Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

3 Mayıs Türkçülük Günümüz Kutlu Olsun!

İlteriş Yılmaz

İstek varsa yol vardır.
Yönetici
Admin
Türklüğün ayaklar altına alındığı şu günler de dahil olmak üzere sonsuza kadar savunacağız şu öksüz Türklüğümüzü!

images (2) (8).jpeg

Devlet kurumlarından T.C. yi kaldıranlara, okullarda Andımızı okutmayı yasaklatanlara, milliyetçiliği ayaklar altına alanlara ve milliyetçiyiz diyip bunları destekleyenlere yazıklar olsun. Bunlara inat;

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

"Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının ''Kavm-i Necip evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın'' diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla göz yaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. Benim hayatta yegane fahrim, servetim, Türklükten başka bir şey değildir."

Bu ülkede düşünülenin aksine kurucu unsur olan Türklere asimilasyon yapılmaktadır bu ülkede ağır Türk sorunu
vardır. 1945 sonrası ABD ve 1952 sonrası NATO etki alanına girilerek Atatürk’ten Türk milletinin Atatürk tarafından belirlenen kök ve örflerinden koparılarak ümmetçilik adı altında Abbasi Emevi çizgisinde İslam sentezi dayatılmış neredeyse bütün değerlerimiz Araplaşmaya feda edilmiştir. Atatürk'ün adı marşlardan çıkarılmaya Atatürk'e küfredenler başköşeye buyur edilmiştir.

Bu ülkede Atatürk'e en büyük ihaneti poster Atatürkçüleri ve koskoca Atatürk'ü sadece başörtüsüne sığdıran siyasal İslamcılar yapmıştır bu bilerek ve istenerek izlenen politikalar yüzünden halkın neredeyse yarısını Atatürk'e düşman ettiler.

Henry Kissinger ve Sorosun raporlarında Türkiye için istenen demografik yapının değişimi, ulus ve üniter devletlerin parçalanması isteği son sürat devam etmektedir bugün ki manzaraya baktığımızda bütün siyasiler etnikler üzerinden siyaset yapmakta , Atatürk Cumhuriyet, ulus , üniter yapı, laiklik derdi olanlar bir elin parmağını geçmiyor. Bizim oylarımızla oraya gelen bir avuç insan 85 milyona kafa tutuyor.

Her ne kadar Selçuklu ve Osmanlı saraylarında aşağılanan, Türkçe konuşması yasaklanan zenginlik bir hak iken Türklere çifti ve asker olması dayatılmış ve savaşlar da can vermiş olsa da devleti her zaman son tahlilde Türkler kurtarmıştır.

Son senelerde bütün yaşanan olaylar aleyhimize işleyip ruh dünyamda kaos yaratsa da Atatürkün şu sözü yine imdadıma yetişip beni rahatlatıyor ''Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.''

3 Mayıs Türkçülük günümüz kutlu , gelecek senelerin yeniden Atatürk çizgisinde şekillenmesi nasip olsun.

''Bu topraklarda Tanrı köle yaratmaz.''

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri