluşabilmesi adına bir köprü vazifesi de görüyoruz.

Turgut müdür hakikaten candır, tamam FG ailesini yönetim ekibini vs seviyorum eyvallah da Turgut müdür çok çok başka bir adam.

Kendisi ile şu an size açıklayamayacağım ama zamanı gelince elbette bilgilendireceğim başka projeler ile ilgili de istişare halindeyiz, ellerini taşın altına koymaya hazırlar, sadece kendi marka çıkarları değil ülke genelinde yaşanan bazı sorunlara istinaden ''Biz ne yapabilirz?'' kısmında bir görüşmemiz oldu, bazı aktardıkları bilgileri, bulundukları girişimler ile ilgli bilgi verdiler sağ olsunlar, ben de bu girişimlerini destekleyebileceğimi belirttim ve bakalım bunu diğer markaların katılımına çevirip ülke genline yayabilecekmiyiz göreceğiz.
Marka farketmeksizin bu klima montaj konusunda ülke olarak sınıfta kalıyoruz. Mesela montaj hatası üretici yada ithalatçı firmanın kırmızı çizgisi olmalı büyük yatırım uygulamalı. Fiyat politikası da ayrı bir sorun mesela internet üzerinde 20 lira olan ürün yetkili satıcıda 35 lira bu nasıl bir satış politikasıdır? Bu durumlara kesinlikle çözüm üretilmesi gerekir diye düşünüyorum abim. 🙏

İyi akşamlar klima gurmeleri :krotey basit bir soruyla başlığa giriş yapayım. Nemli bölgede klimasız serinlemek mümkün mü? En azından nemden kurtarabilir miyiz? Sıcağa katlanıyorum da nem öldürüyor. Yazın %90 üzeri nem :deli1
Nemden kurtulmak için klima şart diğer çözümlerin pek işe yarayacağını sanmıyorum ama yinede odada kaya tuzu bulundurmak koymak nemi düşürebilir. 😃

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
😔😔😔
Allah yardımcıları olsun inşallah herkes sevdiklerine kavuşur 🤲 çocuklar babasız kalmasın. 😔

Nem alma cihazına verilecek paranın üstüne az daha ekleme ile herhangi bir klima alınsa en iyi nem almadan 10 kat iyi iş yapar.
Yani birbirine yakın fiyatsa klima daha mantıklı. Peki balkon camla kapalı buraya motor konmaz diye biliyorum başka yer de yok nasıl çözüm bulabilirim. Camları açık saklayacağım galiba?

Yani birbirine yakın fiyatsa klima daha mantıklı. Peki balkon camla kapalı buraya motor konmaz diye biliyorum başka yer de yok nasıl çözüm bulabilirim. Camları açık saklayacağım galiba?
Klimayı çalıştırdığın zaman balkonun camlarını açman yeter başka özel bir durum yok.

Abi adı klima olmasa da temelde klima ile aynı prensipte çalışan nem alma cihazları var , belki bu yaz bir tane inceleriz.

Ben teşekkür ederim.

Gerçekten Turgut müdür Candır. Sizde Tüketici dostu Babacan birisiniz. Hepiniz varolun 8 aydır ilk defa uyuduğumda sıcaktan terledim 🙂 28 set ve kumanda beni hisset özelliği ile. Tabi kumandayı odanın en soğuk tarafina bıraktım.

Neyse, sonraki işlemler özelinde söylüyorum herhangi bir sorun veya sakınca bulunmamaktadır.
İçinize kurt düşürmek değil elbette amacım fakat ister istemez insanı irrite ediyor bu gibi durumlar.

Sonraki süreç için güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Abi gramaj ile gaz ekleme nasıl oluyor var mı gerçekten öyle bir imkan

Gerçekten Turgut müdür Candır. Sizde Tüketici dostu Babacan birisiniz. Hepiniz varolun 8 aydır ilk defa uyuduğumda sıcaktan terledim 🙂 28 set ve kumanda beni hisset özelliği ile. Tabi kumandayı odanın en soğuk tarafina bıraktım.
Abi kapı kapalı set 26 işini görecektir terlemen için 28 lere ve beni hissete falan ne gerek var :)

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri