Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

10 KASIM SAYGI , ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmanke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmanke

Müdavim
Kadim Üye
10 Kasım, Atatürk'ü Anma Günü, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Büyük önderi minnetle anıyor, onun izinde yürümeye devam ediyoruz.
1699571650898.png

Foruma geç yazabilmiş olsam da her sene olduğu gibi ebedi Başkomunatımızı saygı ile anmak üzere saatinde saygı duruşumuzdaydık.

8 yaşındaki çocuğun "Atatürk Özgürlük Demek" diyebilecek kadar konuyu idrak edebildiği günümüzde Atatürkün kurduğu Diyanetin başındaki zat bunu görmezden gelse de Cumhuriyetimiz de, kurucusuna olan saygımız da daimi olacaktır.

Screenshot_20231110_192044_Gallery.jpg

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 86’ncı yıldönümünde, içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelik türlü entrikaların sergilenmekte olduğu çok zor bir dönemde anıyoruz.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."
indir.jpg

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir."
Normalde reklam paylaşan biri olmamakla birlikte, Atatürk'ü 1 dakikada bu kadar net anlatabildiği için bu reklamı paylaşacağım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Kimileri kahraman doğar, kimileri kahraman olmaya çalışır, kimileri de bir baltaya sap olamaz anca böyle büyük şahsiyetlerle mücadele etmeye, karalamaya, lekelemeye çalışır.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü bedenen aramızdan ayrıldığı 10 Kasım'ın yıl dönümünde sevgiyle minnetle ve saygıyla anıyorum.

FsPg03tXwAMZN0h.jpg

Bu büyük insanın hasta halinin fotoğraflarını paylaşıp dalga geçmeye çalışan zangoçlara da diyecek çok şey var da demeyelim yine. Bu durumda utanılacak, dalga geçilecek bir durum yok. Ömrünü Türk Milleti'ne adamış bir insan var.

Vatanımızı düşmandan kurtaran,yıkılmış,dağılmış bir milleti bir araya getiren,yeniden bağımsız bir ülke kuran ulu önderimiz,Başkomutanımız M.Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde saygı ve minnetle anıyorum.Ruhu şad,mekanı cennet olsun. :tr :tr :tr

60cb8ac493215108900e5d57.jpg

Her zaman, ülkesine, milletine karşı derin bir sevgi ve heyacan içindeydi.
Bütün olumsuzluklara ve güçlüklere karşı, asla ve asla en ufak bir yılgınlığa kapılmadı.
Eşsiz öngörü, ileri görüşlülüğü ve doğru analiz yeteneği sayesinde, ülkesini yok olmanın eşiğinden kurtarmayı başardı.
Ömrünü ülkesi ve insanlarına adadı.
Sevgi ve saygıyla anıyoruz...

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri