Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 12.000 BTU Klima Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Samyeli

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
Bosch Climate 2000 CL2000U 12.000 BTU, Airfel LTXM35N 12.000 BTU, Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU
Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 12.000 btu bir klimaya ihtiyacım var. Yaşadığım yer Tekirdağ, klimanın kurulacağı oturma odası 22 metre kare, ev 80 metre kare ve evin tüm odaları güneye bakıyor, evin mantolaması mevcut. Benim durumum şu şekilde ben bu şehirde yaklaşık olarak 2 3 sene daha kalacağım sonra muhtemelen kiraya verip memleketime döneceğim. Memleketimdeki evimde mitsubishi klimam var ve zaten çok memnunum. Yine mitsubishi veya daikin gibi japon bir marka almak istedim ama fiyatlar uçmuş durumda. Airfel ve Kaira'nın Daikinin alt markaları olduğunu buna rağmen üretimlerini mideanın yaptığını ve ciddi satış sayılarına ulaştığını gördüm. Alışveriş sitelerindeki değerlendirmelere göre bu markalar daikindan bile fazla satıyor gibi gözüküyorlar. Bu markaların 12 btu için şuan ki fiyatları 23 24 bin bandında geziyor. Bu markalar tüketim ve uzun dönemde arıza açısından beni üzer mi ? Daikin ile aralarında kalite açısından ne kadar fark var ? Adem Hocanın videosunda Bosch markasının da klimalarını mideaya ürettirdiğini öğrendim. Bosch Climate 2000 CL2000U (12 btu) modeli airfel ve kaira ile aynıysa ben boschu tercih ederim çünkü aralarında neredeyse fiyat farkı yok. Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Tek memnun kaldığın klima bu oldu galiba abi
Aynen şimdilik tek memnun kaldığım Bosch oldu. Fujitsu yakıt olarak güzel fakat ondada klimayı yatarken 24 25 derece ayarlayıp otomatik fanda kullanmak zorunda kalıyorum , onda blie 1,5 2 derece geriden geliyor klima.. Midea All Easy Pro gelirse onada bakarız artık :)

Aynen şimdilik tek memnun kaldığım Bosch oldu. Fujitsu yakıt olarak güzel fakat ondada klimayı yatarken 24 25 derece ayarlayıp otomatik fanda kullanmak zorunda kalıyorum , onda blie 1,5 2 derece geriden geliyor klima.. Midea All Easy Pro gelirse onada bakarız artık :)
Aep için görüşlerini bende merak ediyorum hadi hayırlısı bakalım 🙂

Herkese merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 12.000 btu bir klimaya ihtiyacım var. Yaşadığım yer Tekirdağ, klimanın kurulacağı oturma odası 22 metre kare, ev 80 metre kare ve evin tüm odaları güneye bakıyor, evin mantolaması mevcut. Benim durumum şu şekilde ben bu şehirde yaklaşık olarak 2 3 sene daha kalacağım sonra muhtemelen kiraya verip memleketime döneceğim. Memleketimdeki evimde mitsubishi klimam var ve zaten çok memnunum. Yine mitsubishi veya daikin gibi japon bir marka almak istedim ama fiyatlar uçmuş durumda. Airfel ve Kaira'nın Daikinin alt markaları olduğunu buna rağmen üretimlerini mideanın yaptığını ve ciddi satış sayılarına ulaştığını gördüm. Alışveriş sitelerindeki değerlendirmelere göre bu markalar daikindan bile fazla satıyor gibi gözüküyorlar. Bu markaların 12 btu için şuan ki fiyatları 23 24 bin bandında geziyor. Bu markalar tüketim ve uzun dönemde arıza açısından beni üzer mi ? Daikin ile aralarında kalite açısından ne kadar fark var ? Adem Hocanın videosunda Bosch markasının da klimalarını mideaya ürettirdiğini öğrendim. Bosch Climate 2000 CL2000U (12 btu) modeli airfel ve kaira ile aynıysa ben boschu tercih ederim çünkü aralarında neredeyse fiyat farkı yok. Yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
3 üde aynı klima abi hangisinin servisini beğeniyorsanız onu alın derim wifi istiyorsanız kaira alabilirsiniz

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Abi ben bu attığın videodan pek bişi anlamadım. 26 derecede anlık 220 watt tüketiyor gözüküyor. Bunu kw ye çevirdiğimizde bu saatte 0,22 kw yapar yani 4 saatte 1 kw civarı mı tüketim mi yapıyor bu cihaz ?

Abi ben bu attığın videodan pek bişi anlamadım. 26 derecede anlık 220 watt tüketiyor gözüküyor. Bunu kw ye çevirdiğimizde bu saatte 0,22 kw yapar yani 4 saatte 1 kw civarı mı tüketim mi yapıyor bu cihaz ?
24 Saat sonunda 5.04 kwh tüketim sergilemiş sonuç olarak. Siz oradaki anlık tüketime bakarak yaparsanız tam sonuç çıkaramazsınız sadece ortalama çıkar çünlü orası sürekli 220 watt olmaz bazen 120 olur bazen 380 olur bazen kendisini kapatır. Sonuçta 5.04 yakmış o odada. 👍

Buradan incelemeye devam edebilirsin.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri