Yeni ve benim icin guzel bir gelisme oldugu icin yazmak istedim. Bu konuya zaten artik "sonuç dışında" birsey yazmayacaktim.
Klimayi satin aldigim yetkili servis ile biraz once gorustum. Ustalarinin bana teklif ettigi gaz degisimi teklifini kabul etmeyecegimi soylemek istemistim. Fakat, bu konusmayi yapmaya gerek kalmadan dış unite degisimini saglayacaklarini ve beni magdur etmeyeceklerini soylediler.
Keske usta o gun en az 15 dk'lik yapmasi gereken vakum isini yapsaydi da şu seyler yaşanmasaydi. Yetkili servis ve bayilerin FG Europe tarafindan egitimlere tabi tutuldugu ve vakum konusunu israrla ve bastira bastira soyledigi bir ortamda hala bunlarin yasanmasi gercekten cok ilginc. Ben olsam "-lan şu vakum işini fotograf cekmek artik zorunlu oldugu icin gostermelik yapacaktim ama bu kıl herif durmadan vakum vakum vakum diye sayıkliyor, ileride basima ic acabilir" diyip, 5dk da ben koyup en az 20 dk vakumu yapar cikardim. Yani bunu en kotu niyetle boyle dusunebilirdim.
Neyse en azindan bundan sonraki musteriler icin bu ustamizin en az 15 dk vakum işini yapmasi garantilenmis oldu (umarim).
Musait olabilecegim ilk gun olan Cumartesi gunu icin anlastik. Dış uniteyi sifiriyla degisecekler ve olmasi gerektigi gibi vakumunu da yapacaklar.
Islem hayirlisiyla bittiginde bu konu uzerinden son mesajimi atip konuyu "Çözüldü" olarak isaretleyecegim.
@Adem Helvacı