Abi normalde ''yayınlayanların da suçu yok, mevzuat çok sık ve hızlı değişiyor'' derdim fakat yine ukalalık etmek istemem, bu işlerin içinde olduğumu biliyorlar en azından adımı duymuş olmamaları mümkün değil diye düşünüyorum, bir gram hukuk olsun aramızda bir ulaşın sorun kardeşim, sistemden bakalım bilgi verelim, benim yetkimin yetmediği veya olmadığı noktalard yeten veya olan arkadaşlardan destek isteyip önce bilgiyi doğrulayalım sonra yayınlayın. Yine siz yayınlayın ama en azından doğrusu olsun
Bak hakikaten o tv konusunda da aynı durumlar oldu mesela. Ortalık yıkılıyor, sosyal medya hesapları bu bilgiyi paylaşıyor, paylaşmalarında sorun yok ama olay biraz enteresan boyutlara geldi sanki bu televizyonlar patlayacak, evlerde yuangınlar çıkacak, insanlar ölecek vs gibi bir hal aldı mevzu. Halbuki altı üstü bir etiket regülasyon sorunuydu. Yani ürünü üreten Çin'li, ürünü pazarladığı Avrupa regüzlasyonu değil de kendi regülasyonuna göre enerji etiketi basmış, bütün mevzu bu
Ben de yayınlamıştım mesela Hoover Davlumbaz konusunda. Koskoca BAKANLIK diyorsun güveniyorsun, can mal güvenliği diyor, risk diyor bilmem ne diyor biz de inanıp güvenip yayınlıyoruz, sonra bakıyoruz ki bütün mevzu bir etiket harf değişikliğinden ibaret.
Israrla ve bir daha söylüyorum. Bakanlık, İŞ YAPIYOR görünmek için saçmalıyor açık ve net.