Siemens müşteri hizmetleri yetkilisini arıyorum Panasonic marka kompresör istediğimi ve solo alttan donduruculu model istediğimi söylüyorum fakat teknik detay bilmediklerini beni başka bir teknik bilen kişiler arayacağını söylediler kayıt oluşturuldu hâlâ dönülmedi. Bu süre zarfında sosyal medya ekibine yazdım onlar da bilmediklerini yetkili servise sormami söylediler. Yetkili servislerden bazıları bilmiyoruz sadece satıyoruz dedi mağaza çıktı bazıları, bir tanesi o kadar teknik detay onlar bilmiyorlar biz hiç bilemeyiz ama siz anladığım kadarıyla en iyisini istiyorsaniz iq700 serisine bakacaksınız diyor. Araştırdığım kadarıyla ben en iyisi diye bir şey istemiyorum. Belki benim istediğim IQ 300 ya da IQ 500 de de var? Kaldı ki bunların farkları ne diyorum sadece yapay zekâ üstünkörü cevap verdi, farkını da bulamadım. Kullanıcılar yani sizler önermeseniz satın alacak kişiler hiçbir şekilde Panasonic kompresör bulamayacak mi? Bunu kimse soracağız hocam, net bir bilgi, tablo vs yok mudur? Son olarak solo alttan dondurucu buzdolabı, kompresörü Panasonic marka olan dondurucu bölümü strafor köpük gibi değil de suyu emmeyen sert plastik gibi bir malzemden olsun istiyorum önerdiğiniz modellerde bu da var mı? Cevap ve önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam.